Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yapar :( kararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile :( dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridir :( ve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar :( ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr :(

pardon da çok kötü yapar ne demek!!!!!!!!!!!
çalışyıosunuz,belli yaşa gelmişsiniz,sevgi,iliden bu kadar korku niye??kadınalr günü ne demek anlamı nedir bir düşünün isterseniz,başka lafım yok size....

Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yapar :( kararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile :( dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridir :( ve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar :( ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr :(

ben hayatımda 1 kere o hatayı yaptım
neydi biliyormusun
erkek arkadaşım herşeyime karışırdı dibimdeki evde arkadaşım otururdu gitmeme izin vermezdi ve bende dinlerdim onu.
hayatımın en güzel yıllarını onu dinleyerek geçirdim millet gezip dolaşırken ben onun tripleriyle uğraştım.
herneyse....
sen o geziye git ve onada söyle
trip mi yapıyo tepkimi gösteriyo aynısını bendemi yapıcam diyo ne derse desin
senin aklın başında değilmi yada güvenmiyor mu???
çocuk gibi her dakika izin mi alacaksın?
annennden babandan o kadar izin almıyorsundur eminimki.
ya beni yalnış anlama ben o kadar çok çektim ki bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum ondan yani

Anneniz dogru soyluyor bu firsati kacirma diye.Bayan bayana gidecekmissiniz bayanlardanda mi kiskaniyor sizi kaldiki erkekte olabilir gezide sonucta is gezisi bu birsey soylemeye hakki yok.Kendisi sehir disinda kim bilir gezmelere ,is gezilerine gidiyordur o size biyere giderken hesap veriyor mu bence vermiyordur.Hem akrabadan kiskanmakta neyin nesi oluyor daha sevgiliyken bu kadar mudahale eden evlenince seni kapi disina cikarmaz .Arkadaslarinla beraber geziye git gonlunce eglen bu tur firsatlar her zaman yakalanmaz.

aynn şöyle diyeceksin . hayatımmm aşkımmm bn çok bunaldım çok stresliyim çok gerginim falan filan konuşun biraz sonra telefonu kapa. 1 saat sonra ara aşkım allahtan başka bişey isteseymişim olcakmış bizim iş yerinin gezisi var bnde çok byunaldım eğer bnm kocacım da izin verirse gitmek istiyorum hemde çok gitmek istiyorum diyceksin onu şımart tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış . gelelim asıl konuya böyle bi insanla gerçekten evlenmek istiyo musun en yakın akrabana gitmeyi bile kabullenmeyen birine . bu işler çok zor çok iyi düşün böyle biriyle ömür geçmez aşk diye bişey yok su iç geçer unutursun :) . ama hayat senin hayatın . senin sevdiğin değil de seni sevenle ol ki mutlu olasın :)

pardon da çok kötü yapar ne demek!!!!!!!!!!!
çalışyıosunuz,belli yaşa gelmişsiniz,sevgi,iliden bu kadar korku niye??kadınalr günü ne demek anlamı nedir bir düşünün isterseniz,başka lafım yok size....

çok kötü yapar derken o gezıyı burnumdan getırmek ıcın elınden gelenı yapar demek istiyorum eğllenmemem için ne gerekirse yapar biliyorum o anlamda yani . korkudan ziyade aramızın bozulmasını istemediğim için anlayışla karşılamasını istiyorum ama öyle olmayacak o yüzden nasıl konuyu açıp ona söylesem dıye yardım istiyorum

erkek arkadaşınız kim oluyorda gezmenize,arkadaşlarınıza,akrabalarınıza gitmenize bu denli karışıyor.Ananızmı babanızmı..

bu hakkı ona neden tanıyorsunuz.

çokkk yazık etmişsiniz kendinize...

Sevgiliniz bir psikopat ve siz bir psikopatın öfkesini üzerinize çekmemeye çalışan bir insan olmuş çıkmışsınız ne yazık ki, geziden daha kritik bir sorun bu kusura bakmayın. Gezi için bile erkeklerden izin isteyecek, korkacak, korkudan tırnaklarımızı kemirecek kadar olduysak yaşamayalım zaten, kendimizi bir uçurumdan atalım, onurumuzla ölürüz en azından. Tövbe Yarabbi.

çok kötü yapar derken o gezıyı burnumdan getırmek ıcın elınden gelenı yapar demek istiyorum eğllenmemem için ne gerekirse yapar biliyorum o anlamda yani . korkudan ziyade aramızın bozulmasını istemediğim için anlayışla karşılamasını istiyorum ama öyle olmayacak o yüzden nasıl konuyu açıp ona söylesem dıye yardım istiyorum

neden hep fedakarlık yapması alttan alması gereken kadın oluyor..ilişki,sevgili ne için var mutlu olmak için değil mi,siz daha evlenmeden izin istemekten korkuyosunuz,sinirlenir diyosunuz,bence bu gezi konusundan ziyade ilişkinizi gözden geçirmenizde fayda var,zira sizin için normalleştir,ilmiş olan bu durumlar hiç normal değil..

