- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
yeni doğan sünneti en zararsızıdır .. ve en iyisi .. acı hissetmez uyuşturma bile yapmazlar çoğu kez..16 günlük bebeği mi sünnet ettirdinizzz. yazıkkk ya
Boyle daha saglikliymis, o yuzden sunnet ettirdik16 günlük bebeği mi sünnet ettirdinizzz. yazıkkk ya
Canim bebegim emzirdikten hemen sonra uyuyo, bide senin dedigin gibi dik tutmaya cakisiyorm ama oglum cok kucuk korkuyorm bide benim oglum surekli dilini cikariyo dilini yaliyo dik tutunca omuzuma hemen yalamaya basliyo bulduğu ilk seyi, bende mikrop felan kapmasindan korkuyorm. Acikcasi dilinin surekli disarda olmasi da beni korkutuyoSürekli emzirmeye çalış, sütünün kalitesini yükseltmek için bol su, ceviz, bol yeşillik gibi besinler tüketmeye odaklan. (sütün yağlansın diye)
Onun dısında yapabilecegin bişi yok.
Gazı içinde emzirdikten sonra hemen yatırma, kucagında 10-15 dakika dik pozisyonda tutmaaya çalışki gaz bagırsaklara inip sancı yapmasın.
yeni doğan sünneti en zararsızıdır .. ve en iyisi .. acı hissetmez uyuşturma bile yapmazlar çoğu kez..
oı zaman doymuyordur emme refleksi o dediğiniz şey:)Canim bebegim emzirdikten hemen sonra uyuyo, bide senin dedigin gibi dik tutmaya cakisiyorm ama oglum cok kucuk korkuyorm bide benim oglum surekli dilini cikariyo dilini yaliyo dik tutunca omuzuma hemen yalamaya basliyo bulduğu ilk seyi, bende mikrop felan kapmasindan korkuyorm. Acikcasi dilinin surekli disarda olmasi da beni korkutuyo
bir bebeğiniz premature... düşük bir kiloyla doğmamış.. şuan kilosu ne kadar.. günde 40 -60 gr almaları ideal ama her bebek farklı .. yapacak tek şeyin bol su yeşillik ceviz tüketmek.. gaz her bebekte olur.. emzirdikten sonra karın kısmını göğsünüze yaslayıp sırtını ovarsanız gazı çıkar.. bunda sıkıntı yok.. doktorda saçmalamış kusura bakmasın.. bir ay dolmadan nasıl böle bişey söyledi.. sen sakin ol.. süt hormonu beyinde salgılanır.. sütünün iyi ve kaliteli olduğuna inan..Merhaba kizlar. 16 günlük bebegim var. 36.ci haftada dogum yaptm. Oglum 2780 gr dogdu ama gelin gorun ki hala bebegim cok zayif. Ne yaparsam yapayim kilo aldiramiyorm. Anne sutu disinda bisey vermiyorm, bide saglik ocagindaki hemsire D vitamini kullan gunde 3 defa demisti bunlar disinda baska biseyde kullanmiyorm. Dün mesela oglumu sunnet ettirdik doktor o kadar kizdi ki bana hem bu bebegin asiri gazi var, hemde cok zayif kucuk kalmis dedi. Acikcasi ben cocuk bakmayi hic bilmiyorm. Simdilik kaynanam yanimda ama o da yaşlı hicbisey bilmiyo, esimde is dolayisiyla baska sehire gitmek zorunda kaldi. Annem 1 hafta kalip gitti. Ben cok zorlaniyorm kizlar nolur bana yardimci olun. Nasil bebegimin kilo almasini saglarim? Gazini nasil cikarabilirim? Bilgisi olanlar ya da tecrübesi olanlar lutfen bekliyorm
Boyle daha saglikliymis, o yuzden sunnet ettirdik
Canim mesela doktorum dogumda premature olmaz demisti gelisimini tamamlamis demisti. Cok şükür ki bebegim kuvezde de kalmadi. Ama kilo almiyo hala zayif, bende bakmasini bilmiyorum tek basina bebek bakmak gercekten zormusprematüre bir bebek o daha..anne karnında kalsaydı 38 haftalık olacaktı..henüz zayıf olması çok normal...bolce emzrimeye çalışın,iyi beslenin ki sütünüz de kaliteli olsun..
bir de önemli olan çocuk doktorunuz dedikleri.prematüre bebekler için gelişim tablosu ve haftalık kilo alımı daha farklı..emzirince doyuyor mu önemli şeyler bunlar.
Canim bebegim emzirdikten hemen sonra uyuyo, bide senin dedigin gibi dik tutmaya cakisiyorm ama oglum cok kucuk korkuyorm bide benim oglum surekli dilini cikariyo dilini yaliyo dik tutunca omuzuma hemen yalamaya basliyo bulduğu ilk seyi, bende mikrop felan kapmasindan korkuyorm. Acikcasi dilinin surekli disarda olmasi da beni korkutuyo
normal canım sen gazını çıkarıp tekrar emzir. çok küçük muhtemelen yoruluyor ve uykuya geçiyor bide doymayınca sağı solu yalamaya çalışıyor annesi.. korkma.. alışacaksın..Canim bebegim emzirdikten hemen sonra uyuyo, bide senin dedigin gibi dik tutmaya cakisiyorm ama oglum cok kucuk korkuyorm bide benim oglum surekli dilini cikariyo dilini yaliyo dik tutunca omuzuma hemen yalamaya basliyo bulduğu ilk seyi, bende mikrop felan kapmasindan korkuyorm. Acikcasi dilinin surekli disarda olmasi da beni korkutuyo
Canim acikcasi kilo konusunda hic doktora goturmedim ama sanirim gitmem iyi olacak. Ben mamaya karsi da degilim eger bebegimin gelisimi yerinde olacaksa mamayi da ekstradan kullanabilirimEmzirince doyuyor mu
Biçok kişi mamaya öcü gibi bakıyor ama doymuyorsa bence vermek lazım
Bu bence tabi, sen bi doktora götür prematüre kilo-boy gelişimi farklıdır. Ona göre değerlendirip bi çözüm sunarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?