• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor ailemi karşıma mı almam gerekiyor?

kızlar merhaba bir derdim var lütfen başından benzer konular geçenler benim derdime bir şeyler yazar mısınız 2023 yılında bir arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi ailem ilk başta çok olumlu bakmadı ama ben seviyorum diye bir şey demedi.çünkü kendisi İstanbul’da yaşıyor evi ve arabası yok biraz birikimi var ve kendisi 30 yaşındaydı.istanbulda bir avukatın yanında şöfürlük yapıyordu.ailem ben istediğim için sesini çıkarmadı .Görüşmeye başladıktan yaklaşık 2 ay sonra abim işler ciddi diye araştırınca gecmiştinde (22-23 yaşlarındayken )uyuşturucu kulllanıp gözaltına alındığını gördü.sonra tamamen karşı çıktılar .Onların karşı çıkmalarına rağmen ben görüşmeye devam ettim ikna olurlar diye .ama yapamadım 7-8 ay görüştükten sonra ailem istemiyor gümahına girmeyeyim diye ayrıldım. Ama çok üzgünüm.uzak mesafe asla tam anlamıyla tanıyamayacaktım.Ben Adana da yaşıyorum o İstanbul.(Bu arada ben öğretmenim kızlar) lütfen bana akıl verin
Ailen iyi yapmış, biraz olgunlaşın ve realist olun.

Evde kalmamak için mi…. Evlenmeyi düşünenne bir insan bile değildim bilip bilmeden konuşma .sadeve sevdiğim bir insanla aramdaki problemi yazdım buraya .bu yaşadaıklqeım yarın çocuğunuzun başına da gelebilir ona da bu tepkileri mi vereceksiniz
en basta adami tanimamissin bile.
bir yerde görüp hoslansan, bir tatilde tanissan falan aşk derdim ama daha en basindan
arkadaşımın kuzeniyle tanıştım adam evlilik odaklı olduğu için hemen evlenmek istedi
adamin niyeti evlenmek diye arkadasinin kuzeniyle bulusmussun
insan önce bir sorar di mi isi ne gücü ne, nasil biri
kaldi ki arkadasinin uyusturucudan yargilandigini bilmemesine ihtimal bile yok. o sey imkansız bizim türkiyede. mutlaka yayilir, mutlaka dedikodusu döner, aileler cocuklarini tembihler onla görüşme diye falan. asla inanmam bilmedigine.
arkadasin bildigi halde elin hapçısına seni musallat etmis
bunun neresi aşk?
dengi dengine olmayan adamla görüşmenin tek sebebi adamin evlenmek istemesi. e bu evde kalmamak icin degil de ne?
kaldi ki bu adam senden uyusturucu gecmisini de saklamis. hala iciyor mu icmiyor mu bilmiyorsun. biraksa bile yarin coluk cocuga karisinca ekonomiden stresten yine baslar mi bilmiyorsun.
ve bu adama kacmak istiyorsun
abin yakalamasa muptezel olduguni bilmiyordun, adam sana durust degil. kimbilir daha ne b.klari var haberin yok hala daha gitmek derdindesin.
yasinin adami ol bence biraz aklinla hareket etmeye calis. hormonlarin yonettigi yaslari geceli cok oldu

en basta adami tanimamissin bile.
bir yerde görüp hoslansan, bir tatilde tanissan falan aşk derdim ama daha en basindan

adamin niyeti evlenmek diye arkadasinin kuzeniyle bulusmussun
insan önce bir sorar di mi isi ne gücü ne, nasil biri
kaldi ki arkadasinin uyusturucudan yargilandigini bilmemesine ihtimal bile yok. o sey imkansız bizim türkiyede. mutlaka yayilir, mutlaka dedikodusu döner, aileler cocuklarini tembihler onla görüşme diye falan. asla inanmam bilmedigine.
arkadasin bildigi halde elin hapçısına seni musallat etmis
bunun neresi aşk?
dengi dengine olmayan adamla görüşmenin tek sebebi adamin evlenmek istemesi. e bu evde kalmamak icin degil de ne?
kaldi ki bu adam senden uyusturucu gecmisini de saklamis. hala iciyor mu icmiyor mu bilmiyorsun. biraksa bile yarin coluk cocuga karisinca ekonomiden stresten yine baslar mi bilmiyorsun.
ve bu adama kacmak istiyorsun
abin yakalamasa muptezel olduguni bilmiyordun, adam sana durust degil. kimbilir daha ne b.klari var haberin yok hala daha gitmek derdindesin.
yasinin adami ol bence biraz aklinla hareket etmeye calis. hormonlarin yonettigi yaslari geceli cok oldu
İhtimal üzerinden mi gideceğiz hep

İhtimal üzerinden mi gideceğiz hep
Çok inatsınız gerçekten.

Fikir almak bile hoşunuza gitmiyor ne olacak sizin haliniz?
.
Büyük ihtimal siz bu adamla her şeye rağmen evleneceksiniz ( Aileniz ve uyuşturucu kullanması)

O zaman evlenin, görün görmek istediğinizi .

Back
X