Dert oluyor efendim sinirim bozuluyor İSTEMİYORUMMMMM KONUŞMUYORUM ISRARLA EVİME GELMEK İSTEMESİ SİNİRİMİ BOZUYOR, BENDEN YÜZ BULMAK EVİME OTURMAYA GELMEK İSTİYORRRRRRRRRR İSTEMİYORUM YAAAA, SORUN DERT KISMINA GELİNCE, eşim ailesini görmek için hafta sonu gidiyor hadi gidiyor anladık, eşim gitmediği zaman annesi bize gelmek istemesi oturması suçmu, gelsin ama görümce de gelmek istiyor, yaww siz evlisiniz anneniz oğluna giderken sizde hemde konuşmadığınız gelinin evine CAN atark gitmek mi istiyorsunuz.
Natlus gelmiş, biliyormusun buradaki arkadaşları tıpkı paratoner gibi konuya çekiyorsun tebrik ediyorum seni ...
Nasıl başarıyorsun bunu hala çözemiyorum,var sende bişiler ..
valla ben kendi adıma söylüyorum..
sırf eğlencesine burdayım
ben bunu çiyanlık değil insanlık sayarım. sırtına hançer batırmıcaksa tabi... sen neden gitmiyosun, madem bişyler yapmk istiyo sen git evine kadının. en fazla nedir gidiyim hizmet etsn pasta börek yiyiyim der.
ben her canımı sıkan insana ilk adımı ben atarım öbür tarafta bana sen hiç çabalamadın o senin imtihanındı derlerse diye korkumdan yaparım. ara gelsin de aragelicem de. fare zehiri atmıcaklar ya. k bakma ama açtığın konuların başlıpını okudukça içeriği hiç demiyorum, apartmanın önünde toplaşmış komşular konuşuyolar o gün olan şeyleri diye hissediyorum..
ben bunu çiyanlık değil insanlık sayarım. sırtına hançer batırmıcaksa tabi... sen neden gitmiyosun, madem bişyler yapmk istiyo sen git evine kadının. en fazla nedir gidiyim hizmet etsn pasta börek yiyiyim der.
ben her canımı sıkan insana ilk adımı ben atarım öbür tarafta bana sen hiç çabalamadın o senin imtihanındı derlerse diye korkumdan yaparım. ara gelsin de aragelicem de. fare zehiri atmıcaklar ya. k bakma ama açtığın konuların başlıpını okudukça içeriği hiç demiyorum, apartmanın önünde toplaşmış komşular konuşuyolar o gün olan şeyleri diye hissediyorum..
Kız KONUŞMADIĞIM GÖRÜMCE EVİME GELMEK İSTEYİPDE konuşma çabasındaki ISRARI nasılsa BURDAKİ K.K ARKADAŞLARDA ISRARLILAR, ZORLA DEĞİLYA KENDİLERİNE SORMAK LAZIM....
Bu seneki enler yarışmasında natlusu tek geçerim favorimdir kendisi
NE DİYORSUN PEK ANLAMAYAMADIM biri bana anlatsın, ben gidince konuşmadığım görümcemi orda görmek zorundamıyım, evi barkı var evli barklı kadınsın evinde otur ......kmu var herdakka anandasın anandan çıkta bizde gelelim, ama yok ne annesinin evinden çıkıyor evli barklı kadın, nede konuşmadığım halde ısrarla yüzsüzlükle evime gelmek istiyor çözemedim bu akılla :) :) :) hehehe
laflara bak..laflaraa
kız sende bu fikirbu zikir oldukça sen daha çok travmalara girersin..ömrün boyunca böyle küçük hesaplarla uğraşır durursun..
anasının evine giderken sanamı soracak...yiyosa görümcen ordayken git..asıl cesaret asıl medeniyet budur şahsımca...
10 numara demişsin çok doğru...
ama bide şu var,insan bi kere soğudumu artık içi kaldırmıyo..yüzünü görmek bile istemiyorsun..
Bütün oylar sana gelmezse bak gör
natlus ya sen hiç gitme
Ne oyu anlamadım ? yarışmamı var
Çok şükür cezam bitti, maşallah 1 hafta ceza vermişler uzak kaldım, içim içimi yedi, şükür kavuştuk :)
Bu konumu kapatırsanız sizi insan hakları mahkemesine veririm ona göre hehehe hihihi hohoho pehehe:13: :18: ( ŞAKA ŞAKA bunun için birde ceza almaya niyetim yok hehehe :)
Kaynanam oturmaya gelecek ti hafta sonu (2 haftadır gelecek halen) neyse hatta konu açmıştım konuşmadığım görümce de gelicekmiş diye, malüm konuşmuyorum kendileri ile :)
Hafta sonu eşim gitti ailesinin yanına, giderken de dedimki ,annene sor bakalım hani gelcekti ya ne oldu da gelmiyor, ben arıcak değilimya, gelmiyorsa arayıp söylemesi lazım kendisinin dimi, neden gelmediğini, bir misafirliğe gidince eğer vazgeçip gitmez iseniz aramazmısınız gelemicem diye, ben arayıp geliyonmu gelmiyonmu diye sorucak değilim, ama benim saf düşüncesiz, rahat, geniş kaynanamda nerde o incelik neyse bende meraklı değilim zorla değil'ya zaten bende çağırmadım gel diyesonracıma eşim gitti geldi, eee dedim ne oldu dedi bana annem dediki oğlum size gelicem ama kardeşinde gelmek istiyor, karın konuşmuyor bende gelmiyorum, peşime takılıp gelmesin diye demezmi...
( görümce bekar olsa tamam dicem evli kadın )
Yuhhh artık diyorum, eee beee kaynana bunları söyliceğine kızına desene kızım gelin seni istemiyor, zaten konuşmuyor ne gidicen benle diyeceğine, gelmemeyi tercih ediyormuş varmı böyle bir mantık, annesin sen kızınla gelmek zorundamısın oğlunun evine yaaa, kızının evi ayrı sanki bir otuyorsunuzda, hem oğlunun evi kızına danışıpmı geliceksin, ben bu kızınla 8 aydır konuşmuyorum ne yani bundan sonrada zaten konuşmayı düşünmüyorum eeee gelmicekmisin, bu görümce dediğim gibi kıskanç, yüzsüz, fesat, yılan, çiyan, bir kez daha gördüm...
NOT: BEN HAYATIMDA BÖYLE YÜZSÜZ BÖYLE GURURSUZ BİR İNSAN GÖRMEDİM, KONUŞMUYORUM KARDEŞİM SENLE NE İŞİN VAR EVİME NEDEN GELMEK İÇİN CAN ATARSIN ANLAMIYORUMKİ SEBEP NEDİR, NE OLABİLİR, ÇOCUĞUM YOKKİ HANİ GELESİN DİCEM ÖZLEYİP, EEEE ABİNDE ZATEN GİDİP HER HAFTA SONU SİZİ GÖRÜYOR, DERDİN NE EVİMİN EŞYALARINIMI ÖZLEDİN, NERDE NE VAR NE ALMIŞ DİYE MERAKMI EDİYOR ACABA KIZLAR BİRİ BANA AKIL VERSİN. ÇÖZEMEDİM 8 AYDIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?