mrb arkadaşım bende günlerdir bakıp duruyorum bir diyet bulup uygulamak için bende aldım başımı gidiyorum beraber başlayalım istersen benim 152 kilom 62 olmuş geçen sene dukana başlamıştım baya vermiştim 64 ten 54.5 a kadar indim ama devam ettiremedim
benim derdim çok yemek ben her zaman önce mideyi küçültme taraftarıyım önce yediklerimizi azaltıp çabuk doymaya başladıkmı sonra diyeti sıkılaştırmak lazım diye düşünüyorum çünkü aniden başlayınca insan krize giriyor mesela yarım ekmek yiyorsan öğünde azar azar düşüreceksin sonra kepek ekmeğe geçiş yapacaksın 3 dilimden başlayıp 3 güne bir bir dilim düşüreceksin sonra akşamları keseceksin ekmeği böyle aşamalı gidersek daha rahat veririz başta haftada 3 gün yürüyüş sonra hergün bence yapabiliriz bu şekilde
sabahları 2 bardak su yeşil ay gün içince 3 kupa kabızlık sorunu varsa akşamları kayısılı form çayıyla desteklenir mesela sabahları karbonat atıyorum suya ben başlayacağım yarın beraber başlayalım istersen...
tatlım sen yine iyisin yaaa ben 1.53 boyunda 63 kiloyum bi düşün bi gözünün önüne getir ayrıca çatlaklarım aldı başını gidio harita gibi bacaklarım artık alt bacağımada indi(((( evliyim eşimin yanında kısa hiç bişe giyemiyorum nefret ediyorum bazen ne biçim kadınım diyorum ((2 hafta önce başladım diyet değil ama yeme alışkanlığımı değiştirdim (şunu ekleyeyeim bütün kilom belimde birikmiş durumda)iğrenç bi görüntü oldu..2 haftadır belimin kıvrımı gözükmeye başladı ama tartılmadım tabi yeşil çay içiom bende şeker kullanmam tatlıyıda sevmem okadar nerden gelio benimki ekmekten di ama haftalardır agzıma sürmüorum nolcak bilmem ki 50 olmam gerek 50 50 50 50 ..................
tatlım görüntümüz aynı heraldeD:
Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...
olur bana uyar hem sen ne güsel vermişsin öyle 54 süper yaa ben bebek düşünüyorum ama önce zayıflasam çok iyi olur biliomusun bide gebelik kiloları kalırsa vay halime yaaa
evet evet başlayalım bence birlikten kuvvet doğar hem yeme alışkanlığı gebeliktede dikkat edilmesi gereken bişe bence evet ben size abla mı diyeyim o halde saygısızlık olmasın böle cnmlı cicimli ben 22 yaşındayım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?