Allah akıl fikir ve sabır versin size. Madem bu kadar korkulcak bir ilişkiniz var ne diye başlayıp devam edersiniz ki... Kusura bakmayın ama Çok kaba ve anlayışsız bir arkadaşınız var, annen baban kızmıyor bişey demiyor sana, ona ne oluyor. İlerde birgün evlenirseniz o zaman ne olcak düşündünüz mü hiç.??

hepinize hak veriyorum zaten ama ben nasıl diyim sorun çıkmasın tavrını tribini çekmiyim de ne olursa olsun gibi bişey oldum artık . zaten gitme demez ama burnumdan getirir malesef ki öyle baştan biraz hata oldu herşeye evet demek :( ben istiyorum ki anlayısla karşılasın destek olsun ama olmaz yorumlar için teşekkürler hatalı davrandığımın farkındayım ama işte o kadar sinirleniyo ki bir anda suçlu duruma düşüyorum yine öyle olacaktır.

ikidebir arayacak mesaj çekecek telefonu açık bırak diyecek değilmi............
sen ona deki iş toplantısı seminer eğitim vsss...
sertifika belge alacağız de.
ne dersen de o çocuk hayatında olduğu sürece sana gezip eğlenme arkadaş topantıları gibi aktiviteler yok yok yok işte böyle sıkıntılara düşersin.
sadece onun hayatında olduğu bir dünya mı düşünüyorsun.
evlendikten sonra bitiyorrrrr başka şeyler giriyo araya artık çok iyi düşün derim

ikidebir arayacak mesaj çekecek telefonu açık bırak diyecek değilmi............
sen ona deki iş toplantısı seminer eğitim vsss...
sertifika belge alacağız de.
ne dersen de o çocuk hayatında olduğu sürece sana gezip eğlenme arkadaş topantıları gibi aktiviteler yok yok yok işte böyle sıkıntılara düşersin.
sadece onun hayatında olduğu bir dünya mı düşünüyorsun.
evlendikten sonra bitiyorrrrr başka şeyler giriyo araya artık çok iyi düşün derim

anlayışlı yorumunuz için teşekkürler . bide şöyle bişey sorsan karışmam banane falan der ama işte gidince öyle olmuyo bildğim için stres yaptım aslında mantıkla dusununce kadınlar yani 50 tane kadın bir şey değil ama uzakta biraz urfa'ya gideceğiz . sevgilim denizcilik okuyor burda ki sohbete vira diyelim topiğinde de arada yazıyorum . onun da stresi var işte öyle kimse anlamıyor malesef :(

ben şu andan çok geleceğin için endişelendim. sende endişelen...

akrabana bile gitmeni kıskanan adam ilerde; çalışmanı da istemez. çalışmazsın... annene gitmeni istemez... komşu.. derken bir bakmışsın eve kapatmış seni.. camdan bile baktırmıyor (çok uç oldu farkındayım ama bu tip psikopatlar çokkk...)

ben hayatımda 1 kere o hatayı yaptım
neydi biliyormusun
erkek arkadaşım herşeyime karışırdı dibimdeki evde arkadaşım otururdu gitmeme izin vermezdi ve bende dinlerdim onu.
hayatımın en güzel yıllarını onu dinleyerek geçirdim millet gezip dolaşırken ben onun tripleriyle uğraştım.
herneyse....
sen o geziye git ve onada söyle
trip mi yapıyo tepkimi gösteriyo aynısını bendemi yapıcam diyo ne derse desin
senin aklın başında değilmi yada güvenmiyor mu???
çocuk gibi her dakika izin mi alacaksın?
annennden babandan o kadar izin almıyorsundur eminimki.
ya beni yalnış anlama ben o kadar çok çektim ki bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum ondan yani

Aynı durumu bende yaşamıştım vakti zamanında ve sonrasında o konuşmadığım yanımdaki arkadaşlarımla konuşup görüşmeye başladım ve hep dediler bizimle konuşmadın onun yüzünden diye. Gerçekten büyük aptallıkmış ama ufaktık ne bilcen... Hep içim acırdı ama malesef dediğini yapardım ve sonuç: Hayatımda yok. Değmez hiçbir erkek için.

Anne ve babadan izin almak ne kelime. Melek onlar melek. Öpüpte başımıza koymadığımız her saate yazık...

Aynı durumu bende yaşamıştım vakti zamanında ve sonrasında o konuşmadığım yanımdaki arkadaşlarımla konuşup görüşmeye başladım ve hep dediler bizimle konuşmadın onun yüzünden diye. Gerçekten büyük aptallıkmış ama ufaktık ne bilcen... Hep içim acırdı ama malesef dediğini yapardım ve sonuç: Hayatımda yok. Değmez hiçbir erkek için.

