Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
llk kan testi verdiyimde 37.7 çıkmıştı adetime 2 gün kala. Adet günümde 88,adetimden 3 gün sonra 320 . Galiba 2 haftalık. Fol ,progesteron ve trombo ass ilaç yazmıştı doktor,şimdi de devam ediyorum.süt iyi mi bebek için? Dün balla karıştırıp içmiştim.keşke kesesini görsemde rahatlasamdıs gebelik olup olmadığı yanı kesının gorunmesı 5. haftada bellı olur folık aşıt başlayacaksın başkada yapacağın bıse yok normal yeme ıcmene devam et yanı sadece sut tuketmıyorsan sutıc
endişelenme dicem cnm ama elde degil her ultrasona gircgm zmn heycandan tansiyonum fırlıyo acaba hareket ediyomu diye ilk baslrda senn gibi keseyi goreblckmıyız onu gorduk kalp atısını duyablckmyz onuda duyduk simdi farklı heycanlar endişeler hepsi güzel seyler ama onlarn herseyden etkilendiklerini untmamak lazım : ))İ
llk kan testi verdiyimde 37.7 çıkmıştı adetime 2 gün kala. Adet günümde 88,adetimden 3 gün sonra 320 . Galiba 2 haftalık. Fol ,progesteron ve trombo ass ilaç yazmıştı doktor,şimdi de devam ediyorum.süt iyi mi bebek için? Dün balla karıştırıp içmiştim.keşke kesesini görsemde rahatlasam![]()
Aynen canımm,ilk önce ya bhcg atçrtmaSa,kimyasal gebelik olursa diye korkuyordum,şimdi Allah muhafaza dış gebelik korkusu sardıendişelenme dicem cnm ama elde degil her ultrasona gircgm zmn heycandan tansiyonum fırlıyo acaba hareket ediyomu diye ilk baslrda senn gibi keseyi goreblckmıyız onu gorduk kalp atısını duyablckmyz onuda duyduk simdi farklı heycanlar endişeler hepsi güzel seyler ama onlarn herseyden etkilendiklerini untmamak lazım : ))
bn 12 haftaya gircm cnm smdiye kdr hiç istfra etmedm midemde bulanmadı hersey yiyorm özellikle meyve calıstgm için otrdgm yerde elma mandalin ayva ne olursa.ilk baslarda kasık agrıları normal bnmde olmştu .pzt ikili testimz var smdi onun için strres yapıyorm sag salim bi kucagımza alsak : ))))Aynen canımm,ilk önce ya bhcg atçrtmaSa,kimyasal gebelik olursa diye korkuyordum,şimdi Allah muhafaza dış gebelik korkusu sardıbiliyorumki Allah kısmet etse gelecek zamanlarda senin gibi korkularım olucak :) nar,elma suyu içiyorum,başka ne yapmalıyım ki ? Çoğu zaman uzanıp dinleniyorum.ara sıra hafif ağrılarım oluryor aşağıda.ama hiç midem bulanmıyor,başım dönmüyor,her hamile kadında olur ya
![]()
inşAllah cnm yaa,şu an bebeğimi sağ salim kucağıma almaktan başka düşündüyüm bişey yok :)) iyi çıkar sonucun inşAllah. Bide bi yiyecek var mi bebeğe zararlı ,düşüğe sebeb olan ? Soğan maydanozu biliyorumbn 12 haftaya gircm cnm smdiye kdr hiç istfra etmedm midemde bulanmadı hersey yiyorm özellikle meyve calıstgm için otrdgm yerde elma mandalin ayva ne olursa.ilk baslarda kasık agrıları normal bnmde olmştu .pzt ikili testimz var smdi onun için strres yapıyorm sag salim bi kucagımza alsak : ))))
bnde gecende nar diye okudum burda biyerde ama cok sacma geldii soğanda süt yapar diyolar ama :/İ
inşAllah cnm yaa,şu an bebeğimi sağ salim kucağıma almaktan başka düşündüyüm bişey yok :)) iyi çıkar sonucun inşAllah. Bide bi yiyecek var mi bebeğe zararlı ,düşüğe sebeb olan ? Soğan maydanozu biliyorum
Evet ben de okudum o konuyu,ama çoğu insan faydalı diyor.ama soğanın düşüye sebep oşduğunu kesin biliyorum . Belki de doğumdan sonra süt yapıyorbnde gecende nar diye okudum burda biyerde ama cok sacma geldii soğanda süt yapar diyolar ama :/
köyden nar gondermişler ama 2gundur bakışıyoruz yicem buaksam wllaEvet ben de okudum o konuyu,ama çoğu insan faydalı diyor.ama soğanın düşüye sebep oşduğunu kesin biliyorum . Belki de doğumdan sonra süt yapıyor
Tşklr canım. Ya hiç bilmiyorumki,narın mevsiminde narsız kalmamki ben,ama bebeğim için herşeye katlanırımda,herkes ayrı ayrı bişey diyor.kafam karıştıcanım oncelikle hayırlı olsun.ibrahim saraçoğlu nar suyunun ozellikle hamilelik doneminde içilmemesi gerektiğini söylemişti.düşüğe neden oluyormuş.ablamın hamileliği sırasında ogrenmiştim.bende cok sevdiğim için hafızama kazınmış netten araştırabilirsin.meyve ve sebze sularını kafana gore içme birde ıhlamur kuşburnu gibi şeyleri cok içme gebelerde tehlikeli
Canim hayirli olsun gebeligin.bisey sorucam kandan once idrarda pozitifi gordun mu yada ne zaman gordunTşklr canım. Ya hiç bilmiyorumki,narın mevsiminde narsız kalmamki ben,ama bebeğim için herşeye katlanırımda,herkes ayrı ayrı bişey diyor.kafam karıştı![]()
Teşekkürler cnm,evet gördüm.daha 2 gün vardı adetime.silik çıktı,ama gayet iyi gözüküyordu.Canim hayirli olsun gebeligin.bisey sorucam kandan once idrarda pozitifi gordun mu yada ne zaman gordun
çook çok teşekkürler ,içimi rahatlatdınız. :)buraya yazdığınız kan testi sonuçlarınıza göre değerleriniz gayet normal bir yükseliş göstermiş.dış gebelik olacağını sanmıyorum.nar ,soğan ,greyfurt bunları tüketmeyin.birde mayonez ,iyi pişmemiş et, pastörize olmamış yogurt süt ve iyi yıkanmamış sebzelerden uzak durum.bunlar bir çeşit bakterinin vücuda girmesine sebep oluyor ve bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor.aşırı balık tüketmek içinde civa bulunduğu için bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor.özellikle ton balığından uzak durun.hergün bir avuç badem ,ceviz tüketin.bebeğin zekasını arttırır beyin gelişimini destekler.mevsimi gelince çilek tüketin o da zeka gelişimini olumlu etkiliyor.kuru kayısı ,kuru üzüm yiyin.kuru kayısı hem bebeğe faydalı hem sizin hamileliğin ilerleyen aylarında kabızlık sorunu çekmenizi önler.elmayı bol tüketin içerisindeki a vitamininden dolayı hamilelikten kaynaklı oluşabilecek cilt lekesini önler