- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Yok şekeri falan.Kendini düşünüyor herzaman.Ben yorgun muyum değil miyim önemli değil hiç.
Koy önüne maydanoz inek gıbı otlasın. Birde yağsız maksrnayı yap makarna kafa olsun. Terbiyesiz. Seni hizmetçi niyetine aldı herhalde. He ama yemek olayını aksatma varsa bilemiyorum yanı bıde kendıne bak derim..
Klasik türk erkeği işte. Acıkınca yemeği önüne gelmiş anneciği bir dediğini iki etmemiş. Bencil..
canım aksatma yok oğlum var küçük onun için evde atıştırıp geçiştirme olmuyor.Sürekli en az 3 çeşt oluyor çünkü iyi beslenmesi lazım.Arada dışardanda söylüyoruz ama ayda 1, bilemediniz 2 olur.Oğlan yesin değişik değişik alışsın diye yapıyorum.
Klasik türk erkeği işte. Acıkınca yemeği önüne gelmiş anneciği bir dediğini iki etmemiş. Bencil..
Ozaman daya maydanozu otlasın okuz :)))) saka yapıorum alınmıyosun ıns :)))
Yok aksine anası yoldan gideriz önümüze kavun keser bi de pideye benzer iki hamur koyar.Yemek koymuşluğu yoktur sürekli çayla yenebilecek kahvaltı tarzı şeyler koyar. 5 yıldır her gitmede böyle.Evde yemeklik malzemesi de olmadığından çorba içer dururuz.Sonradan görme benim kocam.
Valla tuhafmış hem annesinden iyi sofralar kuruyosun hem de tavırlara bak.. İyi bir rest çekmen lazım. Deminki arkadaş demiş ya maydonoz koy diye :) Öyle otlu yemek yap ıspanak olur semizotu olur. Her gün önüne onu koy. :)
maydanozu sevmez ama marulu sever onu dayayım önüne.neden kızayım şu anda kızgınım söyle söyleyebildiğin kadar.
Konu başlığıyla konunun uzaktan yakından alakası yok.Olayı sanki ilk defa yaşıyormuş gibi anlatıyorsun.Bu koca sana ilk defa küfürlü hakaret etmiyordur.Çocuğum var iyi beslenmek zorunda deyipte bahaneyle yemek hazırlamşısn.Çocuğun bir gün çeşit çeşit yememekkle birşey olmaz.Ya da çocuğuna kadar pişirmeliydin.Bu ne ya,bu insana bu lafları söyleme hakkını sen veriyorsun.
Adam sana kufur ediyor ve sen takiyorum demissin.. arkadasim iyi misin. . Onceki konularina da baktim hep esin ve ailesi.. esin seni kac kere dövmüş ustelik... neyin dusuncesindesin anlamadim ki
.ogretmenim demissin bende ogretmenim dun dersten ciktim esim bugun yogundun diye yemegi kendisi yapmis.. otrdum eline saglik dedim cokta buyutmedim
. Tabiki yapacak.. ama simdi burada soyle bi ayrıntı var. Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez.. ben degerliyim ve o bana deger vermek zorunda .. sizde boyun egmeyin. Ben bu sekilde davranilmayi hak etmiyorum deyin
Sizin anlattığınız gibi olan eşlere hep gıpta ile bakıyorum.Evliliğimizin başlarında böyle değildi çekinirdi benden,özen gösterirdi.Şimdi değişen ne bende bulamıyorum kaybetme korkusu mu kalmadı,yoksa çok mu vıcık vıcık olduk bilemiyorum.
Hayır yemek konusunda bugüne dek böyle muameleye maruz kalmadım.O yüzden ilk defa olunca acaba fazla mı taktım büyüttüm diye fikirlerinizi almak istedim.Gördüm ki fazla takmıyorum.Yemek konusunda ilk kez böyle tavır gördüm açıkçası.Ha küfür olayına gelince daha öncede farklı konulrda hakaret etmişliği var.Tedavi olacağını öfkesine hakim olamadığını bu yüzden ağzından istemsiz döküldüğünü de söyledi.Doktora gitti ilaç alıyor şu an ve öfke kontrolü ders seanslarına gidiyor.Yemek yaptım kendemde açtım biz oğlumla yedik eşim biz yattıktan sonra yemiş kalanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?