Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam eve gittiğimde annem eşimle konuşmalarını anlattı tekrar..eşim artık bıktım anne demiş..yoruldum..bir taraftan annem bir taraftan kardeşim bıktım demiş..onları bile görmek istemiyorum bazen demiş..eşimde beni anlamıyor demiş..yemin ederim tartışacakları aklıma gelmedi gelse getirirmiydim demiş..
beni şikayet etmiş..çok sinirli çok kızıyor herşeye diye..ki ben hamileliğimin son ayından beri böyleyim..haklı o konuda..
kızkardeşimde ama siz insanları çok sinirlendiriyorsunuz dün annenin dediklerini kulağımla duydum, ablamın sinirlenmemesi mümkün değil..sürekli siz kendinizi düşünüyorsunuz demiş..
ben eşimi çok seviyorum, o benim karım ben karımı tanımammı..o çok iyi bir insandır..merhametlidir kin tutmaz demiş..o son zamanlarda yaptıkları canıma tak etti artık demiş..annemde sen bu işi beceremiyorsun demiş..yeri geldiği zaman annene dur demesini bileceksin o benim karım diyebileceksin..eşine o benim annem biraz alttan al diyeceksin..bunları yapamıyosan cesaretin yoksa, annene gidip sen haklısın eşine gelip sen haklısın diyeceksin..sen dengeleri kuramıyorsun dem yapamıyorsun demiş..
yorucu bi gebelik dönemi gecirdim dogumdan sonra ayrıldım eşimle.. ama sızın gıbı eften püften bı sebeb degıldı
ıyı dusunun
pişman olmayın
olayı cok buyutmussunuz
kaynanan bakmazsa bakmasın ayretten sızın annenız bakıyor dıe bakmak zorunda degıl o onun tercıhı
ama sız nasıl evı terk edersınız bu sebebten ?
kaynanam çocuklarıma bakmadı diye terketmedim evi....heralde sırf bu yüzden evi terkedecek kadar aptal değilim öyle değil mi ?
Canım nasılsın?Kararın olumludur inşallah, döneceksin değil mi?
önemli değil canım..ilk mesajımdan öyle anlaşılıyor olabilir ama bazı şeylerin birikmesi beni o noktaya getirdi..eften püften sebepler demişsin ama ben eften püften sebepler yüzünden kimsenin yuvasını terkedeceğini sanmıyorum..öyle görünsede mutlaka evveliyatında vardır tetikleyen bişeyler..
ilk mesajınızda öyle anlaşılıyor ama
eşinizin ne var canım bakamamıstır demesi üzerine annenede sanada demişssiniz
ben öyle analdım yani cok pardon
sağol canım iyiyim..sende iyisindir işallah..konularını takip ediyorum sende takma hiçbişeyi...Allah bebişine uzun ömürler versin..
kararım olumlu yönde..cumartesi günü eve dönmeyi düşünüyorumeşimede öyle söyledim zaten..tabi ozamana kadar bir aksilik çıkmazsa