- Konu Sahibi Fatmanurc7979
Peki kızlar şimdi tutmadı ne zaman adet olunuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim orada volkan noyan var..iyi bir doktor..kendi doktorumda iyidir ...oda acibademle anlasmali..bulent haydardedeoglu...ozel muayenehanesi var..opu ve transferi..acibademde yapiyo..ve oranin labaratuarini kullaniyor..acibademin embriyologuda iyi..feray hanim.ikisinide tavsiye ederimm..Adana Acıbadem nasıl acaba
Yani bizim gittiğimiz yer aynı Bodrum katı terkedilmiş bina gibiydi orası nasıl hijyenik mi odaları felan nasıl iğneyi bile hastabakıcı yapıyorduCanim orada volkan noyan var..iyi bir doktor..kendi doktorumda iyidir ...oda acibademle anlasmali..bulent haydardedeoglu...ozel muayenehanesi var..opu ve transferi..acibademde yapiyo..ve oranin labaratuarini kullaniyor..acibademin embriyologuda iyi..feray hanim.ikisinide tavsiye ederimm..
Kuzum acibadem 5 yildizli otel konforunda bir hastane zaten..tabikide hijyenik..inanilmaz temiz bir hastane..bence senin zatrn sikayet ediyodun hep..gittigin merkezle alakali..o yuzden uzulme olurmu..Yani bizim gittiğimiz yer aynı Bodrum katı terkedilmiş bina gibiydi orası nasıl hijyenik mi odaları felan nasıl iğneyi bile hastabakıcı yapıyordu
Yani iğneleri hasta bakıcı yapıyordu ve terkedilmiş bina resmen çok kötü ydü 15 bin verdik Acıbadem ne kadar Adana’da paket fiyatı felan var mıKuzum acibadem 5 yildizli otel konforunda bir hastane zaten..tabikide hijyenik..inanilmaz temiz bir hastane..bence senin zatrn sikayet ediyodun hep..gittigin merkezle alakali..o yuzden uzulme olurmu..
Canim opu+transfer 8750..igneler ilaclar icin bisey diyemiyecegim..cunki o kisiden kisiye degisyo..dondurma ucretide sanirim 1950 lira..Yani iğneleri hasta bakıcı yapıyordu ve terkedilmiş bina resmen çok kötü ydü 15 bin verdik Acıbadem ne kadar Adana’da paket fiyatı felan var mı
Yandıktır dedi ki tahmini 15 gün sonra adet olursun parça parça düşer korkmasın korktum çok mı kötü oluyorCanim opu+transfer 8750..igneler ilaclar icin bisey diyemiyecegim..cunki o kisiden kisiye degisyo..dondurma ucretide sanirim 1950 lira..
Anlamadim canim.sormak istedigini .Yandıktır dedi ki tahmini 15 gün sonra adet olursun parça parça düşer korkmasın korktum çok mı kötü oluyor
Ne zaman adet olunuyor birinci sorumAnlamadim canim.sormak istedigini .
Tutmadgi zamn norml regl olunmuyo mu? Neden parca parca olsunYandıktır dedi ki tahmini 15 gün sonra adet olursun parça parça düşer korkmasın korktum çok mı kötü oluyor
Doktor dedi adet olacaksın ama baya parça parça olacak rahim kalınlaştığı için dediTutmadgi zamn norml regl olunmuyo mu? Neden parca parca olsunbnce guzel bi araştırma yapin sz gittignz yere hic guvnmednz. Guveneblcgnz ni yerde tekrar deneyin
Insallah sz de en kisa surede boyle bi baslik acarsnz..
Canim ilaclari biraktiktan 3 gun sonra oldum ben hep..ama 1 hafta icinde olunuyor..Ne zaman adet olunuyor birinci sorum![]()
Canim bende olmadi doktorunun dedigi gibi..hatta az bile oldu..her bunyede desiyodur belkiDoktor dedi adet olacaksın ama baya parça parça olacak rahim kalınlaştığı için dedi
Yaa çok fazla mı kanama oluyor ya doktor çok korkuttu beniCanim ilaclari biraktiktan 3 gun sonra oldum ben hep..ama 1 hafta icinde olunuyor..
İnşallah az olur doktor çok fazla olur deyince korktum tsklerCanim bende olmadi doktorunun dedigi gibi..hatta az bile oldu..her bunyede desiyodur belki
Canim benim dedigim gibi normal adetlerimdeki gibi olmadi..hicbirinde..daha azdi..Yaa çok fazla mı kanama oluyor ya doktor çok korkuttu beni
Saol cnm bakalım şuan bisey düşünemiyorum inşallah senin hamile liğin sağlıkla ilerlerCanim benim dedigim gibi normal adetlerimdeki gibi olmadi..hicbirinde..daha azdi..
Canim..aklinda bulunsun ama..adana.cunki benim doktorumun mesela antep mersin hataydan gelen hastalari var..diger doktorlardada bu boyle..bi dusun..rica ederim canim...amin kuzum..rabbim nasip etsin insallah.ama bu gidisle benim zor gibi..artislari normal degil..Saol cnm bakalım şuan bisey düşünemiyorum inşallah senin hamile liğin sağlıkla ilerlerCvpların için tskler
Peki çok kontrol oluyor o nasıl olacak bilmiyorum bende eşimde çalışıyoruz rapor çıkarttıracağım Acıbadem kabul eder mi onla uğraşacağım birazCanim..aklinda bulunsun ama..adana.cunki benim doktorumun mesela antep mersin hataydan gelen hastalari var..diger doktorlardada bu boyle..bi dusun..rica ederim canim...amin kuzum..rabbim nasip etsin insallah.ama bu gidisle benim zor gibi..artislari normal degil..
Canim..bildigim kadariyla..acibadem de rapor gecerli olmuyor..adanada baskent hastanesinde raporu kullanabiliyorsun.ama baskent hastanesini tavsiye etmem..Peki çok kontrol oluyor o nasıl olacak bilmiyorum bende eşimde çalışıyoruz rapor çıkarttıracağım Acıbadem kabul eder mi onla uğraşacağım biraz