Cok sukur bebegime kavustum ama....

Emrens

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
207
12
318
Muğla
3 sene once ilk oglumun dogum hikayesini yazmistim simdi ikinci oglumunkide kismet oldu cok sukur.ilk oglumu 8 saatlik suni sanciyla normal dogum yaptim. Cok kolay bi dogumdu.gelelim bu dogumuma. Bu dogumum malesefki sezeryan oldu. Gebelik zehirlenmesi teshisinden dolayi spinal anestezi ile 22 gun once dogum yaptim. Aslinda dogum mu onu da bilmiyorum sonuc olarak ameliyat (( cok sukur yavrumu kucagima saglikli sekilde aldim rabbime hamd olsun.ama kafamdaki dusunceleri bi turlu atamiyorum. Dogumu ozelde yaptim dr muayene etti hic aciklik yok kafasida cok yukarda sezeryan oneriyorum dedi. Bilerek mi dedi para icinmi yapti. Sonucta ben bir kez normal dogum yaptim belki sanciyla acilma olabilirdi. Keske deneseydik hemen kabul etmeseydik diye kafamda surekli dusunceler beni yiyip bitiriyor. Bir yandanda belki o zaman keske diyecegimiz seyler yasardik diyorumm. Logusalik psikolojisimi benmi abartiyorum sonucta sagliklica aldim cocugumu kucagima.kafam karisikk Oyle paylasmak istedim....

O kadar agrisi da cabası normalde hemen kalkiyorsun ayaga bunda 20 gunu gecti ara ara hala agrim oluyor. Keyfi sezeryan dusunenlere de asla onermiyorumm... herseyin dogali guzel adi ustunde normal dogum normali olan bu zatenn

Preeklampsi acil durumlardan biri normal yapacak olsanız o kadar sürede bebeğiniz sıkıntıya girebilirdi ben de preeklampsiden erken doğurdum doktor acil sezeryana almıştı beni genel anestezi aldım hatta normal doğum bazen günler sürüyor göze alınacak bir risk değil bence bebeğinizi sağlıkla kucaklamışsınız bence bunun keyfini çıkarın

Preeklampsi olmuşsun zaten, suni sancıyla bir de strese girip de tansiyonun iyice fırlasa daha mı iyi olurdu?
Zaten genelde acil sezaryen yapıyorlar bu durumda, yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…