hepinize dua edeceğim esracığım sana da allah ım güzel evlat versin diye adını şimdiden elime yazıyorum silindikçe tekrar yazacağım pazartesi sabahı tüm hamilelere ve sana dua edeceğim kıyammammm ağlattın bak beni şimdii...üzülme sakın yüce rabbim sana diledği zaman verecektir içini rahat tut ben inanıyorum
bende kötü oldum şimdi esracım insaallah muradımıza ereriz canım.canlarım insaallah sende sag salim bebebgine kavusursun.Allah yardımcın olsun.dünyadakii en kutsal duyguyu yaşıoyorsun Allah dilerim bizleredenasip etsinn.dualarında banada yer verirsen seviınirim cnm.pazartesi sanadaa bol bol dua edecem.pazartesi arende aşılama yaptırıyor kızlaronlarada dua edelim.insaallah oda muradına erer.
Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Hastane odasında doğumgünü çok güzel bir sürpriz olacak eşinize..
ay evet sağol canım hemşirelerle doktorla doğum günü unutulmaz olacak hep gözümde canlandırıyorum oğlum 2-3 yaşında aynı gömleği giymiş pasta mum üflüyorlar....esracığım adını elime yazmama gerek kalmadı ismin aklımdan hiç çıkmıyor eşime de söyledm ağladım olsun içim boşaldı...bebeğe olmayan tüm kızlara dua edeceğim söz....bende korku var iki gündür doğum kabusu görüyorum dularınızı eksik etmeyin bu 3, çocuğum olacak belki doğum bilmesem bu kadar kokrkamazdım ......hepinizi çok öpüyorum canlarııımm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?