Gerçekten saçma ama uyku haliyle kalkamadımDoktora başvuru yapın ilaç veriyorlar. Niye cisinizi tuttunuz o da ayrı bişey .
Keşke kalksaydiniz yapmayın birdaha böyle bişey Allah aşkına yanlış anlamayın ama hani desem uzun otobüs yolculuğu filan yapmışsındir eyvallah ama insanın tuvaleti gelince tutması kötü bişey idrar yolları enfeksiyonu bütün vücuda sirayet edebiliyor o yüzden bir daha yapmayın bol bol su için birazcık da eğer hamile kalmayı planlamiyosaniz maydonoz koku yiyin ve kaynatın bir bardak içinGerçekten saçma ama uyku haliyle kalkamadım
Maydonozu kaynatıp öylemi içeyimmKeşke kalksaydiniz yapmayın birdaha böyle bişey Allah aşkına yanlış anlamayın ama hani desem uzun otobüs yolculuğu filan yapmışsındir eyvallah ama insanın tuvaleti gelince tutması kötü bişey idrar yolları enfeksiyonu bütün vücuda sirayet edebiliyor o yüzden bir daha yapmayın bol bol su için birazcık da eğer hamile kalmayı planlamiyosaniz maydonoz koku yiyin ve kaynatın bir bardak için
Maydonoz da veya kökü sapı var ya onuda yavan da yiyebilirsin veya biraz tencereye köy limon da at içine ocağa koyup kaynat ama abartma iç deyince de . Bolca su içmen lazım 3 litre veya fazlası . Ki istersen git doktora günlük 1 dozluk tozlar var idrar yolları için ondan talep et doktor verir. Bekletme çok cuma bugün hiç olmazsa aile hekimliğine gidebilirsinMaydonozu kaynatıp öylemi içeyimm
Teşekkür ediyorumHamile değilseniz elma sirkeli su içebilirsiniz. Bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi yeterli. Bol bol su için. Sürekli tuvalete gitmeniz lazım öyle çok için yani suyu.
Biraz kaynatıp içeyim o zaman maydonozMaydonoz da veya kökü sapı var ya onuda yavan da yiyebilirsin veya biraz tencereye köy limon da at içine ocağa koyup kaynat ama abartma iç deyince de . Bolca su içmen lazım 3 litre veya fazlası . Ki istersen git doktora günlük 1 dozluk tozlar var idrar yolları için ondan talep et doktor verir. Bekletme çok cuma bugün hiç olmazsa aile hekimliğine gidebilirsin
TeşekkürlerUzun süreli tutulan idrar mesaneden tekrar böbreklere çıkar, böbrek yetmezliğine kadar ileri boyutlarda zarar verir. Sizi korkutmak için söylemiyorum ama bir daha yapmayın. Bol bol su için. Geçmiş olsun
Üzüm sirkesi var olurmuuHamile değilseniz elma sirkeli su içebilirsiniz. Bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi yeterli. Bol bol su için. Sürekli tuvalete gitmeniz lazım öyle çok için yani suyu.
Bilemiyorum hiç kullanmadım ama onun tadı ve kokusu daha keskin olduğu için zor olabilir içmek.Üzüm sirkesi var olurmuu
Hepsini aynı andamı içeyim maydonoz ve sirkeli su falan yoksa ikisinden birini seçip birinimi içmeliyimBilemiyorum hiç kullanmadım ama onun tadı ve kokusu daha keskin olduğu için zor olabilir içmek.
Dediğim gibi suyla seyreltin mutlaka. Çok su az sirke. Midenize zarar vermesin. Bir bardak suya bir yemek kaşığı iyi bir oran.
İkisinden birini yapın. Midenizi bozmayın sonra.Hepsini aynı andamı içeyim maydonoz ve sirkeli su falan yoksa ikisinden birini seçip birinimi içmeliyim
hemen eczaneye gidip purinol veya piyeloseptil al yoksa ilerler bende doğal çözerim diye düşündüm en son acillik oldum idrarda lökositim 150 çıkmıştı o yüzden hemmmenn eczaneye gitKızlar gece boyu idrarımı yapmak yerine deli gibi idrarımı sabaha kadar tuttum ve sabah çişimi yaptığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuşçok acı verici bi durum lütfen evde hemen geçirecek yönetimler bilenler varsa söylesinn
Şimdi ilk onumu almalıyım yoksa maydonoz içip geçmezsemihemen eczaneye gidip purinol veya piyeloseptil al yoksa ilerler bende doğal çözerim diye düşündüm en son acillik oldum idrarda lökositim 150 çıkmıştı o yüzden hemmmenn eczaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?