Maalesef dönem bitti artık ama seneye mesafe koyacağımArkadaşlarınız genel olarak sizinle arkadaşlık etmek istemiyorlar. Arkadaşınız değiller yani. Sadece aynı ortamı paylaştığınız insanlar. Zorla kendinizi sevdiremezsiniz.
Zaten siz koymasanız onlar koyacak gibi görünüyor.Maalesef dönem bitti artık ama seneye mesafe koyacağım
Aksine tam tersi onlar hep bana bağırır eder ben alttan alırım şu anda benim dolmalarımdan geliyor bu patlamalarHerkese bagırıp tersleyip sonra da ilgi beklemeniz saçma olmuş kimse sizi sevmek zorunda değil ama siz oda arkadaşlarınıza saygı göstermek zorundasınız
Haklı olarak kendılerıne saygı göstermeyen birini sevmeyip merakta etmiyorlar .
Aksine tam tersi onlar hep bana bağırır eder ben alttan alırım şu anda benim dolmalarımdan geliyor bu patlamalar
Bu cümlenize istinaden yazdım yorumumuEskidende böyleydim ama son zamanlarda özellikle oda arkadaşlarım iyice batıyor iyi anlaşıyoruz ama eskiden alttan alıyordum artık tartışıyorum yeter tahammülsüz biri oldum hiçbir şeye yok en ufak şeye bağırasım geliyor
Eskiden böyleydim evet ama içimde yaşardım kendime patlardım uyurdum unuturdumBu cümlenize istinaden yazdım yorumumu
Artık iyice iyice sinirime dokunmaya başladı gördüğüm bazı ikiyüzlü hareketler belli etmeye başladımBu cümlenize istinaden yazdım yorumumu
İnsanlara saygı duymak gerektiği gerçeğini unutmadan . Mesafe koyup hayatınıza devam edebilirsinizArtık iyice iyice sinirime dokunmaya başladı gördüğüm bazı ikiyüzlü hareketler belli etmeye başladım
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sendrom derken bir rahatsızlık mı ? Ben de zaman zaman kontrol edemediğim bir öfke ve tahammülsüzlük atağı geçiriyorum sanki son 2 yıldırZaten siz koymasanız onlar koyacak gibi görünüyor.
Sendromunuz için hiç terapi veya ilaç desteği aldınız mı? Bu tahammülsüzlük, öfke vs bununla ilintili olabiliyor diye biliyorum.
Konu sahibinin asperger sendromu var.Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sendrom derken bir rahatsızlık mı ? Ben de zaman zaman kontrol edemediğim bir öfke ve tahammülsüzlük atağı geçiriyorum sanki son 2 yıldır
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Konu sahibinin asperger sendromu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?