• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor?

Babam ben 4 yaşındayken vefat etti .Haliyle olmayan birisinin sevgisinin de bilemem.keşke biraz daha tevazu sahibi olsanız
Tevazuyla konunun uzaktan yakından ilgisi yok. Bir kelimenin anlamı bilinip kullanılsa keşke...

Kusura bakma algın epey kapalı. Yok "ailemle aram bozulmasın diye ailemle görüşmüyor" da bilmem ne!? Yav aynı adam kaba tabirle "aileni s.ktir et, bana kaç" diyor ama . Allah Allah neden acaba?

O , nişanlısını bıraksın sen de aileni bırak. Birlikte kaçın, insanların huzurunu bozmayın, ne yapıyorsanız yapın.

Emin olun seminerlere bile katıldım.erkek arkadaşma bir belirti görmediğim için onlar ada sordum.seminerde de hoca da fotosunu görünce bu kadar kiloluyaa bırakmıştır dedi.içimi rahatlattı.elimden gelen her şeyi yaptım bir şeyler yakalamak için.bazı sabahlar gözünün alti şişiyordu.onu bile sorun halıne getirdim.bazsn aşırı takıntılı oluyordu.onu da kişiliği dedim.kendisi bile inanmam için kan tahlili vermeyi teklif etti.nasıl inanmayacaksın ki?
Ben inandım yav, kaçın evlenin. 1 gün bile durmayın. Sevenler kavuşsun (!).

Hanımefendi sevgi her şeyi görmezden geliyor hiç sevmediniz mi
Hayır sevgi her şeyi görmezden gelmiyor. Siz kendinizi hiç mi sevmediniz?
Geçmişinizle ilgili, ailesel yaşantınızla, baba eksikliğiyle ilgili sorunlarınız olabilir. Ama bir noktaya gelip öğretmen olmuşsunuz ya kafanızın içindekini kullanıp mantıklı düşünebilme yetisi vardır herhalde.
Ailenizi karşınıza almak istediğiniz kişi size ne maddi ne manevi bir şey sunuyor. Yani karşınıza alıp kaybedeceğiniz çok şey varken kazanacağınız bir şey yok.
Kendinizi duygusal dramın içinden çıkarıp biraz mantıklı hareket edin yahu.

Hayır sevgi her şeyi görmezden gelmiyor. Siz kendinizi hiç mi sevmediniz?
Geçmişinizle ilgili, ailesel yaşantınızla, baba eksikliğiyle ilgili sorunlarınız olabilir. Ama bir noktaya gelip öğretmen olmuşsunuz ya kafanızın içindekini kullanıp mantıklı düşünebilme yetisi vardır herhalde.
Ailenizi karşınıza almak istediğiniz kişi size ne maddi ne manevi bir şey sunuyor. Yani karşınıza alıp kaybedeceğiniz çok şey varken kazanacağınız bir şey yok.
Kendinizi duygusal dramın içinden çıkarıp biraz mantıklı hareket edin yahu.
Maddiyati da düşündüm .dedesinden kalma biraz mal vardı satar en kötü bir ev alır gerisini de kendimiz hallederiz diye düşündüm

Maddiyati da düşündüm .dedesinden kalma biraz mal vardı satar en kötü bir ev alır gerisini de kendimiz hallederiz diye düşündüm
Adam nişanlanmış oraları yeni gördüm. Adam o evi yeni eşine harcar ya da uyuşturucu parası yapar yer. Neyin hayalini kuruyorsunuz?
Erkek mi yok piyasada? Kaliteli adam yok diye de ağlamıyorsunuz ki herhangi biri bile daha güven vericidir. Sizin ciddi psikolojik sıkıntılarınız var. Destek almalısınız, kendinizde küçük gördüğünüz neyse önce bunu halletmelisiniz.
Ay yeter yaa özel hayat iş hayatı bağımsızdır derler ama bazı iş hayatı insanın özel hayatındaki skilleri de direkt kopyalıyor. Siz nasıl öğretmensiniz ya.

kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
Verilmiş sadakanız varmış ayrılmışsınız..
Kesinlikle ailenizi karşınıza falan almayın, sonra çok yanarsınız.

kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
Şu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da birşeyi bir kez yapan tekrar yapar. Bence aileni karşına alma, sonuçta uyuşturucu bu Allah korusun evlenirsin çocuğun olur tekrar kullanır falan hayatın mahvolur. İhtimal bile verme hiç görüşme.

Şu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da birşeyi bir kez yapan tekrar yapar. Bence aileni karşına alma, sonuçta uyuşturucu bu Allah korusun evlenirsin çocuğun olur tekrar kullanır falan hayatın mahvolur. İhtimal bile verme hiç görüşme.
Böylelerinin bencilliği yüzünden çocuklar heder oluyor. Yoksa bunlara acımamak lazım.

cidden su öğretmen halinle evlilik niyetiyle bu adamla mi görüştün?
su kizlarin evde kalmamak icin buldugu ilk kisiyle evlilik planlari yapmasına kıl oluyorum
Evde kalmamak için mi…. Evlenmeyi düşünenne bir insan bile değildim bilip bilmeden konuşma .sadeve sevdiğim bir insanla aramdaki problemi yazdım buraya .bu yaşadaıklqeım yarın çocuğunuzun başına da gelebilir ona da bu tepkileri mi vereceksiniz

Sen düzgün konuşur musun bak kaçtır edepten cevap vermiyorum haddini aşıyorsun .şurda adam akıllı derdimi anlatıyorum üslubunu bozma
Üslubun neresi bozuk bana anlatır mısın? Sizin yazdığınızdan daha kibarım artı size yazmamışım değil mi?

Buraya konu açmışsınız sizi insanlar uyarıyor Ve verdiğiniz cevaplar evlere şenlik.

Ayrıca haddinizi bilin senli benli bana yazacak durumda değilsiniz..

Tabii ki evlenmeyin gecmiste yapmıs ama belki sonra bosluga düsecek tekrar yapacak uyusturucudan bahsediyoruz sigaradan degil

Üslubun neresi bozuk bana anlatır mısın? Sizin yazdığınızdan daha kibarım artı size yazmamışım değil mi?

Buraya konu açmışsınız sizi insanlar uyarıyor Ve verdiğiniz cevaplar evlere şenlik.

Ayrıca haddinizi bilin senli benli bana yazacak durumda değilsiniz..
Sizli bizli konuşuyorsunuz diye üslubunuz normal zannetmeyin. Ben beni normal bir şekilde ikaz edenlere zatenn gerekli nezaketi gösteriyorum.cevabımı beğenirsin beğenmezsin olabilir ama saygısızlık yapamazsın

Back
X