Slm arkadaşlar.cok canım sıkıldı.konu şöyle erkek kardeşim uzun süre işsiz kaldı.daha öncede konu açmıştım beni çok sikbogaz ediyor diye.neyse ensonunda iş buldu.yenimise girdi başka.bir şehirde.bu sefer uzun süre işsiz kaldığı için kendini toparlaması biraz zor oluyor.hep streside bana kalıyor.yeni bir şehirde yeni bir düzen kurduğu için paraya ihtiyacı oluyor.annemin ve babamın maaşı var.nekadra gönderselerde yetiremiyor.ven çalışmıyorum üç çocuk var.esim çok iyi bıri.ona çok destek.oldugu zmaanlar oldu.benim.kizdigim mesele ikide birde eşimden borç istiyor.aldigi zamanda birdaha üzerinde durmuyor.buna okadar çok tepki gösterdim ki şimdiye kadar.kizdigimi çok iyi biliyorlar.en sonuncu tuz biber oldu.kizdigimi bildiği halde üstünden iki gün geçtiği zaman haberim oldu.kardesim söyledi eşim kesinlikle lafını yapmiyr çok kızdım niye istiyorsun diye.okullar açıldı malum yazık günah degilmi.vericem diyo ve bir daha öyle kalıyor.anneme gelince annem güya istedigi için kızıyor ona.sonra ben isteyince bana düşman oluyor hiç konuşturmuyor.bu arada annem kendisi çok idarelidir.ben anneme hicbi sıkıntımı bildirmem.bildirsemde zaten yardım edeceğini sanmıyorum.en son aldığında beri çok çok sinir oldum.yapma diyorum şu hareketi.israrla bana söylemeden yapiyo.simdi yine vermiyor aldığını.esim bişey demiyo ama ben ister istemez utanıyorum.ayip degilmi.basinda annesi babası var.sonrada unutulup gidiliyor.annemede çok kiriliyorum.gecen bu konudan bahsetmeye çalıştım işte hep aynı şeyleri soyluyosunda bilmem ne Cat telefonu kaaptti yüzüme.sinirimden şişip şişip oturuyorum.esime birdaha vermiceksin dedim.insani zorla günaha sokuyorlar.bilmiyorum benmi yanlış yada kötü dusunuyorum