Çok takıyorum!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar herkese selam öncelikle.Dünü anlatayım önce kısaca;Efendim işten çıktım eve gitmeden markete uğradım alacaklarımı aldım eve vardım saat 14.50 falandı.Azıcık soluklanayımda yemeğe girişeyim dedim.Eşim nöbetten çıkmış baktım uyuyor.Ses etmeden soyundum.ev kıyafetlerem giydim.Bu kalktı karnım aç dün akşamdan beri yemedim falan kalk yemek hazırla diye bağırdı.Bende dedim ki biraz atıştır birazdan yapacağım dedim.Aman dofol git.s...... git,gözüm görmesin seni falan söyleniyor.Tabi kırılıyor insan.Bu tür olaylar uzaklaştırıyor ve sıklıkla olunca kendimi aşırı mutsuz hissediyorum.Bu kadar üzerime gelmesi canımı sıkıyor.Kaldırıp o mübarek neticesini yardım etmez hiç.

Son düzenleme:

Nereye takıldınız? Eve geldiğinizde hoşgeldin demek yerine yemek hazırla diye bağırmasına mı? Dolaptan bir şeyler atıştırmak yerine gece boyu aç kalan basiretsiz bir adama mı? Yoksa siz atıştır dediğinizde si..git diye kocanıza mı? Bunlara sadece kırıldınız mı?.. Bence dönün bir aynaya bakın...

bence yüzde on üc milyon eşin hatalı, anladığım kadarıyla hem calısan hemde ev işlerine özen gösteren birisin bunu haketmemişsin,,,

çok takıyorum demişsiniz başlıkta ama bu takılmayacak bir şey değil ki sen onun kölesi misin hizmetçisi misin???tabiki yemek yapıcaksın eşine ama bu tutumu bu lafları kabul edilecek şeyler değil...Allah yardımcın olsun...

ALOOOOOOOOO konu sahibi arkadaşım. sen küfür yemişsin hakarete uğramışsın zahmet olmazsa tak tabiki bu ne rahatlık anlamadım ki

Çok hatta daha çok takmalısınız bence..
Saygısız bir eşiniz var,sizin adınıza çok üzüldüm.

öküzmüş tek kelimeyle asla taviz vermeyin.çıkın gidin sıkkımın kökünü yesin terbiyesiz

Eşinin şeker problemi olabilir mi? Bazı insan acıkınca gözü döner ne dediğini ne yaptığını bilmez. Sakin zamanında konuşup anlatman lazım bak yemek yok diye bana böyle böyle dedin sen açtın ama ben de yorgundum işten gelmiştim gibi.

Şeker problemi olsun ya da olmasın, karşımızdaki ufacık çocuk değil ki? Yok dün geceden beri yemek yememişmiş... Eli var ayağı var, kalkıp dolaptan atıştırmak çok mu zor? Açken gözü dönüyorsa gitsin çözsün problemini bu karşısındaki insana küfür etme hakkı vermez kimseye.

öküzmüş tek kelimeyle asla taviz vermeyin.çıkın gidin sıkkımın kökünü yesin terbiyesiz

Yaptım yemek çünkü 4,5 yaşında bir oğlum var.Onun iyi beslenmesi gerek.Tek olsam evet zift yesin derdim ama.Çalışan bi kadınım iki günlük yedirmiyorum çocuğa genelde hergün taze ve değişk pişirmeye çalışıyorum.Aslında yemek problem olmazdı ama dün öyle bi tepke verdi ki eşim akşama kadar yatmışım veya gezmişim gibi(

işte bundan alıştırınca öyle olur, alıştırma evde sürekli meyve muz felan olsun alsın bastırsın bastırmayı ögrensin.

Yok şekeri falan.Kendini düşünüyor herzaman.Ben yorgun muyum değil miyim önemli değil hiç.

Koy önüne maydanoz inek gıbı otlasın. Birde yağsız maksrnayı yap makarna kafa olsun. Terbiyesiz. Seni hizmetçi niyetine aldı herhalde. He ama yemek olayını aksatma varsa bilemiyorum yanı bıde kendıne bak derim..

Çok kırıcı konuşmuş eşiniz, küfür etmek ne demek ya, siz ona yemek yapmak zorunda da değilsiniz zaten. Dinimize göre bile böyle bir mecburiyetiniz yok. Ha biz erkekleri hep öyle bir görevimiz var gibi alıştırmışız onlar da buna alışmış. Siz bunca laftan sonra yemek yaptınız mı cidden, insanın yüreğindekiler zehir olur akar o yemeğin içine...

Tabi cnım dolaptan çıkarıp bir yumurta kırmak çok mu zor? Bu kadın da yorgun argın işten çıkmış alışverişini yapmış ille atıştıracağı bir şeyler vardır. Uyumadan önce yeseymiş ayrıca . Her neyse açlığın çözümü var. Hiçbir şey küfür etmesini gerektirmez.

Ama şeker hastalığı çok lanet bir şey. Hep açken böyle davranıyorsa bakılması lazım. Dedoliden biliyorum. Bana vurmuştu. Sonra hatırlamadığını iddia ediyor. Bilmiyorum ne kadar doğru.. O nedenle bir daha suratına bakmadım. Evimize geldiğinde odamdan çıkmadım.

Adamın öküzlüğü tartışılmaz bir gerçek. Öküzlüğü nasıl bastırabiliriz ona bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…