Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

böyle biriyle bir ömür nasıl geçireceksiniz bu konu kapansa gitse dahi, söylenen kötü sözler unutulsa dahi sürekli bu baskı altında yaşanır mı? kimse kimse için yaşamıyor bu hayatta ve bir kez geliyoruz dünyaya bana kalırsa iyi düşünün. Nişanlı değilsin hiç değilse bağını kopar gibilerinden de konuşulmuş ama nişanlılık da olsa bu tanıma dönemidir, bitebilir sizden önemli değil.

Selam kızlar.. son durum çok pişman çok üzgün tabiki kendini affettirmeye çalışıyor
ama bende dediğiniz gibi artık böyle baskı olmaması için çok daha farklı olması için kararlı olduğumu gösteriyorum ve bu konuda ikna edeceğim
Bu olay ders oldu ona da artık eski tavırlarını yaptıklarını bırakacak o da farkında abarttığnın ,anladı yani
son durumlardan haberdar edecem , teşekkürler...

Selam kızlarrr
Biz sevdiğimle tüm sorunlarımızı hallettik gerçekten o kadar değişti ve kıymetimi o kadar iyi anladı ki ,
Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak eminim ... tüm sorunlarımızı en ince ayrıntısına kadar konuştuk ve çözdük artık hatalarını tekrarlamayacak
ve bunu çok iyi gösteriyor inşallah böyle devam edecek ... önümüzde ki sene söz yapmaya karar verdik , herşey çok güzel inşallah böyle de devam eder :)

Cnm çalışan ayakları üzerinde durabilen bi bayansın böle biriryle ömür geçermi allh aşkına ne bu,yakıştıramadım böle bişeyi bence geziyi düşünceğine ilişkine göz at üzgünüm..

Back
X