Çok tembelim

aa atasözü vardır kızlar aslan yattığı yerden belli olurmuş diye:)ev dağınıkken hiçmi gözünüze batmıyo bende sizin gibi olabilsem keşke hergün kalkıyorum bugün hiç bi iş yapmayacam diyorum ama gene akşam oluyo ben doğru düzgün oturmadan vallahi yapasınız yoksa bebekli hanımlara gidin bakın bakalım iş bitiyomu mesela bana:)

amaaaaaan memnunsan durumundan yapma boşveeeerrrr..ama bari evleneceğin kişiye bahset halinden de hayalkırıklığına uğramasın...

aynı Ben kışlıklar kalktı yazlıklarım dolaplarıma yerleştirilecek annem ve aBlam ısrarla yerleştirmiyor Benim yerleştirmemi Bekliyorlar. Daha çoook Beklerler giBime geliyor Annem Bu sefer çok kararlı görünüyor, kendininkileri yerleştirmiş Benimkiler hallaç pamuğu giBi yatak odasının ortasında duruyor. Yerleştirmicem Bu sefer, sen oturup katlayıp yerleştireceksin diyor. Bugün pazar hadi kalk diyor, valla çoook Bekler, ahan da süslendim püslendim sevgilime gidiyorum Ben, hem yerde dursun yazlıklarım, seçip alması daha kolay oluyor.

evini temiz tut misafir gelir, tenini temiz tut azrail gelir.nur içinde yatsın anneanneniz bu sözünü çok sevdim daha önce hiç duymamıştım.
İnsan bekarken bolca keyif yapabiliyor ama evlenince mecbur iş başa düşüyor:teselli:

ben temizlik yaparken son ses müzik acarim hem oynar hem temizlerimkaydirigubbakcemile3
hem zevkli de oluyor tavsiye ederim yanliz hareketli müzik olsun hihoyyyt

aslında bende tembelim ama evi dağınık gördüğüm zaman içim rahat etmez. toplama ihtiyacı duyarım yani...

birde derslerden fırsat bulamıyorum gece gündüz uyutmuyolar yığıyolar resmen ama anneme yardım etmeye çalışıyorum.

her zaman mı böylesin sen?

bende de bu aralar tembellik var sürekli uykum geliyo yataktan çıkmak istemiyorum. sanırım havalardan, farklı bi şehirde olunca birde alışamadım sanırım hala. sürekli uyku var sanki gözlerimde... inşallah havalardandır...

ama arkadaşların dediği gibi kansızlıktan falan da olabilir yani...
bak benimde aklıma düşürdüler

Çok tembelim. Ev işini hiç sevmem. Hep uykum gelir ve yatmayı çok seviyorum ohaoldumsmile

Tam zopalık bunlar heealsanaalsanasmile

Annem bizi öpüp de başına koysun, bize derdi ama bizden fenaları varmış :roflol:
Onun lafıyla

Bu kadar iş olduğunu bilsen dünyaya gelmeyecekmişsin be canım :roflol:

Ama iyi yanı var, bütün bilim adamları üşengeçtir, neden ?
Bir şeyi yapmaya üşenir, onu kolaylaştıracak şeyler keşfeder, düşünsenize uzaktan kumanda, otomatik vites :roflol:
Bize de derlerdi ki en iyi yazılımcı üşengeç yazılımcıdır, neden, yazacağı kodlara üşenir kısaltacak yollar bulurken yeni programlar keşfeder :roflol:
Yani üşengeçlik pratik zeka gerektirir,
Kumandasının kapama düğmesi çalışmayan adam kalkmaya üşendiğinden televizyonu 10 dk sonra kapamaya kurar :roflol:

Ben de işime gelmeyen konularda üşengecimdir, mesela genelde telefonumu aramaya üşendiğim için şarjsız gezerim :roflol:
Hele unutkanlıkla birleşince rezil bir durum oluyor.
Öyle ki telefonu bir yerde bırakmışsınız ve şarjınız yok, insanlar etrafınızda deli olur, kızım arasana falan filan, siz sırıtırsınız şarjım mı var diye :roflol:
Telefonu soracağınız bir kaç yer vardır, buna üşendiğinizden yenisini alırsınız, nasılsa bulunduysa da gitmiştir dersiniz, hatta kendinizi avutursunuz zaten onda 3G yoktu :roflol:
Ya benim en üşendiğim şey telefonla ilgilenmek, şarj ister, nerde olduğunun hatırlanmasını ister, çok işi var
1 hafta telefonumun kayıp olduğundan habersiz gezdiğimi bilirim, sonra hiç çalmadığını farkedince farkettim ki yok :roflol:
Hatta bir defa yine bırakmışım bir yerde, yine haberim yok, Allah'tan bu sefer şarjı var,
Aradım telefonu mekan sahibi çıktı, tamam burda dedi, ama şimdi o yolu kim geri yüyüyecek, dedim dursun, bir daha oraya gelince alırım :roflol:

Anlatsam şu telefon üşengeçliklerimi roman olur da keseyim burada.

Sözün özü üşengeçliği doğru kullanmayı bildiğinde çok da zararlı bir şey değildir sempatiksalakcinni

Ama illa da kurtulmak istiyorsan şöyle söyleyeyim bir şeyi yaptığını düşünmek yapmaktan daha yorucuymuş.
Yani bir şeyi yapmaya üşeniyorsan hiçbir şey düşünmeden sadece yap, ay şimdi nasıl yapıcam falan dediğin an biter, oldu da bitti maşallah olsun :roflol:

çenebaz :1shok:gerçekmi ya bu yazdıkların telefon üşengeçliğini hiç duymamıştım.

işlerin hepsi sana kaldımı öyle bi yaparsınkiii aklın hayalin durur..
şu anda bekarlığın vermiş olduğu bi rahatlık içerisindesin zamanla çözülür umarım...

komikmiş :roflol::roflol::roflol:

kk ca toplaşıp geleleım ıstersen..
bigun birimiz bigin birimiz..
üşenmem ve gayet te pratık biriyimdir..hemenceceık hallederım işimi..
tek tavsıyem yapacağınız işi ki varsa sıraya koyun..

şu bir gerçek ki.insanın çalıştıkça çalışası.tembelik yaptıkçada tembellik yapası geliyor.

kesinlikle katılıyorum :lepi: kendini zorlayıp kalkacan, açacan bi müzik..he akıl veriyom diye beni tembel değilim sanma.. ben de tembelim, ama iş yapınca mutlu ve huzurlu olduğumu haturlayıp kaldırmaya çalışıyorum kendimi...

Ben çok halsiz oluyorum gün içinde..
Beni hep üşengeçsin,tembelsin die suçlardı biricik aşkımmm,annem,ananem,kuzenim,teyzem..
Ama doktora gittimki ne görim doktor sen nası ayakta duruyosun dedi.
Demirim çok düşük çıktı halsizliğimin sebebi buymuş..
Oysaki bu halimle bile bi işe başladıysam ve kimsenin zoruyla değil kendi isteğimle yapıyosam hemenccik yapıp bitirrim..
Özellikle pisliğe gelemiyorum.. Sorsanız şuan evde yapıyomusun diye hayır yapmıyorum şükür yapan var bana gerek kalmıyo ama bikaç gün sonra evlendiğimde el mahkum yapcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…