- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yapar
kararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile
dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridir
ve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar
ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr 
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yapar

Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridir