çok tuhaf bi aile!!!

seni istememe değilde bence esas eşinle sorunları varmış gibi geldi.birtek seni istemeseler eşinle görüşürlerdi.onu istemeyen elbet senide istemez.mutluymuşsun işte boşver kendi huzuruna bak

yazını okuduğum ğibi yazıyorum , aradan geçmiş o kadar zaman ve sen hala üzülüyormusun bunlara boşver bak kocanla iyi anlaşmana, herkeside kendinle bırak canım en g üzel yılllarınızı bunlara üzülerek te geçirmeyin derim

Demek ki samimiyeti haketmeyen insanlar.Haklısınız insan kabullenemiyor ama,kendi oğullarına saygısı olmayan insanların size saygı duyup samimiyet göstermelerini bekleyemezsiniz.En güzeli mesafe derim her zaman.Yoklarmış gibi ve hiç olmamışlar gibi davranmak.Görünüşe göre onlar size karşı öyle davranıyorlar.

Bence harika keşke benimlede görüşmek istemeseler :)
Eşiniz sen haklısın seni kıskanıyorlar sorun onlarda diyorsa sizden mutlusunun olmaması lazım.zemuszemusOhh ohh bu durumu kendi lehinize çevirin sizde kendi aileniz ve eşinizle birlikte mutlu mesut yaşayın.Hem eşiniz kendi ailesinin yaptıklarını görüyor bu durumda size daha yakın olacaktır.hihoyyyt

aslında 3 yıldır onları düşünmüyorum haklı olarak ilk aylar çok üzülmüştüm ama araya mesafe girince ve görüşülmeyince aklımın ucuna dahi gelmiyorlar benim zaten bebek sahibi olamama gibi büyük bi derdim var o yüzden onlar umrumda olmuyor acıkcası ama eltimle aram iyi ve eşim abisiyle ortak çalışıyor eşimin bütün yiğenleri ile aramda sorun yok ya boşversinler çağırmasınlar gitmeyelim sorun o değil bu kadar devlet sırrı gibi saklamaları beni şok etti üzülmedim gerçi sadece şok oldum ve ben nişanlı olduğunu düğün olacağını taaaaa memleketteki eşimin dayısının gelininden öğrendim ve kadına karşıda utandım o bu kadar dışlandığımı düşünmüyordu.
eşimle gerçekten mutluyum ailem eşime eşimde aileme düşkündür allaha şükürler olsun rabbim birde bize evlat nasip ederse benden huzurlusu benden mutlusu olmaz.
eşimde ailesinden iyice tiksindi artık madem iyi günlerinde bile istemiyorlar kötü günlerindede aramasınlar pişman ederim onları dedi ve son noktayı koydu.

ppty87 yazdıklarından anladıım kadarıyla sen aslında onlarla bır aıle olmaya calısmıs ama maalesef verılen tepkılerden dolayı kendını dıslanmıs hıssetmıs son olaylarda gurur yaparak araya sgukluk gırmıs ancak sen hala onlarla bırlıkte bır aıle olalım, iyi anlaşalım, ayrı gayrı olmasın ıstedıgın ıcın senı aramalarını,haber vermelerını beklıyorsun.

Bosever takama demek kolay ancak ınsan kendı basına gelınce o kadar umursamaz olamıor. ama artık bıseyler ıstemekten ve beklemekten vazgecmelı, oldugu gıbı kabullenmelıyız. hepımız.

şöyle düşün birde aslında onlar seni değil , senin gibi (düşünceli,samimi,nazik) birini istemiyorlar. sorun sen değilsin. nkımseye karsıda mahcup olma, yenı bırsey duydugunda "aa haberım yoktu, hayırlı olsun onalr ıcın" deyıp konuyu gec, yada yapmaya calıs

aile acab eşinizi mi sevmiyolardı eskiden beri yoksa sizi mi istemediler ya da neden istemediler.....görüşmeyin siz de amann boşverin gelee kapını açık olsun gidene de bay

inanç için kapandığını iddia eden insanların kendileri gibi olmayanlara tahammülsüzlüklerini anlamıyorum.
siz açıksınız, onlar kapalı.
sizi silmişler belli ki.
şimdi çok mu dindar oldu bunlar? :delphin:
bence boşverin.
kafanız rahat olur en azından.

gercekten de cok tuhaf. dügündür.bayramdir.böyle seyler asla unutulmaz.insan oglunun hatirina gelir. sizde hic mi gitmiyonuz. evlerine .ara sira ugrayin ..

güzelim boşver daha ne istiyosun.yapışsalar daha mı iyi:kahve:

bu yanlızlığın tadını çıkar kocanla,sosyalleşirsiniz,sizin taraftan akrabalarla samimi olursunuz,kıskanırlar sizi

gercekten de cok tuhaf. dügündür.bayramdir.böyle seyler asla unutulmaz.insan oglunun hatirina gelir. sizde hic mi gitmiyonuz. evlerine .ara sira ugrayin ..

ara sıra uğramak mı?
eşim e kaç defa söyledim gidelim diye demekki bi bildiği varki hayatım almazlar içeri rezil oluruz diyor anlayacağın kovarlarmış ayrıca evliliğimin ilk yılında çoooookk gittim ama yaranamadım bundan sonrası saygı değil terbiyesizlik yüzsüzlük olur.
çünkü istemiyoruz tiksiniyoruz düşmanız diyen insanlara saygı olsun diyerekten gidersem şöyle derler bu da ne yüzsüzmüş beee ağzımıza geleni söyledik gurursuzluğundan yine geliyor yine geliyor....
ben kendime bunu dedirtirmiyim hiç
artık hiiiçççççç tınlamıyorum ohhhhhh güzel güzel geziyoruz bu bayramda benim ailemi çatlasınlar gün olur devram döner.kaydirigubbakcemile2

önemli olan kocanla aran, varsın gelmesinler, daha iyi gelip gidip arı gibi sokarlar,aranızı bozarlar helede görümce varsa. yandın.kendi mutluluğunuza bakın.kapanmaya gelince neden kapanacakmışşın boşver kapanınca cennete mi gideceksin.onlar tabi zorla kapatıp sevap kazanacaklarını zannediyorlar,malesef bir insanın özgürlüğünü kısıtlamasınlar.onlar bu kötü kalpleriyle cennet değil, kapısından bile geçemezler merak etme..

tamam okudum herşeyi...
ailesi seni dışlamış ve sen bu konuyu açmışsın ama her sorulan soruya ve yoruma cevap verip ardından takmıyorum umrumda değiller zaten ben çok mutluyum deyip durmuşsun...ben birşey anlamadım açıkçası...bunu takmıyor ve dert etmiyorsan mutluysan neden konu açtın ki...

Back
X