• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür ikizlerim dünyaya geldi ama evi terkettim..

aslında en güzeli kaynanayla mümkün mertebe yolları ayırmak

kocanında işine gelirse

arada bir ikizleri götürür gösterir bir iki saat...

dün akşam eve gittiğimde annem eşimle konuşmalarını anlattı tekrar..eşim artık bıktım anne demiş..yoruldum..bir taraftan annem bir taraftan kardeşim bıktım demiş..onları bile görmek istemiyorum bazen demiş..eşimde beni anlamıyor demiş..yemin ederim tartışacakları aklıma gelmedi gelse getirirmiydim demiş..

beni şikayet etmiş..çok sinirli çok kızıyor herşeye diye..ki ben hamileliğimin son ayından beri böyleyim..haklı o konuda..
kızkardeşimde ama siz insanları çok sinirlendiriyorsunuz dün annenin dediklerini kulağımla duydum, ablamın sinirlenmemesi mümkün değil..sürekli siz kendinizi düşünüyorsunuz demiş..

ben eşimi çok seviyorum, o benim karım ben karımı tanımammı..o çok iyi bir insandır..merhametlidir kin tutmaz demiş..o son zamanlarda yaptıkları canıma tak etti artık demiş..annemde sen bu işi beceremiyorsun demiş..yeri geldiği zaman annene dur demesini bileceksin o benim karım diyebileceksin..eşine o benim annem biraz alttan al diyeceksin..bunları yapamıyosan cesaretin yoksa, annene gidip sen haklısın eşine gelip sen haklısın diyeceksin..sen dengeleri kuramıyorsun dem yapamıyorsun demiş..

günaydın kelebekcim,
sen yeni doğum yapmış bi annesin, sinirli olman, hırçın olman , etraftaki her şeyin adeta sana batması normal, doğal..haaa doğru demiyorum ama ben de aynı süreçlerden geçtim ve geçmeye devam ediyorum, şu anda bebeğim 8.ayını doldurmak üzere ama ben de hala senin gibiyim, yaşadığımız şey kolay değil..bu noktada eşinin seni anlamaya çalışması gerekiyor, ha seninki de benimki gibi koca kafalısa ve neden sen bu kadar değiştin , artık tahammül edemiyorum bu hallerine gibi bir hal takınıyorsa al o kaz kafalıyı karşına anlat bunları, dokuz ay hamilelik, 2 tane bebek, uykusu geceler, sorumluluk, iş yorgunluğu, bebekleri evde bırakıp çalışmaya başlamanın stresi..bunlar yetmezmi adamı hırçın yapamay dersin..
annesi konusuna gelince , arkadaşların dediği gibi kimse k.v.sini sevmek zorunda değil ama senin evden ayrılman çözüm değil, eşinle konuşup derdini anlatıp çözüm bulmalısınız birlikte..2 tane bebek varken bu tarz bi sebepten boşanma olmaz, ayrıca bence sen de dediğini yaptırabilmek için koz olarak kullanıyorsun, yoksa bu halde boşanmanın saçma olduğunun farkındasın gibime geliyor..ha bazen insana ayrılıp her şeyden kurtulayım, tekk başımla oğlumla yaşayayım hissi geliyor, bana da oluyor ama doğru değil tabii..hislerle değil mantıkla hareket edersen mutlu olursun bu hayatta..
sevgiyle kal canım

tam da herşey düzeliyor gibi olmuştu ama şu büyükler herşeye burunlarını sokmasalar..

ha illa geleceksen görmeye dünürlerin evdeyken gel de iyi niyetin belli olsun...

büyükler giriyorsa madem seninde büyüklerin var ...

o zaman aile meclisi toplanır herkes eteğindeki taşları döker

yok sadece ben karışırım diyorsan ortada bir iyi niyet göremiyorum ben..

daha önce söylemiştim tekrar ediyorum...

şu büyükler her olaya karışmasa gençler geçinip gidecekler ama....

annen de çok doğru söylemiş eşine

orta yolu bulacak olan o ...

yeri geldiğinde annesine o benim karım karışma ilişkilerimize diyecek

yeri geldiğinde de o benim annem biraz alttan alsan canım deyip seni yumuşatacak..

ama işte bazen onlarda orta yolu bulmakta zorlanıyorlar...

umarım düzelir herşey...

yorucu bi gebelik dönemi gecirdim dogumdan sonra ayrıldım eşimle.. ama sızın gıbı eften püften bı sebeb degıldı
ıyı dusunun
pişman olmayın
olayı cok buyutmussunuz
kaynanan bakmazsa bakmasın ayretten sızın annenız bakıyor dıe bakmak zorunda degıl o onun tercıhı
ama sız nasıl evı terk edersınız bu sebebten ?

yorucu bi gebelik dönemi gecirdim dogumdan sonra ayrıldım eşimle.. ama sızın gıbı eften püften bı sebeb degıldı
ıyı dusunun
pişman olmayın
olayı cok buyutmussunuz
kaynanan bakmazsa bakmasın ayretten sızın annenız bakıyor dıe bakmak zorunda degıl o onun tercıhı
ama sız nasıl evı terk edersınız bu sebebten ?

kaynanam çocuklarıma bakmadı diye terketmedim evi....heralde sırf bu yüzden evi terkedecek kadar aptal değilim öyle değil mi ?

ilk mesajınızda öyle anlaşılıyor ama
eşinizin ne var canım bakamamıstır demesi üzerine annenede sanada demişssiniz
ben öyle analdım yani cok pardon

Canım nasılsın?Kararın olumludur inşallah, döneceksin değil mi?

sağol canım iyiyim..sende iyisindir işallah..konularını takip ediyorum sende takma hiçbişeyi...Allah bebişine uzun ömürler versin..

kararım olumlu yönde..cumartesi günü eve dönmeyi düşünüyorumeşimede öyle söyledim zaten..tabi ozamana kadar bir aksilik çıkmazsa

ilk mesajınızda öyle anlaşılıyor ama
eşinizin ne var canım bakamamıstır demesi üzerine annenede sanada demişssiniz
ben öyle analdım yani cok pardon
önemli değil canım..ilk mesajımdan öyle anlaşılıyor olabilir ama bazı şeylerin birikmesi beni o noktaya getirdi..eften püften sebepler demişsin ama ben eften püften sebepler yüzünden kimsenin yuvasını terkedeceğini sanmıyorum..öyle görünsede mutlaka evveliyatında vardır tetikleyen bişeyler..

sağol canım iyiyim..sende iyisindir işallah..konularını takip ediyorum sende takma hiçbişeyi...Allah bebişine uzun ömürler versin..

kararım olumlu yönde..cumartesi günü eve dönmeyi düşünüyorumeşimede öyle söyledim zaten..tabi ozamana kadar bir aksilik çıkmazsa

hayırlı olsun arkadaşım. inş sorunlarında çözülmüştür veya zamanla çözürlür. iş mevzusunu ne yaptın konuştun mu işyerinle

Back
X