Çok şükür hamileyim:)

tebriklerrrr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı biz olmayanların başına:Saruboceq:

canım tebrik edrim bende antalyadayım o testi bulammaıştım lütfen eczane adı verbilirmisn bende alayım

kusura bakma canım giremedm internete muratpaşa belediye binasının arkasındaki eczanelerden birinde buldum birine sordum satılan eczaneyi hemen gösterdiler darsısı başına inşallah

herkese çok teşekür ederim uzun zaman giremedim cvp yazamadım kusura bakmayın Allah hepinize nasip etsin inşallah

kusura bakma canım giremedm internete muratpaşa belediye binasının arkasındaki eczanelerden birinde buldum birine sordum satılan eczaneyi hemen gösterdiler darsısı başına inşallah

canım tşk edrim bu laardaki muratpaşa belediyesi değilmi yani birde eski belediye var umarım yeni muratpaşa belediyesidr yarın oraya gideceğim inşşlalah bulurum :)

canım tşk edrim bu laardaki muratpaşa belediyesi değilmi yani birde eski belediye var umarım yeni muratpaşa belediyesidr yarın oraya gideceğim inşşlalah bulurum :)

kusura bakma canım internete sık giremiyorum sen mesajımı aldınmı diye bir bakayım dedim evet lara daki muratpaşa belediye başkanı evcilmen olan yani :) hadi inşallah seninde işine yarar sana özek mesaj atamadım şu an için hakkım yokmuş burdan yazıyorum onun için hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz

canım evet aldım tşk edrim :) bugün 6cı günüm merakımdan hemen yaptım tek çizgi galiba 10 cu gün başlamlıyım ama aşırı merak işte .) haftsonu tatile çıkıyorum 10 gün yokum umarım hem tatil hem bu test işe yarar alakan için tşk edrim haaa bu arda kendim hakkında biraz bilgi vereyim 41 yaşındayım 40 da mutluluk geldi ama bebek gelmedi 1 aşılama negatif tüm testlerim çok iyi rahim flmi bile süper iyi sorun yok ama olmadı işte geç kalınmışlığın bedeli yüce rabbimden ne çok istiyorum onu umarım hızla giden treni yakalarım tabii dualarla rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin sanada hayırlı ve mutlu hamilelikler diliyorum senden haber almak için buraya bakıyor olucam sevgilerle

Tebrikler...
Kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah
Bebişte sağlıklı olur inşallah
tekrar tebrikler... :)

canım merhaba geçen tam sana cvp yazarken eşim geldi çıkalım dedi kapatmak zorunda kaldım o günden beri de giremiyordum

merhaba tatilin nasıl geçti:) bebek için geç kalmış sayılmazsın ki herkes o yaşlarda yapıyo sakın olumsuz düşünme Allah büyük inşallah olur maşallah sağlığın da çok iyi olur sen merak etme ben de olmuyo mu acaba diye telaşlanıyodum ama oldu çok şükür...iyi haberlerini bekliyorum

ben de 27 yaındayım 2 sene önce evleni antalyaya geldim adanadan yeni yeni alıştım buralara.çalışmıyorum görüşmek üzere kednine iyi bak

canım ben 23 yıldır antalyadayım evet umutsuz değilim olucak bunada inanıyorum ama işte sabır ne diyelim senin test sayesinde erken yumurtladığımı öğrendim :))) ben 30 lu yaşlar topiciğindeyim çok tatlı arkadşlarımız var katıl istresen ifirite kısırlık bölümündeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…