Çok takıyorum!

canım aksatma yok oğlum var küçük onun için evde atıştırıp geçiştirme olmuyor.Sürekli en az 3 çeşt oluyor çünkü iyi beslenmesi lazım.Arada dışardanda söylüyoruz ama ayda 1, bilemediniz 2 olur.Oğlan yesin değişik değişik alışsın diye yapıyorum.

Ozaman daya maydanozu otlasın okuz :)))) saka yapıorum alınmıyosun ıns :)))

Klasik türk erkeği işte. Acıkınca yemeği önüne gelmiş anneciği bir dediğini iki etmemiş. Bencil..

Yok aksine anası yoldan gideriz önümüze kavun keser bi de pideye benzer iki hamur koyar.Yemek koymuşluğu yoktur sürekli çayla yenebilecek kahvaltı tarzı şeyler koyar. 5 yıldır her gitmede böyle.Evde yemeklik malzemesi de olmadığından çorba içer dururuz.Sonradan görme benim kocam.

Valla tuhafmış hem annesinden iyi sofralar kuruyosun hem de tavırlara bak.. İyi bir rest çekmen lazım. Deminki arkadaş demiş ya maydonoz koy diye :) Öyle otlu yemek yap ıspanak olur semizotu olur. Her gün önüne onu koy. :)

bu tür şeylerin problem olmaması gerek.Evde olsam hani neye yok desin.Kendi yoğurdumu bile köyden aldığım sütle mayalar yedirirm .Ama görüldüğü üzre yaranılmıyor.

:))) tamadır.Hergün sebze yapayım.Nihayetinde o da yemek illa etli mi olacak.

maydanozu sevmez ama marulu sever onu dayayım önüne.neden kızayım şu anda kızgınım söyle söyleyebildiğin kadar.

Kız baeısınca sonra bana saydırma kocama bunları bunları dedı dıye :)))). Saka bı yana ne yapıcan bacım bu erkekler hep boyle ancak boyle olmarına sebep bizleriz kadınlar. Anne oğlunu pamuklara sararak buyurmuş gak demıs su guk demıs yemek. Bızde ogullarınızı oyle yetustırcez farkında olmadan sonra gelin bizim evlatlsrımızdan da sikayet edecek. By düzen Bole sanırım.

Konu başlığıyla konunun uzaktan yakından alakası yok.Olayı sanki ilk defa yaşıyormuş gibi anlatıyorsun.Bu koca sana ilk defa küfürlü hakaret etmiyordur.Çocuğum var iyi beslenmek zorunda deyipte bahaneyle yemek hazırlamşısn.Çocuğun bir gün çeşit çeşit yememekkle birşey olmaz.Ya da çocuğuna kadar pişirmeliydin.Bu ne ya,bu insana bu lafları söyleme hakkını sen veriyorsun.

Hayır yemek konusunda bugüne dek böyle muameleye maruz kalmadım.O yüzden ilk defa olunca acaba fazla mı taktım büyüttüm diye fikirlerinizi almak istedim.Gördüm ki fazla takmıyorum.Yemek konusunda ilk kez böyle tavır gördüm açıkçası.Ha küfür olayına gelince daha öncede farklı konulrda hakaret etmişliği var.Tedavi olacağını öfkesine hakim olamadığını bu yüzden ağzından istemsiz döküldüğünü de söyledi.Doktora gitti ilaç alıyor şu an ve öfke kontrolü ders seanslarına gidiyor.Yemek yaptım kendemde açtım biz oğlumla yedik eşim biz yattıktan sonra yemiş kalanları...

