Kızlar herkese selam öncelikle.Dünü anlatayım önce kısaca;Efendim işten çıktım eve gitmeden markete uğradım alacaklarımı aldım eve vardım saat 14.50 falandı.Azıcık soluklanayımda yemeğe girişeyim dedim.Eşim nöbetten çıkmış baktım uyuyor.Ses etmeden soyundum.ev kıyafetlerem giydim.Bu kalktı karnım aç dün akşamdan beri yemedim falan kalk yemek hazırla diye bağırdı.Bende dedim ki biraz atıştır birazdan yapacağım dedim.Aman dofol git.s...... git,gözüm görmesin seni falan söyleniyor.Tabi kırılıyor insan.Bu tür olaylar uzaklaştırıyor ve sıklıkla olunca kendimi aşırı mutsuz hissediyorum.Bu kadar üzerime gelmesi canımı sıkıyor.Kaldırıp o mübarek neticesini yardım etmez hiç.
Eşinin şeker problemi olabilir mi? Bazı insan acıkınca gözü döner ne dediğini ne yaptığını bilmez. Sakin zamanında konuşup anlatman lazım bak yemek yok diye bana böyle böyle dedin sen açtın ama ben de yorgundum işten gelmiştim gibi.
öküzmüş tek kelimeyle asla taviz vermeyin.çıkın gidin sıkkımın kökünü yesin terbiyesiz
Yaptım yemek çünkü 4,5 yaşında bir oğlum var.Onun iyi beslenmesi gerek.Tek olsam evet zift yesin derdim ama.Çalışan bi kadınım iki günlük yedirmiyorum çocuğa genelde hergün taze ve değişk pişirmeye çalışıyorum.Aslında yemek problem olmazdı ama dün öyle bi tepke verdi ki eşim akşama kadar yatmışım veya gezmişim gibi(
Eşinin şeker problemi olabilir mi? Bazı insan acıkınca gözü döner ne dediğini ne yaptığını bilmez. Sakin zamanında konuşup anlatman lazım bak yemek yok diye bana böyle böyle dedin sen açtın ama ben de yorgundum işten gelmiştim gibi.
işte bundan alıştırınca öyle olur, alıştırma evde sürekli meyve muz felan olsun alsın bastırsın bastırmayı ögrensin.
Şeker problemi olsun ya da olmasın, karşımızdaki ufacık çocuk değil ki? Yok dün geceden beri yemek yememişmiş... Eli var ayağı var, kalkıp dolaptan atıştırmak çok mu zor? Açken gözü dönüyorsa gitsin çözsün problemini bu karşısındaki insana küfür etme hakkı vermez kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?