çok şükür cezam bitti hoşbulduk k.k, kaynana gelicekti oturmaya gelmedi bakın nedennn

Kazen ayrı, ben ayrı yazdım, yazdık defalarca, dedik ki üslubunu eleştiriyorsunuz yazmayın, yazıpta konu üstüne konu açmasına sebep olmayın, yok her seferinde sözüm ona eğleniyorsunuz diye gelip gidip yazdınız.

Siz yazdıkça konu açmaya devam edecek, biri bana anlatsın ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, birini hem şikayet edip üslubunu, yazdıklarını kötü buluyorum demek, hemde ısrarla konusuna yorum yazmak nasıl birşey?

Ceza aldığınızda da onun yüzünden ceza aldım adil değilsiniz diyorsunuz, hem adam yerine koymuyor hem niye yazıyorsunuz peki, natlus hep üslubundan kaybediyor ama en azından kimsenin konusuna gidip dalga geçmek için, eğlenmek için geldim deyip konuları sabote etmiyor.

bu yazdıklarınız benim attığım e-postaya göre çok hafif kalmış sonuna kadar haklısınız ama ..........(devamı aşağıda)

defalarca Mune'nin de yazdığı gibi bu insanı kaale almayın demiştim.

Siz hala bu kadına neden cevap veriyorsunuz ;

bu maili atacak kadar da pişkin bir karakter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…