- 18 Ekim 2020
- 140
- 88
- 13
- 25
- Konu Sahibi Fatmanurc7979
-
Merhaba arkadaşlar bugün transferde 9. Günüm beta 95 rabbim isteyen herkese n
Bnde transferimi bekliyirum.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim.
Dondurulmuş mu yiksa taze transfer miydi. N
İnşallah canım teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizede bu yolda rabbim kolaylıklar nasip etsin Darısı başımıza inşallah
Aynı adet olacakmisim gibi hissediyordum canım sadece bu vardıHayırlı olsun canım belirtim var mı bende yarın test yaptıracağım
Sürekli mi oluyor arada mı bende de bar ama ben hamile gibi hissetmiyorum sen hissetmiştim değil miAynı adet olacakmisim gibi hissediyordum canım sadece bu vardı
Bir ara hissediyordum bir ara adet olacakmisim gibi hissediyordum yani ikilem arasindaydim senin test günün ne zamanSürekli mi oluyor arada mı bende de bar ama ben hamile gibi hissetmiyorum sen hissetmiştim değil mi
Benimde yarın bugün çalışmaya başladım belim aşırı ağrıdı dayanamadım normalde hiç ağrımazBir ara hissediyordum bir ara adet olacakmisim gibi hissediyordum yani ikilem arasindaydim senin test günün ne zaman
Belimde çok ağrıyor duBenimde yarın bugün çalışmaya başladım belim aşırı ağrıdı dayanamadım normalde hiç ağrımaz
Darısı bize inş canım benm 7. Gün bekliyorumMerhaba arkadaşlar bugün transferde 9. Günüm beta 95 rabbim isteyen herkese nasip etsin banda kucağıma almayı nasip etsin
Canım sende herhangi Bi belirti varmı bide hiç idrar test yaptnmiHayırlı olsun canım belirtim var mı bende yarın test yaptıracağım
Hayır bende belirti yok sadece Arada adet hissi var test yapmadım semCanım sende herhangi Bi belirti varmı bide hiç idrar test yaptnmi
Ayyyy şuan duramadım yaptm silik çıktiHayır bende belirti yok sadece Arada adet hissi var test yapmadım sem
Hayırlı olsun cnm ben yapmadım çok. Ben yapmadım çok ediyorum yaAyyyy şuan duramadım yaptm silik çıkti
Canım sende herhangi Bi belirti varmı bide hiç idrar test yapt
Gerçekten mi canım bende de silik çıkmıştı çok sevindimAyyyy şuan duramadım yaptm silik çıkti
Resmini at bakalımAyyyy şuan duramadım yaptm silik çıkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?