- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Canım ya biraz arastirirsan bu dökülmelerin dogumdan ve emzirmeden kaynakli oldugunu gorursun. Ben her gun bir market poseti sac atiyordum. Benim kizim da 8 aylik. Yeni bitti dökülmeler. Yenileri cikti bile. Gecici bir sürec. Saclarin eskisinden daha güzel olacak yenileniyorsun. Kan testi yaptir. Degerlerini ölctur ve vitamin takviyesi al. Sac ektirmene ya da baska birsey yapmana gerek yok. Neredeyse tüm dogum yapanlar yasiyor bu durumu.Arkadaşlar saciminda bu tip seyrelme var fotoğraftakiyle ayni yerde.Ve inanilmaz kafaya takiyorum.İnsanlar kel kalmissin, eskiden de böyle miydi , sac derin gözüküyor,bu yaşta bu sac ne vsss diyor.Onlardan ziyade benden cok fazla takiyorum kafaya.Ektirmeyi düşündüm ama yakinimda bu işlemi yapan kimse yok ve 7 aylik bir kizim var yani uzaga da simdilik gidemiyorum.Zaten ha diyince de yaptiramam.Tahlillerim temiz cikti doktor sacma sapan bir sampuan verdi.Kapatmak için far kullaniyorum sacimla ayni renkte.Ama o daha da döktü.Bakim yağları vss ama yok..Bu kısımdan sac cikaracak bildiğiniz birseyler var mi?
Sarimsagi sampuanina katarsa vucudunun diger yerlerindeki tüyler de ataga kalkarSarımsak
Ciddiyim sarımsak inanılmaz saç çıkarıyor. Dövüp şampuana katmak da olur, saç derisine direkt sürmek de
Bir de ısırgan çayı için. Tadı berbat ama demir dolu. Suyuyla da kür yapabilirsiniz.
Sarimsagi sampuanina katarsa vucudunun diger yerlerindeki tüyler de ataga kalkar
Gercekten inanilmaz cabuk uzatiyor tüyleri.
Bizzat denedim...sarımsak sür ve yat..3 gunde bir yap...
Cildiye biyopsi yaptı mı ordan doku örneği alıp??Arkadaşlar saciminda bu tip seyrelme var fotoğraftakiyle ayni yerde.Ve inanilmaz kafaya takiyorum.İnsanlar kel kalmissin, eskiden de böyle miydi , sac derin gözüküyor,bu yaşta bu sac ne vsss diyor.Onlardan ziyade benden cok fazla takiyorum kafaya.Ektirmeyi düşündüm ama yakinimda bu işlemi yapan kimse yok ve 7 aylik bir kizim var yani uzaga da simdilik gidemiyorum.Zaten ha diyince de yaptiramam.Tahlillerim temiz cikti doktor sacma sapan bir sampuan verdi.Kapatmak için far kullaniyorum sacimla ayni renkte.Ama o daha da döktü.Bakim yağları vss ama yok..Bu kısımdan sac cikaracak bildiğiniz birseyler var mi?
Sarimsagi sampuanina katarsa vucudunun diger yerlerindeki tüyler de ataga kalkar
Gercekten inanilmaz cabuk uzatiyor tüyleri.
Saça sürülünce vucüdu mu etkiliyor anlamadım?
Sarımsaklı kür vücudunzda bir yerlere gelirse oralarda da kıl çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?