Çok taktım bundan nasil kurtulabilirim?

Çok aşırı stres yaşadığım dönemde bu tip dökülmem oluyor. Sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce 1 diş sarımsak yutuyordum iyi geliyordu

Bildiler için teşekkürler, ben de eve dönünce hemen gideceğim listedeki eczanelerden birine, kaşlarım çok seyrek, belki bir çözüm bulunur.

Saça sürülünce vucüdu mu etkiliyor anlamadım?
Hani şampuanı durularken vucudundan akıp giderken degdigi yerlerde tüyleri uzatir ve çogaltır.
Ama senin hicbir sey uygulamana gerek yok. Tamamen dogum sonrasi dökülmesi. Cok sıradan bir durum bu. Dişi dökülen var, saç da bisey mi :) bir aya kadar yenileri daha saglikli bir sekilde cikmaya baslayacak göreceksin. Emziriyorsun muhtemelen. Hicbir kür vs kullanma. Beslenmene dikkat et. Doktoruna kan testi yaptirip vitamin takviyesi alabilirsin.

Dayımda saçlarını kazıtarak sarımsağı ezip sürmüş kafasına egzama için hem egzamasını geçirmiş hem de 60 yaşına geldi hala cüneyt arkın gibi saçları var bence de sarımsağı mutlaka deneyin

o doktorun verdiği saçma sapan dediğiniz şampuan saç çıkarıyor olabilir.
kuzenimde de vardı aynısından. doktor şampuan verdi. ve o bölgede saçı çıktı tekrar.

Hamilelik sonrası saç dökülmesidir muhtemelen. Irsi olarak annenizin saçları nasıldır?
Aşırı stres mi yapıyorsunuz? Vitamin hapına da gerek duymamış sanırım doktorunuz tahlilleriniz normal çıkınca. Bence başka bir dermatoloğa görünün. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…