- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Fatmanurc7979
Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra yine yapcm daha belirginllşr inşlalhHayırlı olsun cnm ben yapmadım çok. Ben yapmadım çok ediyorum ya
Aminnnnn inşlalhhv hayırlısıyla tam kesinleşr hala inanamyorumHayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah![]()
Canım resım atacam pek blmyom ya. Çok erken yaptm ama inşşlh dogru durGerçekten mi canım bende de silik çıkmıştı çok sevindim![]()
Senın kaçıncı gün canmHayırlı olsun cnm ben yapmadım çok. Ben yapmadım çok ediyorum ya
Yarın kan vereceğim ben test günüm belirtin var mıydı akıntı lekelenme batma gibi2 gün sonra yine yapcm daha belirginllşr inşlalh1. 2 gün sonra yap sende garanti belli olsn diye
![]()
Yarın 11.gün 3.gün embriyosuSenın kaçıncı gün canm
Senın kaçıncı gün canöHayırlı olsun cnm ben yapmadım çok. Ben yapmadım çok ediyorum ya
Nasılsa yarın yapacan demi inşşlah pozıtif sonucu alrsnYarın 11.gün 3.gün embriyosu
Yazarım cnm inşallahSenın kaçıncı gün canö
Nasılsa yarın yapacan demi inşşlah pozıtif sonucu alrsnhaber et mutlaka yaz bize
İnşallah canım benim teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah![]()
Sonucunuz ne oldu merak ettim. Insallah guzel haberler almssnzdr..tabi her halukarda hayirlisi olsun insallah..Yazarım cnm inşallah![]()
Malesef negatif 1.20çıktıSonucunuz ne oldu merak ettim. Insallah guzel haberler almssnzdr..tabi her halukarda hayirlisi olsun insallah..
Hayirlisi olsun hakkinizda insallah..ilk zamnlar kabullenmek zor oluyor boyle durumlari. Ama zamanla gucumuzu topluyoruz. Hayat devam ediyor. Insallah en hayırlı zamanda gonlunuze gore olurMalesef negatif 1.20çıktı
Yıkıldım resmen beklediğim sonuçtu ama yine de çok üzüldümHayirlisi olsun hakkinizda insallah..ilk zamnlar kabullenmek zor oluyor boyle durumlari. Ama zamanla gucumuzu topluyoruz. Hayat devam ediyor. Insallah en hayırlı zamanda gonlunuze gore olur![]()
Tahmin edebiliyorum..Ama gececek..mutlaka bi hayir vardir..uzuntunuz gecince siz de boyle dusuneceksnz eminim..Yıkıldım resmen beklediğim sonuçtu ama yine de çok üzüldüm
Sorun olmycksa szdeki problm neydi? Hatirlyamadim..bulundgnz ilde cok merkez secenegi de yok sanrm yanls hatrlmyorsam..il disinda denesenz?Yıkıldım resmen beklediğim sonuçtu ama yine de çok üzüldüm
O kadar üzülüyorum ki anlatamam inşallah geçerTahmin edebiliyorum..Ama gececek..mutlaka bi hayir vardir..uzuntunuz gecince siz de boyle dusuneceksnz eminim..
Gaziantep yetim evet yok seçenek sadece çikolata kisti varSorun olmycksa szdeki problm neydi? Hatirlyamadim..bulundgnz ilde cok merkez secenegi de yok sanrm yanls hatrlmyorsam..il disinda denesenz?
Insan bole zmanlarda hayalleri yikiliyo..umudunu kaybediyor..kendine guvensizlik yasayabiliyo..ama aslinda..cok gecici duygular..sonra insan yine toparlaniyor..tekrar umudu oluyo..ve cabaliyor..ve bu guc sendede varYıkıldım resmen beklediğim sonuçtu ama yine de çok üzüldüm
Adana Acıbadem nasıl acabaInsan bole zmanlarda hayalleri yikiliyo..umudunu kaybediyor..kendine guvensizlik yasayabiliyo..ama aslinda..cok gecici duygular..sonra insan yine toparlaniyor..tekrar umudu oluyo..ve cabaliyor..ve bu guc sendede vardefalarca basima geldi..bu durum..ve ben bu olmassa mesela bi sure ara vericem..dinlenicem..cok yipratma canim kendini olurmu...sen antepteydin sanirim..eger gelebiliyosan ve yine dusunursen..adanaya grlmeni tavsiye ederim..2 saat zaten adana antep arasi..hersey guzel olucak canim..
![]()