çok şükür dondurulmuşlarımla hamileyim

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
MRB ARKADAŞLAR BAŞKA TOPİKTE BELİRTMİŞTİM KASIM AYINDA İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEME BAŞLADIM 6 TANE DONDURULMUŞ EMBİRYOM VARDI BUNLARIN DÖRT TANESİ HENÜZ SAĞLIKLIYDI DÖRDÜNÜ KOYDURDUK ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM ALLHIM İNŞALLH TAMAMINA ERDİRİR.aYRICA BENDE TRONBOFOLİ PANELİ ÇIKTI YANİ KANIMDA PIHTILAŞMA OLUYO DOKUZ AY BOYUNCA GÖBEKTEN İĞNE VURUNCAM İNŞALLH BU BEBEĞİME BİŞEY OLMAZ.aLLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU EŞİ AZO OLANLAR LÜTFEN SIKMAYIN CANINIZI ALLHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN HEPİMİZ İNŞALLH KAVUŞCAZ YAVRULARIMIZA SADECE SABIR

hayirlli ugurlu olsun insallah saglikli bir bebek getirirsiniz dünyaya allah tamamina erdirsin

tebrik ederim canımmm...hayırlıı olsunnn...allah tamamına erdirsin inşşşşş

sağolun arkadaşar hepinize çok teşekkürler inşallh hepinizin haberlerinide en kısa zamnda alırım allah bu duyguyu szilrede yaşatsızn kimsenin emeğini boşa çıkarmasın AMİN

Tebrikler canım, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, hayırlısıyla, sağlıkla al bebeğini/bebeklerini kucağına inşallah.

tebrikler saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah
kanda pihtilasma oldugunu nasil anladiniz kim istedi ve neden istedi bu testi yapmanizi

Canim tebriklerrr ...a.s.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ..

Ne güzel bir haberrr ...
Dondurulmus anneleri cogaliyorrr ..
Bu da bana büyük bir umut oluyorr ..

Yakinda benim de transferim var donmuslarimlaa ...

Rabbim bizlere de nasip etsin .. :Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10361005&posted=1#post10361005

Listemizdeki hamileler cogaliyorr ... Sükürlerr olsun ..

Son düzenleme:
hayirlisi olsun canim rabbim hepimizinkine saglik versin hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.allah isteyen herkezlerede nasip etsin ,cok zor bi durum bilirim yasadim icim hep dua edin asla dua etmekten pes etmeyin,rabbime sukurler olsun.

hayirli olsun arkadasim.allahim tamamina erdirsin insallah.darisi bzilerin basina.

hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabim inşşşşşşşşşşşş

ayyyy canım çok sevindim senin adına gözünaydın banada moral oluyor böyle haberler çünkü mart ayında bende dondurulmuşlarımı deneyeceğim inşalah bende senin gibi sevinçli haberler veririm.

çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı naship etsin darısıda bizlere inş bende 2. ye biraz toparlanınca başlıcam bizlerede umut oluyorsunuz

hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin azranında dediği gibi banada moral oluyor 6 tanede benim dondurulmuşum var darısı bize olsun inşallah

Tebrik ederim çok ama çok sevindim benim eşim de azo bu bize güzel bir umut oldu. Bizde yeni başladık tedaviye

allah razı olsun hepinizden inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alırız burdan evet gerçekten donrulmuşlarla insan hem maddi hem manevi yönden çok rahat oluyor sürekli ultrason yok ve az miktarda para gidiyor arkadaşlar ama size tavsiyem tarnsferinizi yapmadan önce kanınızda pıhtılaşma varmı yokmu diye baktırun tıpta (tronbofili paneli) diye geçiyo çünkü ben ilk tüp bebek denememde bu tahlili istemeişti doktor ve bebeğim bu sebebten dolayı karnımda öldü.Ama dondurulmuşlara başlamadan önce doktorum bu testi yaptırmamı istedi yaptık meğer varmış yani kanım pıhtılaşıyo oyüzden transferden 10 gün önce iğnelere başladık doğuma kadar kullancam şimdilik bebeğim çok şükür sağlıklı darısı silzre inşallh allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…