Çocuk Hastalıkları Çok tedirginim...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
178
25
118
Oğlum 9 buçuk aylık ilk olarak üst dişleri çıkmaya başladı.3 gün önce birden emmeyi bıraktı.Dün doktora götüdüğümde ağzı ve boğazları enfeksiyon olmuş yara var dedi.Şimdi oğlum memeyi alıyor ağzına fakat ememiyor.3ünden beri benden faydalanamıyor yani.böyle bir durum yaşayan bebeği rahatsızlığından dolayı memeyi birden bırakan rahatsızlık geçtkten sonra tekrar emmeye başlayan bebek varrmıdır? Ben sütten kesilsin istemiyorum.İnşallah kesilmez.

Canım, öncelikle çok geçmiş olsun..Benim oğlum 8,5 aylık..Bundan 15 gün önce hastalandı..Doktor bize de boğaz enfeksiyonu dedi ve o dönem oğlum tamamen emmeyi bıraktı..Hatta emzirmeyi denediğim vakit ağlıyor, eliyle itiyordu..Benimde moralim çok bozuldu, "ya bir daha emmezse" diye..Ama ara ara denemeye devam ettim..Şimdi gayet güzel emiyor..Bu sebepten bence hiç sıkıntı yapma..Tamamen iyileştiği vakit emmeye başlayacaktır bence:34:

sütünü sağ ki kesilmesin, kaşıkla falan verebilirsin belki, bi dene

Evet sütümü sağıyorum ara ara.ama sanki azaldı gibi genede.İnşallah kesilmez sütüm. Devamlı emzirmeye çalışıyorum. hatta göğsümün ucunu ağzına getirip ağzna damlatıyorum yalıyor. Uyurken gögsüme sarılarak uyuyor.İnşallah devam eder emmeye.Kafama çok takıyorum.Bu yüzden psikolojim bozuldu diyebilirim.Herhalde bir anne için en kötü şey bu olsa gerek.

Back
X