Çok tahammülsüz biri ne desem hep tartışma çıkardığımı düşünüyor ?

selen3423

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
72
27
3
32 yaşında ben ise 27 evlenmiş boşanmış bir oğlu var zamanında çok acılar cekmiş vs aşırı tahammülsüz biri tartışmadan nefret ediyor yarışma olunca günlerce beni aramıyor ve o konu hiç aydınlanmıyor kendisi akrep Burcu ... birsey soruyorum hemen sinirleniyor sen tartışma çıkarmaya çalışıyorsun diyor suan müsait değilim diyor sadece sarhosken çok iyi onun dışında hep beni eleştiriyor tartışma desen asla olmuyor çünkü hep kaçıyor trip falan atamazsın nefret ediyor ve küssen de çok önemsemiyor ben sana kırıldım diyorum hafif bi düzelir gibi oluyor sonra yine bana bağırmaya başlıyor mesela dün müsait misin diye mesaj attım değilim dedi önemli dedim 2 dk müsait olabilir misin ? Aradı noldu dedi bi konu vardı ondan bahsettim benim için önemliydi bende önemli birsey oldu sandım yaaaaa dedi bende benim için önemli dedim oda of tamam şimdi hiç müsait bir ortam da değilim sonra konuşuruz dedi zaten suan tartışmak istemiyorum dedi bende tartışmak için değil soru sormak için aradım dedim tamam tamam dedim kapattım adam sarhos ilken benim askımdan ölüyor dili açılıyor ayıkken sus pus asla konuşmaz herşeyi içinde Yaşar ve bu adamı takıntı gibi birsey yaptım ben vazgeçmek istiyorum nasıl vazgeçerim ? Nasıl umursamaz gözükürüm

27 yaşında, gencecik bir kadın olarak hayatı doya doya yaşamak varken, böyle sorunlu bir tipi takıntı haline getirmek neden? Böyle devam ederse mutlaka psikoloğa gidin
Evet düşünüyorum çünkü neden takıntı ayrıca kendisi çok eski de arkadaşım bana çok iyilikleri dokundu yaşamadığım herşeyi onunla yaşadım ama sonra böyle aşırı tahammülsüz oldu hep asagılıyor beni küçümsüyor ve yoluma bakmak istiyorum artık düşün düşün kafayı yiyeceğim çünkü

Anladigim kadarıyla bekar bir annesiniz öncelikle şunu söylemek istiyorum AŞK VE SEVGI GUZEL SEYLER hislerimiz bizi insan yapar ama sana ayıkken vakit ayıramayan birinden hayır bekleme gençliğine vaktinden giden zamana yazık yaş olarak senden küçüğüm ama şu hayatta bildiğim tek sey insanlara güven olmayacağı ve seven insan her fırsatta arayıp sorar görmek ister sana tavsiyem terk et biran once eger seviyorsa seninle olmak icin emek sarf eder sevgi emek ister neden tek yipranan sen olmalisin terk et gitsin bak bakalim arayip soruyormu aramiyani aramayacaksin insanin kendisinden daha degerli kimse yok kendini bu iliski icin yipratma degmez kizim hayat devam ediyor kimse vazgecilmez degil bosuna onun gotunu kaldirma (umarım açık sozlulugum seni kırmaz)

Asla kırmadı teşekkür ederim çocuk onun o evlenmiş boşanmış ben bekarım şöyle ben aslında onun bu şımarık tavırlarından bıktım sadece hiç değer görmedim bu yaşıma kadar o dzamanında çok değer vermişti o yüzden çok takıldım sanırım bana şey dedi ilk kez geçen seni yanımda bir dağ olarak görüyorum ne demek istedi anlamadım çok yoruldum tek korkum birdaha kimseyi sevememek

Sen onun için her yıkıldığında arkasında dağ gibi durmuşsun değer verdiklerin değerini bilmiyorsa bosvermelisin çocuk babada mi duruyor

Akrebin suçu olduğunu düşünmüyorum, adam direkt sevmiyor.