Anne ve babadan izin almak ne kelime. Melek onlar melek. Öpüpte başımıza koymadığımız her saate yazık...

bizde öyle konuşamama gibi durum yok ben gidiyorum arkadaşlarıma akrabalarıma ama hani gittim diye kıskançlık yapıyor tavır yapıyor gitmemden birşey anlamıyorum öyle yani . aynen öyle anneme söylediğim an git tabi senin için ne kadar güzel olur dedi babama daha söylemedim bile mesela . annemde gelecekti ama yanında birini getirirsen ücretini vermen gerekiyor o yzüden kaldı yoksa daha rahat olurdu

way be öyle anlatmışsınız ki sanki hayatınızın kararını vermiş gibi.
nasıl söyleyecem ne demek yaa hiç söylemesen ne olur ki evli değilsiniz nişanlı değilsiniz sadece erkek arkadaşın ileride eşiniz olunca nasıl davranırsınız bilemem
bence çok tepenize çıkarmışsınız kuzenime gitsem hır gür çıkarır diyorsunuz
bence daha erkek arkadaşınızken hayatınıza bu kadar karıştırmayın. huzursuzluk çıkarmaya cesaret bile edememesi lazım.

seviyo kıskanıyo gibi arabesk laflara da hiç kanmayın. yok öyle bişey. sizinde gezmeye kendi arkadaş ve akrabalarınızla vakit geçirmeye ihtiyacınız var
aay çok sinirlendim daha fazla yazamicam

anananızı babanızı bu kadar dinlemezsiniz sevgilinizi dinlediğiniz kadar bu ne arkadaş bu kadar karışmaya ne hakkı var ya sizin bir kişiliğiniz duruşunuz birbirinize güveniniz olmalı gizli bişey yapmanıza gerek yok açık açık ben gidiyorum diyeceksin kim oluyor o nikahlı kocan dahi olsa hayatının kısıtlanmasına izin vermeyeceksin zaten seven güvenen erkek de bu kadar bunaltmaz ömür geçirmeyi düşünüyorsan bu adamla iyi karar ver hayatını yönlendirirken derim

ben şu andan çok geleceğin için endişelendim. sende endişelen...

akrabana bile gitmeni kıskanan adam ilerde; çalışmanı da istemez. çalışmazsın... annene gitmeni istemez... komşu.. derken bir bakmışsın eve kapatmış seni.. camdan bile baktırmıyor (çok uç oldu farkındayım ama bu tip psikopatlar çokkk...)

uç falan olmadı arkadaşım. bir arakadaşım çok ısrar etti kuzenine gittik birlikte. gündüz vakti evde ışıkları yakmış oturuyo kadın. perdelerin hepsi kapalı. bir damla ışık girmiyor içeriye. balkon kapıları kilitli kilidi eşindeymiş. çamaşırı bile içeride kurutuyomuş kadın. kuzenine falan gitmek yasakmış annesine ise yılda bir iki defa gidebilirmiş. eve erkek kardeşi dışında kız tarafından kimse gelemezmiş. ama kadıncaz evin alt katında dükkanları olan adamın kardeşlerine hergün öğle yemeği yapıp sofra kurmak zorundaymış ve bu kadın dediğim 19 yaşındaydı.

ben onu gördüm bu konuda

way be öyle anlatmışsınız ki sanki hayatınızın kararını vermiş gibi.
nasıl söyleyecem ne demek yaa hiç söylemesen ne olur ki evli değilsiniz nişanlı değilsiniz sadece erkek arkadaşın ileride eşiniz olunca nasıl davranırsınız bilemem
bence çok tepenize çıkarmışsınız kuzenime gitsem hır gür çıkarır diyorsunuz
bence daha erkek arkadaşınızken hayatınıza bu kadar karıştırmayın. huzursuzluk çıkarmaya cesaret bile edememesi lazım.

seviyo kıskanıyo gibi arabesk laflara da hiç kanmayın. yok öyle bişey. sizinde gezmeye kendi arkadaş ve akrabalarınızla vakit geçirmeye ihtiyacınız var
aay çok sinirlendim daha fazla yazamicam

Ben sadece onunla konuşmadan ismimi yazdırdım ve hala haberı yok diye içim rahat değil bilmesi gereken herşeyi bılmesinden yanayım hiç yalan söylemedim söylemem de o yüzden zaman geçmeden söylemek istiyorum. haklısınız bende farkındayım ama çok farklı konular var o yüzden biraz da böyle dediğim gibi okuduğu bölümden dolayı vs. benim sorunum nasıl güzellikle anlatıp anlayışlı davranmasını sağlayabilirim

Back
X