• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok tembelim napıcam kendimle

hurmagozlum90

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
6
5
6
İstanbul
arkadaşlar ben hiç bi ev işi yapamıyorum artık kişisel bakımımı bile zor yapıyorum herkes hayretler. İçinde ne biçim Bi kız bu diyor napıcam lütfen akıl verin bana çok zor dayanamıyorum düşündükçe

Son düzenleme:
Kişisel bakımına kadar farkediyorlarsa durum ciddi demek.

Neden zor geliyor sana mesela?

Ev temizliğine ben de çok üşenirim de kendime bakmayı ihmal etmem..

Kişisel bakım dediğin ya da ev işi dediğin ne mesela

Bacaklarımdaki kıllar uzadı ama 5 te geldim 3 çeşit yemek yaptım kek yaptım çay yaptım yedik içtik oğlumla oynadım o uyuyunca da mutfak toplanacak

Ama temizliğe ve kışa vs zaman yok ama kimse de görmez yani giyiyorum pantolon oldu bitti

Yapmak istemiyorsan ev temizligi için haftada bir kadin gelicek, kisisel bakimin için de kuafore gidiceksin. Geri kalanini da yapicaksin bi zahmet

Gun icinde iste vs cok yoruluyorsaniz, ev isi ve kisisel bakim icin para harcayacaksiniz bu durumda.
Madem siz yapamiyorsunuz parasiyla hizmeti satin alacaksiniz.
Boylelikle tembel takilmaya devam edebilirsiniz.

Kişisel bakıma üşenmek, depresyonun bir belirtisidir, içinizden bir şey yapmak gelmiyorsa her zaman, pek iyi bir durum değil.
Kimse bunu farketmiyor, sizi gülen konuşan biri olarak görüyorlarsa dışarıdan maskeli depresyon da olabilir.

Kişisel bakim için bencede kuaföre girin hem moraliniz düzelir ev islerini de günlere bölün az az yapınca bitiyor diğer turlu yetişilmiyor evin isi bitmez zaten

Bir an kendimi gördüm tembellikten değil ama moralim bozuk sürekli bir amaç hedefim yok hayatta asamdigim bazı sorunlar var ve bunlar tüm yaşam enerjimi sömürüyor. Çalışıyorum işte gayet iyiyim güler eğlenirim işimi eksiksiz yaparım ama iş bitip kapıdan çıkınca pilim bitiyor resmen :(((

Kişisel bakım her neyse de ben bir kere tembelliğimden yediğim elmanın çöpünü atmaktan üşendiğim için çöpünü de yemiştim -ama temizdi yargılamayın her ne kadar tembel olsam da temizliğe önem veririm yani.:21::21::21:

arkadaşlar ben çok tembelim hiç bi ev işi yapamıyorum artık eskiden bu durumdn kurtulmak için gayret etmeye çalışıyorum ama artık değişeceğime dair hiçbir ümidim kalmadı kişisel bakımımı bile zor yapıyorum herkes hayretler. İçinde ne biçim Bi kız bu diyor napıcam lütfen akıl verin bana çok zor dayanamıyorum düşündükçe
Kalk kız boş boş oturacağına önce bir duş al yıkan paklan

makyaj yap güzelcene giy sonra çay kahve bir şeyler iç

sonra da evi elden geçir

Kişisel bakım her neyse de ben bir kere tembelliğimden yediğim elmanın çöpünü atmaktan üşendiğim için çöpünü de yemiştim -ama temizdi yargılamayın her ne kadar tembel olsam da temizliğe önem veririm yani.:21::21::21:

yalnız değilmişim:oops: :KK45:

Düşün ki sevgilin annesinide almış sana geliyor 5 dakikaya naaparsin ?
İşte onu yap hemen ayaga kalk ve atağa geç çabuuukk:)))))

Back
X