çok stresliyim

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
slm arkadaşlar iş başvurumdan sonuç aldım bugün işe başladım. ama iş çok stresli benim için çok stresli olacak gerçekten çok uyanık biri de değilim sosyal fobimi var bende neyim ben ya içimden bi an çalışmak istemediğim geldi eve mi alıştım ben yoksa diyorum ne yapacağımı bilemedim yarın işe gitmek istemiyorum eve gelince ağladım psikolojim mi bozuk benim nedir çözemiyorum kendimi gerçekten ileriye dönük bakınca işim stresli olacak biliyorum evdeki gibi istediğim zaman istediğimi yapamayacağım eşimle yıllık izinlerimiz uyuşmayacak belki de bi de iş çok karışık geldi bana bilmiyorum ya buraya yazarken bile sanırım karmakarışık yazdım ruh halim şuan iyi değil bir de bebeğim olmuyor ya benim konumu bilenler bilirler ilerleyen zamanlarda tedavi süreçlerini stresli bi şekilde de geçirmek istemiyorum. siz ne iş yapıyorsunuz yaptığınız iş ne? önceden de çalıştım ben ama neden böyle oldum şuan adaptasyon sorunu yaşıyorum işi bana öğretirlerken aklım başka yerlere kayıyor ne bilim bilemedim ben. önüme fırsat gelmişken tepmiş mi oluyorum evde olanlar hiç çalışmayanlar mutsuz musunuz? fırsatı tepme çalış dermisiniz bana offff

İşiniz nedir eğer çok özel olmazsa.
Zorunlu mu basladiniz calismaya yoksa isteyerek mi?

Sabah rutinim:
-off sabahın köründe kalkılır mı?
-çok güzelrüya görüyordum.
-daha hava aydınlanmamış!
-5 dakika daha uyurum...
-istifa mı etsem?

Ev rahatlığına alışan için normal bence...

İlk etapta böyle hissedebilirsiniz zamanla hafifleyecektir bu stres ve gerginlik. kaçış çözüm değil öyle düşünün. İşiniz ne sakıncası yoksa ?

Yeni bir işyerine başlayanlar genelde sizin yaşadıklarınızı yaşarlar. Ortama ayak uydurmak, yapacağınız işi anlamak biraz zamanınızı alacak. Ama bikaç gün sonra işi öğrenip iş arkadaşlarınızla da uyumu yakaladınızmı çalışma ortamını sevmeye başlarsınız.

Ilk Gün oldugu Icin sana zor gelmistir. Bir Kac haftaya kendi
Basina bir Cok seyi yaparsin. Kasma kendini bukadar.
Calismak iyi gelir insana. En azindan hemen isi birakmadan
Biraz denemeni tavsiye ederim.

benimde iş başvurum keşke olumlu sonuçlansada artık hayata bir yerden başlasam...baba parası olmuyor artık...

bence alışırsınız biraz zaman tanıyın kendinize...işiniz var diye kıskandım sizi

Cok normal ortam yabanci, duzen yabanci, is yabanci.

Zaman tani biraz kendine, bu arada is ne ozel degilse?

benimde iş başvurum keşke olumlu sonuçlansada artık hayata bir yerden başlasam...baba parası olmuyor artık...

bence alışırsınız biraz zaman tanıyın kendinize...işiniz var diye kıskandım sizi

Sorma arkadasim benim istedigim gibi biyerde calisiyo bugun onunde kahve foto koyup ""uff yine is" yazmis valla gorunce sinirim bozuldu: ) Ah bi'is bulsam yatip kalkip sukredicem.

Hiç çalışmadan mutlu olmak sana ve eşine bağlı canım. Ben evlenince işi bıraktım çok da mutluyum. Evlenmeden önce çalışmazsam mutlu olamıyordum. dediğim gibi mutluluk biraz sana ve eşinin tutumuna bağlı.

medikal muhasebe. aslında isteyerek başladım ama bir gün önce rüyalar falan gördüm sanki benim için hayırlı değil mi acaba diyorum

Zamana biraksaniz.. Yani milyonlarca insan calisiyor ne gibi hayirsiz bir durum olabilir ki...

Hem tedavi falan demissiniz maddi acidan da iyi olur.. Ve is yapmak sürekli kendini dinlemene engel olur tedavide ... Kafa dagitmak başka ilgi alani her zaman iyidir..

Ama yok yapamam derseniz siz bilirsiniz tabi

işin sürecini işleyişi konusunda bilgim var aslında zamanla sanki daha stresli olacak gibime geliyor.

Sorma arkadasim benim istedigim gibi biyerde calisiyo bugun onunde kahve foto koyup ""uff yine is" yazmis valla gorunce sinirim bozuldu: ) Ah bi'is bulsam yatip kalkip sukredicem.

şükredicek çok şey varda işte....hayat ne kadar zor yaa

çokta sabırsızız tabi...bence konu sahibi işinden değilde üst üste gelen dertlerinden yakınıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…