canım tebrik edrim bende antalyadayım o testi bulammaıştım lütfen eczane adı verbilirmisnbende alayım
merhaba.. bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum. eğer hamileysem bu gün tam 4 haftalık. ama siz bebeğim 2 yada 3 haftalık diyosunuz. adeti beklemeden öğrenebilirmiyiz gebeliği...
kusura bakma canım giremedm internete muratpaşa belediye binasının arkasındaki eczanelerden birinde buldum birine sordum satılan eczaneyi hemen gösterdiler darsısı başına inşallah
canım tşk edrim bu laardaki muratpaşa belediyesi değilmi yani birde eski belediye var umarım yeni muratpaşa belediyesidr yarın oraya gideceğim inşşlalah bulurum :)
canım evet aldım tşk edrim :) bugün 6cı günüm merakımdan hemen yaptım tek çizgi galiba 10 cu gün başlamlıyım ama aşırı merak işte .) haftsonu tatile çıkıyorum 10 gün yokum umarım hem tatil hem bu test işe yarar alakan için tşk edrim haaa bu arda kendim hakkında biraz bilgi vereyim 41 yaşındayım 40 da mutluluk geldi ama bebek gelmedi 1 aşılama negatif tüm testlerim çok iyi rahim flmi bile süper iyi sorun yok ama olmadı işte geç kalınmışlığın bedeli yüce rabbimden ne çok istiyorum onu umarım hızla giden treni yakalarım tabii dualarla rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin sanada hayırlı ve mutlu hamilelikler diliyorum senden haber almak için buraya bakıyor olucam sevgilerle
merhaba tatilin nasıl geçti:) bebek için geç kalmış sayılmazsın ki herkes o yaşlarda yapıyo sakın olumsuz düşünme Allah büyük inşallah olur maşallah sağlığın da çok iyi olur sen merak etme ben de olmuyo mu acaba diye telaşlanıyodum ama oldu çok şükür...iyi haberlerini bekliyorum
ben de 27 yaındayım 2 sene önce evleni antalyaya geldim adanadan yeni yeni alıştım buralara.çalışmıyorum görüşmek üzere kednine iyi bak
serpilcim burası galiba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?