aradan zaman geçmiş yaptınızmı tes3 gün gecikince ucuz kaset testlerden yaptım negatif çıktı bu gün 7 . Günü sizce pahalı olNlardan mi alıp yapsam yoksa kan mi versem
Neden 15 gun olana kadar bekliyceksiniz adet gelir diye mi? Bu sefer daha cok umitlenceksiniz eğer yoksa daha büyük hayal kırıklığı. Durmadan hamile mi kaldım diye düşünüyorsunuzdur zaten.kızlar bende 8 gün geciktim ama test yapmaya cesaretim var nede kan vermeye, yıllardır tüp bebek aşılama yaptırıyorum bu ayda adet olunca tüp bebeğe başlayacaktım ama şimdi adet olmadım ve konduramıyorum daadet olmayı bekliyorum test yapıp negatifi görmeye yüreğim kaldırmaz 15 gün olana kadar beklesem mi
bi kere daha 7 gün gecikmiştim kan vermiştim negatif çıkmıştı ertesi günde adet olmuştum o zaman çok üzülmüştüm yani bilmiyorum değilimdir kesin diye düşünüyorum konduramıyorum gibiNeden 15 gun olana kadar bekliyceksiniz adet gelir diye mi? Bu sefer daha cok umitlenceksiniz eğer yoksa daha büyük hayal kırıklığı. Durmadan hamile mi kaldım diye düşünüyorsunuzdur zaten.
Bir an once cesaretlenip testi yapın bence. Korkunun ecele faydası yok.
Her testte pozitif gördükten sonra regl oldum kan verdikten sonra ama korkmak bir şeyi değiştirmez en sonunda vereceksin belki ksite çevirdi belki hamilesin bilemeyiz kan ver ona göre yol çizenbi kere daha 7 gün gecikmiştim kan vermiştim negatif çıkmıştı ertesi günde adet olmuştum o zaman çok üzülmüştüm yani bilmiyorum değilimdir kesin diye düşünüyorum konduramıyorum gibi
Her testte pozitif gördükten sonra regl oldum kan verdikten sonra ama korkmak bir şeyi değiştirmez en sonunda vereceksin belki ksite çevirdi belki hamilesin bilemeyiz kan ver ona göre yol çizen
Ay hamileyim dün test yaptım Bugğn de kan verdim pozitifffNeden 15 gun olana kadar bekliyceksiniz adet gelir diye mi? Bu sefer daha cok umitlenceksiniz eğer yoksa daha büyük hayal kırıklığı. Durmadan hamile mi kaldım diye düşünüyorsunuzdur zaten.
Bir an once cesaretlenip testi yapın bence. Korkunun ecele faydası yok.
Çocuk doğacak daha yeni kan.verdi ya sağlıkla gelsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsinAy hamileyim dün test yaptım Bugğn de kan verdim pozitifff
Kaçtı çıktı değerinizAy hamileyim dün test yaptım Bugğn de kan verdim pozitifff
Hadi hayırlı olsun saglikla gelsin insallahAy hamileyim dün test yaptım Bugğn de kan verdim pozitifff
7442Kaçtı çıktı değeriniz
Hahaha ayy hayırlı olsun maşallah. Cidden az daha beklesen çocuk kendi ben buradayım diyecekmiş
İyide reglim sadece 7 gün gecikmişti jdjdjdjjdHahaha ayy hayırlı olsun maşallah. Cidden az daha beklesen çocuk kendi ben buradayım diyecekmiş
Normal değil mi 2 kati artıyor değer 2 günde bir kese gözükür hadi bakalımİyide reglim sadece 7 gün gecikmişti jdjdjdjjd
Yaş kaç ilk gebelik mi
35 ilk gebeliğimYaş kaç ilk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?