Evet zor gününde hep yanındaydım babaannesi bakıyor çocuğa bu bekar yaşıyor
Öncelikle yanlış anlamayın evli biri olarak söylüyorum erkekler genel olarak sorumluluklarının bilincinde değil çocuğu olup bekar biri gibi yaşayabilir ama birde söyle değerlendirin baba olarak ne kadar vakit geçiriyor çocuğuyla bu bile insanları tanımak için yeterli ama size olan tavirlari cok lakayit daha iyi birine layiksiniz

Çocuğuyla onu gözlemledim çok sevdiğini söyleyemem çocuğu çok şeker çok sakin bir erkek çocuğu çok cana yakım babası ile alakası yok sarhosken bana bir tek oğlum ve sen varsın dedi ikinizi kaybetmekten çok korkuyorum dedi bak bu sözlerimi ayıkken duyamazsın dedi sınra ben sana bunu dedim mi atmaaaa Ziya dedi güldü sonra ne dediysem doğrudur dedi çok tahammülsüz biri birsey sormaya korkuyorum hep çok uzak çok soğuk

Yani onu uzun zamandır tanıyan sensin sadece bak gerçekten gerçeklerin farkındasın çocuğuna ilgisiz sana ilgisiz sadece kendi ilgi görsün istiyor sen onun cebindeki balık olma hislerin hemen değişmez ama bu zamana kadar başka ilişkilerinde olmuştur geriye dönüp baktığında ne kadar saçma ilişkiler diyip geçmişsindir yanı bi teraziye koy iyilikleri oldu diyorsun eğer iyiliklerini sık dile geriyorsa neyi bekliyorsun terk etmemek için ruhsuz adam kicina tekme vursun diyemi yıpratma kendini eğer seviyorum diyorsa evlenin ikinizde bekar insanlarsınız sonuçta ama o adanla evlenmeni tavsiye etmem

Ben evlenmek istiyorum ama karşıma düzgün biri çıkmadı benimle evlenmek isteyen biri var eski sevgilim oda aldattı kandırdı yalanlar söyledi işim olmaz onunla da sanki yeni biriyle tanışmaya gücüm yok sanki bu giderse dünya gider hayatım büyük bir boşluk olur gibime geliyor korkuyorum ama vazgeçmek zorunda olduğumu biliyorum bunumla evlilik vs asla yürümez Allah yardımcım olsun insallah

Adam sorunlu tahamulsuz ustelikte çocuğu var.

Cocugu olması kusur degil yanlis anlamayın ama eger siz hic evlilik yasayip cocuk bakmadiysaniz bu cok buyuk bir sorumluluk ne gerek var hemde boyle tahamulsuz tartişma cıkarak bir adam icin?

Ayrica surekli sarhosken iyi diye kendinizi avutmayın. hep sarhos mu gezecek bu adam? sarhosluk demek bilincin perdelenmesi demek bu haldeyken sizin askinizdan ölup bitse ne olur.

27 yasinda yazık etmeyin kendinize.

Adamın sarhoş hali değil, ayık hali sana lazım. Büyük çoğunluk içince agresifleşir. Bazısıda bu örnekteki gibi daha neşeli olur. Benim kankamda şarkılar filan söyler içince. Adamın Boşanmış olması, çocuğu olması da sorun değil ama boşanmayı atlatamamış gibi. İçine atıyor değil, düpedüz seni tersliyor. Sana bu kadar kötü davranan adamda peki sen ne buldun?

Ben birini sevdiğimi zannediyordum çok kırılıp incindim sonra karşıma çıkan ilk kişiyle evlendim diyebilirim ne aşk ne mantık hiçbiri babam vefaat etti annem evlendi 18 de ortada kaldım tek istediğim aileydi kendi ailemi kurdum bir çocuğum var çocuğum için binlerce kez şükürler olsun hayat kolay değil sen derdim var sanıyorsun yok aslında şu zamanda gerçek arkadas ta yok istiyorsun gönlünce biri olsun ama geriye dönüp baktigim bekar olmayı ve çocuğum olmasını eylerdim gerçek sevgi anne ve çocuk sevgisi herşey yalan
Ben hayatımı anlatsam oturup ağlarsın neler var dünyada diye evliyim ama keşke bekar olsaydım diyorum çocuğum küçük buyusun ayrılayım diye bakıyorum erkek zihniyeti belli açıklamaya gerek yok eşimi seviyorum eşim beni seviyor kimse kimseyi aldatmadı ama çok sorunlar var sevincede mutlu olunmuyor tek gerçek anne çocuk sevgisi bide adam gibi babaların sevgisi şu zamanda aile çok zor bisey aradigin mutluluğu birgün bulacaksın rabbim yazmıştır herşey vaktine esir sabretmelisin

