çok stresliyim

aslında çalışmak iyi gelecek bana biliyorum maddi manevi ama bu işi yapmak istemiyorum sanırım

şükredicek çok şey varda işte....hayat ne kadar zor yaa

çokta sabırsızız tabi...bence konu sahibi işinden değilde üst üste gelen dertlerinden yakınıyor....
aslında çalışmak istiyorum bana iyi gelecek maddi manevi ama bu işi yapmak istediğimden emin değilim

eşim çok anlayışlı bu konuda ama ben ona maddi açıdan destek olmak istiyorum evde kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. evlenmeden önce çalışıyordum severim aslında çalışmayı ama bu işi sevemedim ben galiba

aslında çalışmak istiyorum bana iyi gelecek maddi manevi ama bu işi yapmak istediğimden emin değilim
işi biraz deneyin bence...belki çok seveceksiniz belli olmazki bu kadar peşin hükümlü olmayın bence...

tabiki herkesin kafasında hayalinde farklı bi melek olabilir ama olmayıncada pes etmemek lazım..hem çalışırken istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz belki...

şu anki çalışacağınız yeri de bir referans olarak görün..zira bu çok önemli..birçok iş yeri tecrübe istiyor.sanki anamızın karnında tecrübe sahibi olacağız

Kendinize zaman verin o zaman alışamazsanız deneyim kazanmış olursunuz

Öğretmenlik zor ama güzel bir şey öğretmen.Özel sektörse bilemem belki değişir o zaman....

ayyyyyyyyyyy yarın bende başlıyorum
ben nasıl yemek yiyecem insanların yanında
bir tek sorun bu birde tuvalet
niye ben böyleyim ya

Tatlim orada yenisin.alisacaksin isi ogreneceksin atkadaslarina alisacaksin.bunlari hissetmen cok normal.2ay sonra zehir gibi olursun ....aman isini birakma..basarilar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…