- Konu Sahibi pink_panther
-
amaaaaaan memnunsan durumundan yapma boşveeeerrrr..ama bari evleneceğin kişiye bahset halinden de hayalkırıklığına uğramasın...
annemin eline düşsen 2 günde kendin ev işi yaparsın
hem temizligi sevmiyor musun insanın ici bile baska rahat eder
ben bekarım temizlik delisiyim..
rahmetli ananemin sözü vardı kendıme hep felsefe edinmişimdir..
evini temiz tut misafir gelir, tenini temiz tut azrail gelir.
Çok tembelim. Ev işini hiç sevmem. Hep uykum gelir ve yatmayı çok seviyorum ohaoldumsmile
offf ya ben de çok tembelim..saat 3 te uyandım..bir sürü bulaşık birikti..onları yıkamam lazım..sonra epilasyon yapmam lazım..ortalığı toplayacam daha sonra yemek yapacam ama ben oturuyorum..yemeği gene dışardan söyleyecem sanırım..yapacağım işleir de yarına bırakacam..yarın olunca gene yarına...
aynı Benkışlıklar kalktı yazlıklarım dolaplarıma yerleştirilecek annem ve aBlam ısrarla yerleştirmiyor Benim yerleştirmemi Bekliyorlar. Daha çoook Beklerler giBime geliyor Annem Bu sefer çok kararlı görünüyor, kendininkileri yerleştirmiş Benimkiler hallaç pamuğu giBi yatak odasının ortasında duruyor. Yerleştirmicem Bu sefer, sen oturup katlayıp yerleştireceksin diyor. Bugün pazar hadi kalk diyor, valla çoook Bekler, ahan da süslendim püslendim sevgilime gidiyorum Ben, hem yerde dursun yazlıklarım, seçip alması daha kolay oluyor.
Çok tembelim. Ev işini hiç sevmem. Hep uykum gelir ve yatmayı çok seviyorum ohaoldumsmile
Evt bahsettm utanmadan :kedi:
Biliyor ama bu kadar tembel olduğumu bilmiyor ohaoldumsmile:sinifsinif: :hulya:
şu bir gerçek ki.insanın çalıştıkça çalışası.tembelik yaptıkçada tembellik yapası geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?