ÇOK TEDİRGİNİM ARKADAŞLAR

zehra kaya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
221
110
18
30
25 haftalık gebeyim,bugün öğlen karnima hafif bir ağrı girdi ARKADAŞLAR. Pek onemsemedim.akşama doğru bu ağrım daha da arttı karin ağrısı gibi birşey kaburgalarimin tam altından başlıyor ağrı tüm karnima giriyor. Sancinin nasıl birşey olduğunu bilmediğim için sancilaniyo muyum acaba bilmiyorum afedersiniz lavaboya çıkıyorum lavaboluk değil halen daha devam ediyor sizce erken doğum tehlikesi olabilir mi yada rahim büyüdüğü için mi ağrım oluyor ne olur bilgilerinizi paylasin bebegimin hareketleri yerinde hareket ediyor hissediyorum ama karnimin ağrısı gecmiyorAcile gideyim mi acaba bilmiyorum gerek var mi

Canım gecmiş olsun merak ettim iyi misin şimdi dr gittin mi inş hersey yolundadır Allah bebeğini sana bagıslasın
Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Alah razı olsun canım gitmedim acile çünkü acil de anlamıyorlar hemen serum takıyorlar bugün düne göre iyimm ama arada gene karnım ağrıyor geçiyor acaba üşütmus olabilir miyim çünkü çok terliyorum
Canım gecmiş olsun merak ettim iyi misin şimdi dr gittin mi inş hersey yolundadır Allah bebeğini sana bagıslasın
Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…