çok şükür cezam bitti hoşbulduk k.k, kaynana gelicekti oturmaya gelmedi bakın nedennn

ahhh natlus nezman bitecek senin bu çilen
hani derdim senin çilenin bitmesi değil
senin çilen bitse bizimkide bitecek ona sevinicem

ben bunu çiyanlık değil insanlık sayarım. sırtına hançer batırmıcaksa tabi... sen neden gitmiyosun, madem bişyler yapmk istiyo sen git evine kadının. en fazla nedir gidiyim hizmet etsn pasta börek yiyiyim der.
ben her canımı sıkan insana ilk adımı ben atarım öbür tarafta bana sen hiç çabalamadın o senin imtihanındı derlerse diye korkumdan yaparım. ara gelsin de aragelicem de. fare zehiri atmıcaklar ya. k bakma ama açtığın konuların başlıpını okudukça içeriği hiç demiyorum, apartmanın önünde toplaşmış komşular konuşuyolar o gün olan şeyleri diye hissediyorum..

Natlus gelmiş, biliyormusun buradaki arkadaşları tıpkı paratoner gibi konuya çekiyorsun tebrik ediyorum seni ...
Nasıl başarıyorsun bunu hala çözemiyorum,var sende bişiler ..

Kız KONUŞMADIĞIM GÖRÜMCE EVİME GELMEK İSTEYİPDE konuşma çabasındaki ISRARI nasılsa BURDAKİ K.K ARKADAŞLARDA ISRARLILAR, ZORLA DEĞİLYA KENDİLERİNE SORMAK LAZIM....

10 numara demişsin çok doğru...

ama bide şu var,insan bi kere soğudumu artık içi kaldırmıyo..yüzünü görmek bile istemiyorsun..

NE DİYORSUN PEK ANLAMAYAMADIM biri bana anlatsın, ben gidince konuşmadığım görümcemi orda görmek zorundamıyım, evi barkı var evli barklı kadınsın evinde otur ......kmu var herdakka anandasın anandan çıkta bizde gelelim, ama yok ne annesinin evinden çıkıyor evli barklı kadın, nede konuşmadığım halde ısrarla yüzsüzlükle evime gelmek istiyor çözemedim bu akılla :) :) :) hehehe

Kız KONUŞMADIĞIM GÖRÜMCE EVİME GELMEK İSTEYİPDE konuşma çabasındaki ISRARI nasılsa BURDAKİ K.K ARKADAŞLARDA ISRARLILAR, ZORLA DEĞİLYA KENDİLERİNE SORMAK LAZIM....

Sen konu açmasan kızlarda gelip yazmaz ki sana,sen bir geliyorsun mehter marşıyla sonra izmir marşıyla gidiyorsun

laflara bak..laflaraa

kız sende bu fikirbu zikir oldukça sen daha çok travmalara girersin..ömrün boyunca böyle küçük hesaplarla uğraşır durursun..

anasının evine giderken sanamı soracak...yiyosa görümcen ordayken git..asıl cesaret asıl medeniyet budur şahsımca...

Son düzenleme:
Natlus sen ne yap biliyormusun,görümceni çağır eve oturun ne kadar kininiz nefretniz varsa birbirinize dökün ortaya konuşun,,Haaa baktın olmuyor herkes evine o kadar işte ..

Bie heee deee bari bunada bizlerde gerilmeyelim artık bu konuya

ah canım dertmi oldu içine, kız zaten ne zaman gitsem orda, bende artık kestim gitmemeyi anlasınlar diye, ben gidiyorum ya kız orda, yada ben gittikden 10 dakka sonra damlıyor, annesine evi yakın zaten evli gibi değilki, sabah 8 de annesinde geliyor çocuklarla, akşam 7 de evine gidiyor, bu nasıl evlilik anlamadım, yani ben o yokken de gitsem geliyor, o varkende gitsem orda oluyor, yani ben konuşmadığım insanla aynı havayı solumamak için gitmiyorum, ama onlar memnunlar konuşmadığım halde öyle genişki, yüzsüzlüğü ile aynı havayı soluyor benle, ben solumamak için, kestim gitmeyi, ama onların gelmesinin ısrarını anlayamadım. ama sen çok zeki arkadaşım başka anlıyorsun o ayrı : hehehe

10 numara demişsin çok doğru...

ama bide şu var,insan bi kere soğudumu artık içi kaldırmıyo..yüzünü görmek bile istemiyorsun..

tabi ki öyle. bende aile aprtmanında oturuyorum işimi bıraktım çocuklarım için.. ki ailemin yanında yaşamış değildim. 17-18 den beri yalnızdım okul-iş dahil. burda nasıl boğuluyorum. bi çemberin içinde gibiyim onu en iyi bilenlerden biri benim. ama bi merak eder insan ya niye gelmk istiyo. bi gelsin derdi nyse söylesin gitsin benim adımımda kapımı açmak olsun der insan.. yada ararsın yüzüne arkadaşım gelmek istediğini duyuyorum,gelme. aramızda bi bağ kalmadı karşılşırsak kötü şyler olucak böyle kalsın dersin. ya beyaz ya siyah. gri yaşanmaz çekilmez hayat...

tatlım
görümcenle barışmayı denesene inadına barış
hergün git
bıktır onu kendinden
çok sev onu
ona hediler al
kv ara hadi görümceme gidelim de
birlikte gidin
aşkam eve gel eşini al bidaha gidin
zaten sen küsmüşsün kaybedeceğin birşey yokki senin..
baktım olmuyo bi daha ksersin

belkide size gizli gizli hayrandır ve çok seviyordur. o yüzden uzak kalamıyordur. sizin ondan nefret etmeniz bile bu duygularına gem vurduramıyordur.
neden olmasın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…