- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
benimde iş başvurum keşke olumlu sonuçlansada artık hayata bir yerden başlasam...baba parası olmuyor artık...
bence alışırsınız biraz zaman tanıyın kendinize...işiniz var diye kıskandım sizi
medikal muhasebe. aslında isteyerek başladım ama bir gün önce rüyalar falan gördüm sanki benim için hayırlı değil mi acaba diyorumİşiniz nedir eğer çok özel olmazsa.
Zorunlu mu basladiniz calismaya yoksa isteyerek mi?
işiniz ne peki özel değilse?Sabah rutinim:
-off sabahın köründe kalkılır mı?
-çok güzelrüya görüyordum.
-daha hava aydınlanmamış!
-5 dakika daha uyurum...
-istifa mı etsem?
Ev rahatlığına alışan için normal bence...
çok sevinçli gitmiştim aslındaİşe sevinçli gittiğin zaman iş gibi gelmez....
Öğretmenimişiniz ne peki özel değilse?
medikal muhasebe. aslında isteyerek başladım ama bir gün önce rüyalar falan gördüm sanki benim için hayırlı değil mi acaba diyorum
zamanla daha stresli olacak gibime geliyor işin içeriğini biliyorum çünkü.İlk etapta böyle hissedebilirsiniz zamanla hafifleyecektir bu stres ve gerginlik. kaçış çözüm değil öyle düşünün. İşiniz ne sakıncası yoksa ?
ben öğretmen olsam koşa koşa giderdim heralde gerçekten bayan için iyi bir meslek olduğunu düşünüyorum. her işin bir zorluğu var o ayrı tabi.Öğretmenim
işin sürecini işleyişi konusunda bilgim var aslında zamanla sanki daha stresli olacak gibime geliyor.Yeni bir işyerine başlayanlar genelde sizin yaşadıklarınızı yaşarlar. Ortama ayak uydurmak, yapacağınız işi anlamak biraz zamanınızı alacak. Ama bikaç gün sonra işi öğrenip iş arkadaşlarınızla da uyumu yakaladınızmı çalışma ortamını sevmeye başlarsınız.
Sorma arkadasim benim istedigim gibi biyerde calisiyo bugun onunde kahve foto koyup ""uff yine is" yazmis valla gorunce sinirim bozuldu: ) Ah bi'is bulsam yatip kalkip sukredicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?