cok süpheciyim cokkk :s

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
kizlar ben cok kiskancim yani sevgilimde bunaltiyorum artik hergün kavga hergün kavga
bende skldm artik ama huyum böyle icimde hep bir süphe var güveniyorum ama yinede
hep acabalar var bu huyumdan nasil vazgececegimi bilmiyorum aslinda umursamaz davranmak istiyorum
biraz degerimi bilsin diye bir türlü beceremiyorum ne yapmaliyim?

canm aslında bu ona değil kendine güvenmediğin için ya kaybedersem ya başka kızlara bakarsa ya aldatırsa vs vs kendine özgüvenin yok gibi geldi bana çünkü bende böyleydim biliyormusunn ama zamanla aşmam gerektiğine karar verdm yani ben böyle düşünsemde düşünmesem de olacağı varsa olur dedim ve artık bu takıntılarımdan kurtuldum her ne kadar arada sevgi olsada bence huzur ve mutlu olmak çok daha önemli emin olabilirsin canm o yüzden bi kendine gel ölç tart düşün bu duygularımdan kurtulmayım de özgüvenini geliştirmek için bir çok kitaplar var onları oku eger böyle yaparsan gercekten birgün sevgilini sıkarsın ve olan da olur

evet böyle hic düsünmemistim acikcasi haklisin canim dedigin gibi özgüvenle alakali olabilir bunu biraz düsünmeliyim.
birazda sundan kaynaklaniyo o türkiyede yasiyor ben almanyada cok zor oluyor böyle.. düsünmekten uyku uyuyamiyorum..
o benden biraz daha rahat sana güveniyorum birsey yapmayacagini bildigim icin seni bunaltmiyorum sende beni bunaltma diyor
hakli bir yerde ama elimde degil farkinda olmadan icimde hep bir süphe var bundan kurtulmaliyim
dedigin kitaplardan arastiracagim tsk ederim canim ya

rica ederm tatllım umarım en kısa zamanda düzelirsin mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :)

bende böyleyim çok şüpheciyim herşeyin altında bişey arıyorum
ilk zamanlar bizde bu yüzden çok kavgalar ettik ama karşımdaki insanda benim gibi olunca bi süre sonra kavgalarda olmadı
uzakta olmanız sizin için bi dezavantaj tabi,inş düzelirsin

aynen canim artik ona belli etmemeye calisiyorum ama bu seferde aklimdan cikmiyor
kendi kendimi yipratiyorum böyle ne yapacagimi sastim iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…