Çok şükür hamileyim 🥰🤲🤲🤲

Yok kuzum fotodaki yatak varya..onunla operasyin odasina goturuldum..sonrasindada getirildim..yerimden hic kalkmadim..baskentte..kendimm yuruyerek gitmistimm..yuruyerekte gelmistim..ya sey cok komikti..baskentte tam transfer yapildi..dedimki boylemi gidicem..evet evet dediler yuruyerek gidebilirainiz odaniza dediler..peki dedim bari bi 5 dakka boyle kalabilirmiyim dedim .peki dediler.neyse aonra kalktim..her bir adimimda😂allah diyodum..cocuk duscek..okadar kisa adimlar atiyodumki..dusmesin diye..bombaydi..bayada yurudum odaya kadar..bombaydi..neysee kuzum acibademde asla boyle bisey yasamiyosun.yattigin yataginla goturuyolar..yataginlada geri geliyosun..asla yere basmiyorsun bile..
Ya işte bende transfer yapıldıktan sonra sedyeye kendim geçtim ordan diğer yatağa kendim geçtim birsey olmayabilir ama inşam yinede tedirgin oluyor 😊

Ya işte bende transfer yapıldıktan sonra sedyeye kendim geçtim ordan diğer yatağa kendim geçtim birsey olmayabilir ama inşam yinede tedirgin oluyor 😊
Seni yine yurutmemislerr..😂😂ben bildigin yurudum..sedye bile yoktu yani..kuzum..cok komikti..bide o hastanede 2 kere tup oldu..2 sindedee yurudum bide ...

Seni yine yurutmemislerr..😂😂ben bildigin yurudum..sedye bile yoktu yani..kuzum..cok komikti..bide o hastanede 2 kere tup oldu..2 sindedee yurudum bide ...
😊hayırlısı bakalım zor soğan kürünü uygulayacağım cnm bitkisel şeyler deneyeceğim bu ay ve hayır otu bir ay kullanmıştım kist kaybolmuştu

😊hayırlısı bakalım zor soğan kürünü uygulayacağım cnm bitkisel şeyler deneyeceğim bu ay ve hayır otu bir ay kullanmıştım kist kaybolmuştu
Miyomun varsa sogan kuru kullanma ama.miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu saracoglunda.bende bikere basladim sogan kurune..3.4 gun kadar..bende kucuk miyom vardi..miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu..sayfasinda..hemen biraktim..canim..birde organik zeytinyaginda..kuru incir koy kavanoza.ve karanlik bir yerde beklet.1 hafta diyolarda..brn 3 gun bekletip yemistim hemen...incirden de hergun bir tane agzina at sabahlari..

Miyomun varsa sogan kuru kullanma ama.miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu saracoglunda.bende bikere basladim sogan kurune..3.4 gun kadar..bende kucuk miyom vardi..miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu..sayfasinda..hemen biraktim..canim..birde organik zeytinyaginda..kuru incir koy kavanoza.ve karanlik bir yerde beklet.1 hafta diyolarda..brn 3 gun bekletip yemistim hemen...incirden de hergun bir tane agzina at sabahlari..
Miyom la çikolata kisti farklı değil mi ? İncir kürü demişti başka bir doktor ama yapmadım hiç bir bitkisel şey kullanmadım deneyeceğim cnm

Evet değildim pek ama ultrasonla baktılar iyi dediler novafertil de yaptırdık işte hastane çok kötüydü mesela toplama yapıldı oda felan yok Yanyana yatak var arada perde var öyle getirip koyuyorlar Acıbadem de nasıl odaya mı alıyorlar
Bende novafertilde yaptırdım sen ne zaman transfer olmustun belkide aynı gün olduk

Canımmm tebrik ederim gözün aydın.. 🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Kendine de bebişe de çok iyi bak🤗
Teşekkür ederim
Canımmm tebrik ederim gözün aydın.. 🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Kendine de bebişe de çok iyi bak🤗
Teşekkür ederim canım benim ilk tüp bebek ama bu üçüncü hamileliğim iki defa düşük yaptım lütfen dua edin bu defa bebeğimi kucağıma alayım 🤲🤲🤲

Sanırım aynı gün 30 Ekim ama hastane çok kötüydü sizde öyle geldi mi
Aynen öyle valla doç.dr var diye gidiyorsun öp. Dr muayene oluyorsun hele o Sema hanım hep negatif konuşuyor kendisini hamileyim diye aradım bı hayırlı olsun bile demedi sürekli negatif konuşup canımı çok sıktı

Aynen öyle valla doç.dr var diye gidiyorsun öp. Dr muayene oluyorsun hele o Sema hanım hep negatif konuşuyor kendisini hamileyim diye aradım bı hayırlı olsun bile demedi sürekli negatif konuşup canımı çok sıktı
Benim doktor orda değildi cnm ama Ruşen beye gitmeyi düşünüyorum belki o hastanede kaşırsam o nasıl bir insan

Çok ilgisizler deneme bence beni dinlirsen Ruşen beyle hiç girusemiyorsun ki her zaman onur diye bu doktorla görüşüyorduk oda hiç birşey bilmiyor emin ol
Öyle mi ya zaten hastanenin böyle olduğunu bilsem hiç gitmezdim size de çok eski gelmedi mi hersey kırık dökük

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım benim ilk tüp bebek ama bu üçüncü hamileliğim iki defa düşük yaptım lütfen dua edin bu defa bebeğimi kucağıma alayım 🤲🤲🤲
Dualarım sizinle.. İnşallah bu kez sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏 Rabbim 3. Kez nasip etmiş size ne mutlu 🥰 Bu arada benimde 3. Hamileliğim iki bebeğimi de kaybettim.. Aynı kaderi paylaşıyoruz.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese de nasip etsin.. 🤗

Dualarım sizinle.. İnşallah bu kez sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏 Rabbim 3. Kez nasip etmiş size ne mutlu 🥰 Bu arada benimde 3. Hamileliğim iki bebeğimi de kaybettim.. Aynı kaderi paylaşıyoruz.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese de nasip etsin.. 🤗
Amin amin inşallah Rabb'im bütün evlat hasreti çekenlere herkese nasip atsın yanı sırada bizlere 🤲♥️

Amin amin inşallah Rabb'im bütün evlat hasreti çekenlere herkese nasip atsın yanı sırada bizlere 🤲♥️
Seninki de tüp bebekmi

Back
X