Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm allah razi olsun normal doğumda en azından bi kaç saat ağrı cekiyonn sezeryandaki ağrılar çok daha kotuu 5 den beri ağrı cekiyorumm hala gecmedii yuruyemiyorum otramiyorum
Öyle deme cnm. Biz eltimle 3 gün arayla dogum yaptik. Ben sezaryan o normal. Ben hemen ayaklandim. O garibim haftalarca yattı. Şimdi ikinci bebegim olucak inş genel anestezi mi aldinValla hic rahat deil cnm yaa keşke normal doğum olsaydii
Gozun aydın canım :) Allah kısa zamanda ıyılestırsın. Genel anestezı epidural ve spınale gore agrılı oluyormus. Olsun saglıkla kucagına aldın ya onlar da gecerEwt cnm genel anestezi aldım kişiden kişiye fark ediyoo gerçi
Ne genişlemesi, vajina mı? Vajina ise eğer benimki eskisinden dar oldu. Epizyotomi yapıyorlar, dikişlerle darlaşıyor.Evet öyleymiş biraz sürecek sanırım ağrıların..
Bende normal doğum istiyordum ama genişleme olayı korkuttu beni..
peki ne hissettin bebeğini görünce? Ben çok merak ediyorum sezeryanda bişey hissetmeyenler oluyormuş
Maalesef 100p kisiden sadece 10 tanesinin daraliyor 90 tanesininde tam tersi herkesin bunyesi bir degilNe genişlemesi, vajina mı? Vajina ise eğer benimki eskisinden dar oldu. Epizyotomi yapıyorlar, dikişlerle darlaşıyor.
genel.kim olduysa sikinti cekmis maalesef zor cunku gercekten neden epidural.yada spinal.olmadin canim birde bebegin kac kilo allah b3begine uzun omur sana da birsn once saglik versin hemen toparlan insEwt cnm genel anestezi aldım kişiden kişiye fark ediyoo gerçi
Allahalla dikiş atıyorlar ama? Dikişin enine göre kaynama olur. Doktorun maharetiyle mi ilgili acaba? Zaten uzun kesikler atmıyorlar iki üç kenardan pıt pıt yarım santimlik kesikler diye tahmin ediorum. Öyle hissettim çünkü ben. Benim bebenin kafası 32-33 cm di yine de attı doktor şu an bayağı dar.Maalesef 100p kisiden sadece 10 tanesinin daraliyor 90 tanesininde tam tersi herkesin bunyesi bir degil![]()
Benim.bebegimin kafasi 3 hafta onde kendi gelisimide 2 hafta onde 36.haftada 3600 du catim dar oldugu icin s3zeryana karar verdik genisleme konusundada sadece es degil.karsilikli iki taraf icinde problem.olur bence ve sadece genisleme degil idrar kacirma diski kacirma sarkma vs oluyor.maalesef cevreden duydugum.orneklerle herkes icin hayirlisi olsun tabiki bunye ve doktorla alakalidir ama kesinlikleAllahalla dikiş atıyorlar ama? Dikişin enine göre kaynama olur. Doktorun maharetiyle mi ilgili acaba? Zaten uzun kesikler atmıyorlar iki üç kenardan pıt pıt yarım santimlik kesikler diye tahmin ediorum. Öyle hissettim çünkü ben. Benim bebenin kafası 32-33 cm di yine de attı doktor şu an bayağı dar.
Bu arada genişlesin boşver, eşin sorun mu yapar? Emzirince de göğüslerin sarkıyor. Belki çatlakların olacak. Hamilelik ve doğum her şekilde vücudu deforme ediyor. Bakma sen instagram celebrity lerine.çoğu estetikle toparlatıyor sağını solunu.