cok susadigim halde bulantidan su icemiyorum :(

pembeseker1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
75
1
13
Antalya
kizlar bebek icin su icmek cok onemli ama ben susadigim halde bulantidan su icemiyorum arasira zorluyorum kendimi ben likir likir su ictigim zamanlari ozledim hatta bulantilar bitse de tekrar su icebilsem diye hayal kuruyorum benim gibi olan var midir hic bilmiyorum susuzluktan serap gormeye basliycam yakinda :)

Kac haftalik hamilesin

20 de hala devam ediyor mu ya? bende 12 yi atlatınca geçer diye sabrediyordum. ben su içince rahatlıyorum. pişerken kokusunu aldığım hiç bir yemeği yiyemiyorum

senin gecer korkutma kendini benim durum farkli zofer iciyom gunde iki kere oyle yiyebiliyorum kac defa kusmaktan serum yedim herkes ayni degildir ya emin ol ilk uc aydan sonra rahatlarsin ins bu arada Kandilin mubarekolsun cnm

senin gecer korkutma kendini benim durum farkli zofer iciyom gunde iki kere oyle yiyebiliyorum kac defa kusmaktan serum yedim herkes ayni degildir ya emin ol ilk uc aydan sonra rahatlarsin ins bu arada Kandilin mubarekolsun cnm

inşallah seninde geçer canım dua et bugün. bende bir kere serum yedim midem ağrıdığı ve bulandığı için bende de mide rahatsızlığı vardı bekarken. bana da zofran verdi doktor. yarın söyleyeceğim ikili taramam var ben hiçbirşey yiyemiyorum diye. hayırlı kandiller canım.

ins iyi olucaz hepimiz Allahin izniyle gecicek.Icimizdeki minikler icin herseye katlanmaya deger.Doktorun ne soyledigini yazarsin buraya ins tarama sonuclari da normal cikar cnm

ins iyi olucaz hepimiz Allahin izniyle gecicek.Icimizdeki minikler icin herseye katlanmaya deger.Doktorun ne soyledigini yazarsin buraya ins tarama sonuclari da normal cikar cnm

Saatler geçmiyor inşallah miniğim büyümüştür öğleden sonra kontrolüm sonuçlar bir Hafta sonra belli oluyormuş. Yine konuşuruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…