Allah razı olsun ve Allah yardımcın olsun insallah Bende zor şeyler yaşadım mutlu olmak istiyorum en büyük istediğim ise anne olmak çocukları aşırı seviyorum mesela bir kızım olsa diyorum hep benden küçük herkesin çocuğu var bende anne olmak annelik duygusunu tatmak istiyorum ama sevdiğim insanla yaşım 28 olacak yakında 1 ay sonra ama hala bekarım sevmek sevilmek istiyorum herkes sevdiğini ile evleniyor ben görücü usulü evlenmek istemiyorum hayat ne zor ya

Hayat zorluklardan ibaret herkes dışardan mutlu görünüz kimsenin içini bilemezsin inşallah birgün anne olursun sende o mucizeyi yaşarsın ama çocuk yaparsan birgün karşındaki kişinin bunu tasiyabileceginden emin ol inşallah dilediğin aileye sahip olursun

Aminnnn insallah Allah razı olsun

Böyle tahammülsüz biriyle malesef benim de bağlantım oldu. İlk başta sana hep destek olucam, birbirimize sırtımızı dayıycaz, her şeyi birlikte paylaşıcaz deyip beni her konuda gerçekten çok iyi anlayıp çok değil daha bir ay geçmeden bambaşka bi insan oldu. Daha az ilgilenmeye başladı, ben bu ilginin nereye kaybolduğunu sorduğumda bana kesinlikle cevap vermedi, beni hiç anlamadı. İlk başta benim söylemediklerimden bile beni çok iyi anlayan adam, kendimi anlatabilmek için ne kadar çabalasam da beni anlamaz oldu. Artık kendisine hiç bişey soramaz oldum. Her şeyi birlikte yaşıycaz diyen adam sadece biraz daha ilgilenmesini istedim diye beni duygusal beklentilerimin çok yüksek olmasıyla, onun üstünde baskı kurmaya çalışmakla suçladı. Benimki duygularını çok dile getirmeyen biriydi, muhtemelen seninki de öyle, sadece sarhoş olduğunda, üzerinde kontrolü olmadığı noktalarda dile getirebiliyor. Benimki de çok açmaz kendini, nadiren açar, ve sırf o nadiren açtığı zamanları tekrar yaşayabilmek için uğraşıp durdum. Ama ben bunun için uğraşıp durdukça o beni daha da duygusal olmakla suçladı, mesajlarıma günlerce cevap vermedi, ne hissettiğimle ilgilenmedi. Sen de muhtemelen benim gibi kendini kandırıyosun. Ama tavsiyem, kandırma. Bir haftadır görüşmüyorum, hala o ilk zamanlardaki halini çok özlüyorum ama asla yazmam bi daha. Sana tavsiyem sen de yazma, çık hayatından. İnan böyle bi ilişki içindeyken insan kendini çok değersiz hissediyor, bitirdiğinde özlüyorsum tabi ama her şey gibi bu da geçecek. Ben de 28 yaşındayım, ben de senin gibi evlenip artık bi aile kurabilmek istiyorum. Ama bence tam da bu yüzden ayrılmalısın. Düşünsene bu yaşına kadar beklemişsin, şimdi gidip böyle bi adamla mı evleneceksin? Kendi canından, kendi kanından çocuğuyla ilgilenmeyen adam senle ilgilenir mi??

Ben de çok üzülüyorum böyle, bi hayalle başlayıp sonra hayal kırıklığına uğramalara, ne güzel herkes evlenip yuvasını kuruyor ben bir türlü kuramıyorum diye düşünmelere. Ama sırf evlenmiş olmak için ateşe atlanır mı?? Şu an sadece hayırlısı olsun diye dua ediyorum, hayırlısı böyleymiş ki nasıl biri olduğunu erkenden göstermiş ya evlendikten sonra görseydim o zaman çok daha mutsuz olurdum diyorum. Sen de böyle yaklaş. Burda her gün neler neler okuyoruz, evlenip mutsuz olanlar. Onları gördükçe diyorum Allahım hayırlısı, bekarlığın da hayırlısı evliliğin de hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…