Çok tahammülsüz biri oldum

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
158
14
13
21
Eskiden de böyleydim ama son zamanlarda özellikle oda arkadaşlarım iyice batıyor iyi anlaşıyoruz ama eskiden alttan alıyordum artık tartışıyorum yeter tahammülsüz biri oldum hiçbir şeye yok en ufak şeye bağırasım geliyor yakın zamanda tüm yurt bende dahil zehirlendik bir gelip sormadılar iyi misin diye sadece biri sordu asıl tahammülsüzlük sebebim bugün regl oldum öbür oda arkadaşımda oldu ben insan değilmişim gibi hep ona sordular karnın nasıl ilaç iç ben insan değil miyim dışarı çıktık öbürü tersledi bende onu tersledim iyice geliyorlar bana nasıl düzelebilirim

Son düzenleme:
Adet dönemiyle ilgili olabilir mi biraz da? Ben de adet dönemi hatta daha başlamadan bile tahammülsüz, alıngan, çok gergin oluyorum sizinki de öyle bir şey mi diye düşündüm ama eskiden de böyleydim demişsiniz.

Herkese bagırıp tersleyip sonra da ilgi beklemeniz saçma olmuş kimse sizi sevmek zorunda değil ama siz oda arkadaşlarınıza saygı göstermek zorundasınız

Haklı olarak kendılerıne saygı göstermeyen birini sevmeyip merakta etmiyorlar .

Aksine tam tersi onlar hep bana bağırır eder ben alttan alırım şu anda benim dolmalarımdan geliyor bu patlamalar

Aksine tam tersi onlar hep bana bağırır eder ben alttan alırım şu anda benim dolmalarımdan geliyor bu patlamalar
Bu cümlenize istinaden yazdım yorumumu

Artık iyice iyice sinirime dokunmaya başladı gördüğüm bazı ikiyüzlü hareketler belli etmeye başladım
İnsanlara saygı duymak gerektiği gerçeğini unutmadan . Mesafe koyup hayatınıza devam edebilirsiniz

Aynı odayı paylaşıyorsunuz die aynı hisleri paylaşmak gerekmiyor. Selamlaşır geçersiniz girip çıkarken .

Zaten siz koymasanız onlar koyacak gibi görünüyor.

Sendromunuz için hiç terapi veya ilaç desteği aldınız mı? Bu tahammülsüzlük, öfke vs bununla ilintili olabiliyor diye biliyorum.
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sendrom derken bir rahatsızlık mı ? Ben de zaman zaman kontrol edemediğim bir öfke ve tahammülsüzlük atağı geçiriyorum sanki son 2 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…