Çok sinirliyim

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Öğle arası eşim aradı ve buzdolabındaki bazı meyvelerin çürümüş olduğunu,çok fazla dağınık olduğumu vs söyledi birini tutalım filan dedi istersen ben tabi çok sinirlendim
Çünkü elimden geleni yapıyorum 5te gidiyorum eve be çok yorgun oluyorum yine de temizliği ihmal etmem dağınıklık ve meyve sebze konusuna gelince haklı bile olsa insan bunun lafını eder mi ya bide aramış yani
Dün annesi bizdeydi o doldurdu eminim
Ben o evde tek yaşamıyorum senden herzaman yardımda istemyorum dedim kapattm yüzüne
Bu arada eşim beni düşünüyomuş gibi teklif etmedi bu kadın işini,nasıl konuştuğunu duysaydınız niye dert ettiğimi anlardınız bazı arkadaşlar demişya daha ne istiyodun diye o yüzden söylüyorum resmen hesap Soruyomuş gibi konuştu

Bu arada annesinin doldurduğu kesinleşti çünkü annesi demişki çok makina çalıştırıyo makina bozulcak
Bu arada gemen hemen hergün çalıştırıyorum makinayı çünkü bi gün giyindiğim şeyi ertesi gün giyinemiyorum bu abartı mı sizce
Hem öyle olsa bile onane, ve eşim niye dolduruşa geliyo ben yeni yeni tanıyorum sanki

Son düzenleme:
Ama ne varki bunda ?
Eşiniz size yardımcı alalım mı diye incelikte bulunmuş
Neden hakaret olarak anladınız ki !!!!
Millet yardımcı tutacak parası olmaz bunu geçtim parası olsada cimri kocalar yüzünden yardımcı alınmaz
Eşinizin değerini bilin bence

Çalışan bi bayansiniz ben evde olduğum halde bazen dışarıdaki işlerimden dolayı bile bazen toparlayamiyordum. Arayıp söylemesi abes olmuş biraz. Yoksa konu açılmış görmusken dense çok problem olmaz. Kayinvalidenize ne oluyor? Insanlar kendi evleri bitiyor da başkalarının evlerine niye karışır hiç anlamam.

Öğle arası eşim aradı ve buzdolabındaki bazı meyvelerin çürümüş olduğunu,çok fazla dağınık olduğumu vs söyledi birini tutalım filan dedi istersen ben tabi çok sinirlendim
Çünkü elimden geleni yapıyorum 5te gidiyorum eve be çok yorgun oluyorum yine de temizliği ihmal etmem dağınıklık ve meyve sebze konusuna gelince haklı bile olsa insan bunun lafını eder mi ya bide aramış yani
Ben o evde tek yaşamıyorum senden herzaman yardımda istemyorum dedim kapattm yüzüne

Lafını edebilir. Eşiniz sonuçta, kötü niyetli birşey söylememiş.

keşke k.valideler oğullarını eve yardımcı tutalım diyecek biçimde doldursa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu :KK70:

İyi yapmışsın .. Haklısın ..
Evde ortak yaşıyorsunuz, ikinizde çalışıyorsunuz dolaptaki bozuk yiyecekler senin sorumluluğun değil sadece ..
Muhtemelen kaynanan buldu o meyveleri eşin ağız yapıyor sana ..
Ben evde değilken eşim tarafı birinin gelmesini hiç onaylamıyorum ben de sırf bu yüzden .

Lorenaaa , Lorenaaa , Lorenaaaa
Eşin ne güzel yardımcı tutalım demiş neden azcık geçimli olmuyorsun be tatlım ?
Neden neden hep bi huzursuzluk çıkması için çaba sarfediyorsun..

Ama benım tahmın ettiğim sey dımı sen yardımcıyıda kıskanırsın şimdi eşinden..

Bence
"Ben calisan bi kadinim. Senin omzundan yukunun yarisini aliyorum. Ev isi konusunda sen benim yukumun yarisini almiyorsun. Bu yuzden haklisin yukumun yarisini alacak birine ihtiyacim var. Tutalim bi kadin " deyin.

Calisan kadina laf edilmesini sindiremiyorum. Bu kadincagiz da senin gibi calisiyor. Cok merak ediyorum esiniz ev isinde yardimci oluyor mu?

Ay bu kadar olur elif ya.Geçen gün aklıma geldin biliyor musun? Bizim kıskanç kız evlendi sesi çıkmıyor hiç dedim kendi kendime,iyi bari en azından kıskançlık konusu açıp,kendini strese sokmamana sevindim:KK53:
Konuna gelirsek; evet tutalım birini,kendimi yoramam de,ölümlü dünyada ne gerek var kendini yormana be aman takma kafaya:KK53:

İyi de adam size daha çok çabala dört dörtlük ol dememiş ki. Yetişememe sebebinizi anlamış ki yardımcı tutalım demiş. Yük yüklemek yerine sana çözüm önermiş. Oldukça olumlu bir tavır herkesin eşi bu duyarlılığı gösterse keşke

Back
X