Adam sana kufur ediyor ve sen takiyorum demissin.. arkadasim iyi misin. . Onceki konularina da baktim hep esin ve ailesi.. esin seni kac kere dövmüş ustelik... neyin dusuncesindesin anlamadim ki
.ogretmenim demissin bende ogretmenim dun dersten ciktim esim bugun yogundun diye yemegi kendisi yapmis.. otrdum eline saglik dedim cokta buyutmedim
. Tabiki yapacak.. ama simdi burada soyle bi ayrıntı var. Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez.. ben degerliyim ve o bana deger vermek zorunda .. sizde boyun egmeyin. Ben bu sekilde davranilmayi hak etmiyorum deyin

Sizin anlattığınız gibi olan eşlere hep gıpta ile bakıyorum.Evliliğimizin başlarında böyle değildi çekinirdi benden,özen gösterirdi.Şimdi değişen ne bende bulamıyorum kaybetme korkusu mu kalmadı,yoksa çok mu vıcık vıcık olduk bilemiyorum.

Canim benim bi tezim var kendime gore yani kendi evliligimde tespit ettim sadece. . Erkekler duygusal degil derler ta hep bence hicte oyle degil tam tersine sevilmeye cok aclar... sevilmeyi cok seviyorlar.. ben esime ne zaman ilgimi azalttiysam hep hircinlasti sinirlendi.. onu anlamadim die duvarlari dahi yumrukladi.. bende sakin bi zamanda aldim karsima konustum gerci hep soyluyorum ama bak dedim bizim aramizda halledemeyecegimiZ hicbirsey olamaz... olsa olsa aramizda yanlis anlasilma olur.. ve sen bosuna bu kadar sinirleniyosun agzindan o kelimeler bosuna dökülüyor. . Emin ol bi yanlis anlama vardir ben seni cok sevdim ve seviyorum. . Seni uzecek kizdiracak bisey yapmam zaten dedim
Ve artk inanırmisin sinirlenince baska odaya gidiyo.. bnde eskisi kadar soylenmiyorum.. yarim saat sonra benim hatam dahi olsa gelip ozur diliyor.. boyle en ufak bi cabasinda onu cok odullendiriyorum.. pisman etmiyorum hemen kapatiyorum baristiktan sonra tatli dille derdimi anlatiyorum.
Bence senin esinde ozunde kotu biri degil sadece anlaşılmaya ve iletisime ihtiyaciniz var.. ben hep derim bak cok sukur birbirimiZi seviyoruz heraeyimuz var ac degiliz fln diye.. erkeklere biraz anlayisla yaklasmak lazim bence
Annelerinden maalesef oyle alistirilmislar cunku....

Sanırım fazla sessiz ve duygusal birisin. O lafları ederken çekip gitmeliydin bence. Çalışan bir insansın neticede.
Sevgiden gayrı neyine ihtiyacın var onun
Lütfen arkadaşım böylelerinin bir taraflarını kaldırmayın..

Bu tarz haraketler evlilikten soğutur insanı
Bir insan eşine nasıl böyle küfür edebilir ki
Kendine yakıştırıyo orasını geçtim ama anlamak çok zor :26:

"Aman dofol git.s...... git,gözüm görmesin seni falan söyleniyor. "

bunun gerçekten söylenmek olduğunu mu düşünüyorsunuz? bu resmen küfür, hakaret, saygısızlık.

Gerçekten burda konu açanlara böyle sert dille falan cevap yazanlara çok kızardım ama maalesef durum bu

Ne siniri ne öfkesi ne tedavisi Allah aşkına,sana küfrediyor.Hastaysa o zaman işeyerinde dışarda,çevresindeki herkese anasına babasına herkese küfrediyor olması lazım.O zaman derim hasta.Öfkeli olmak başka birşey küfretmek başka birşey.Ve sen çok takıyorum diyorsun.Evde yemek olmayabilir,o gün yapamamışsındır,canın istememiştir,halsizsindir vaktin olmamıştır.Sen bir de çalışan bir insansın.Hee çalışmasan da farketmez.O evin hizmetçisimisin.Hizmetçiye bile böyle muamele edilmez.Çocuk mu azarlıyor.Sen kendin kendi değerini bilmezsen,sana yaptığı ilk küfürde,ilk hakarette ilk bağırmada sessiz kalırsan böyle devamı gelir,bu duruma o kadar alışırsın ki,acaba ben mi takıyorum diye düşünmeye başlarsın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…