Çok umutsuzum kızlar,yardımcı olurmusunuz şu garibe?

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
son zamanlarda aldım başımı gidiyorum.daha önce birkaç kez diyet ve sağlıklı beslenme deneyimim oldu ama basarısızlıkla sonuclandı pazartesi günü yeniden baslamak istiyorum ama farklı olsun istiyorum yanı hayat düzenimi değiştirmek yeme düzenimi değiştirmek istiyorum eskisi gibi zayıf kız olarak anılmak istiyorum.göbeğimden ve yağlarımdan utanıyorum,beni her görenin ne kadar cok kilo almıssın demesınden bıktım.her alısverişe gidişimde kıyafetlerin içine giremediğim için alısverişten eliboş dönmekten bıktım rahat hareket edememkten,eskisi kadar güzel görünmemekten,bedenimin giderek genişlemesinden bıktımson 5 yıla kadar 50 küsurlarda olan ben artık 60 ı görsem şükredecegim.tam 67 olmusum boyum 161.en büyük zaafım çikolara ve atıştırmalıklar ve çalsıtıgım için sabahları genelde hamur işi yemek birde işten gelirgelmez dolaba saldırmak.iyi buldugum yönlerim ise kişilik olarak hareketli biri olmam ve içeceklere şeker kullanmamam.başka iyi birşey yok.birşeyler yapmak biryerlerden başlamak istiyoırum ama eskisi gibi sonuclanmasından korkuyorum.

mrb arkadaşım bende günlerdir bakıp duruyorum bir diyet bulup uygulamak için bende aldım başımı gidiyorum beraber başlayalım istersen benim 152 kilom 62 olmuş geçen sene dukana başlamıştım baya vermiştim 64 ten 54.5 a kadar indim ama devam ettiremedim

benim derdim çok yemek ben her zaman önce mideyi küçültme taraftarıyım önce yediklerimizi azaltıp çabuk doymaya başladıkmı sonra diyeti sıkılaştırmak lazım diye düşünüyorum çünkü aniden başlayınca insan krize giriyor mesela yarım ekmek yiyorsan öğünde azar azar düşüreceksin sonra kepek ekmeğe geçiş yapacaksın 3 dilimden başlayıp 3 güne bir bir dilim düşüreceksin sonra akşamları keseceksin ekmeği böyle aşamalı gidersek daha rahat veririz başta haftada 3 gün yürüyüş sonra hergün bence yapabiliriz bu şekilde

sabahları 2 bardak su yeşil ay gün içince 3 kupa kabızlık sorunu varsa akşamları kayısılı form çayıyla desteklenir mesela sabahları karbonat atıyorum suya ben başlayacağım yarın beraber başlayalım istersen...

tatlım sen yine iyisin yaaa ben 1.53 boyunda 63 kiloyum bi düşün bi gözünün önüne getir ayrıca çatlaklarım aldı başını gidio harita gibi bacaklarım artık alt bacağımada indi (((( evliyim eşimin yanında kısa hiç bişe giyemiyorum nefret ediyorum bazen ne biçim kadınım diyorum ((2 hafta önce başladım diyet değil ama yeme alışkanlığımı değiştirdim (şunu ekleyeyeim bütün kilom belimde birikmiş durumda)iğrenç bi görüntü oldu..2 haftadır belimin kıvrımı gözükmeye başladı ama tartılmadım tabi yeşil çay içiom bende şeker kullanmam tatlıyıda sevmem okadar nerden gelio benimki ekmekten di ama haftalardır agzıma sürmüorum nolcak bilmem ki 50 olmam gerek 50 50 50 50 ..................

Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...

tatlım görüntümüz aynı heralde D:

aaa aynı durumdayız bel çevresi berbat 50 olmam lazım aynen ama ilk hedefim 55

benim kilom üstte birikmiş durumda çok kötü görünüyor o da hadi hep beraber başlayalım ama burayı hiç ihmal etmeyelim ben bu şekilde çok kilo verdim kurbana kadar en azından 3 kilo verebilsem

olur bana uyar hem sen ne güsel vermişsin öyle 54 süper yaa ben bebek düşünüyorum ama önce zayıflasam çok iyi olur biliomusun bide gebelik kiloları kalırsa vay halime yaaa

olur bana uyar hem sen ne güsel vermişsin öyle 54 süper yaa ben bebek düşünüyorum ama önce zayıflasam çok iyi olur biliomusun bide gebelik kiloları kalırsa vay halime yaaa

kesinlikle zayıflamalısın öyle sıkıntı oluyor ki yaşında genç galiba ben 32 yaşındayım 2 kızım var yaş ilerledikçe zor kilo veriliyor ben gebeliklerde çok kilo almıyorum ama kilo almaya meyilli bir yapım var çok yiyorum çoookkk ve vazgeçemiyorum tatlıya hamur işine düşkün değilim ama kızartma türü şeyler seviyorum onlarda ekmek yediriyor benim en büyük düşmanım ekmek(((

evet evet başlayalım bence birlikten kuvvet doğar hem yeme alışkanlığı gebeliktede dikkat edilmesi gereken bişe bence evet ben size abla mı diyeyim o halde saygısızlık olmasın böle cnmlı cicimli ben 22 yaşındayım =)

abla demene gerek yok ben samimiyeti severim konu sahibi kaçtı bence de:))))

Son düzenleme:
yok kızlar kaçmadım nereye kaçabilirimki.işlerim vardı sadece.teşekkür ederim ikinizede umarım o motivasyonu kendimizde bulup yeme ve yaşam şeklimizi değiltirirp dal gibi kızlar oluruz.ben her zaman takip edemiyorum forumu çalıştıgım için ara ara bakarım tek bir başlık altında toplanalım olurmu.

günaydın bence hiç bırakmayalım bu sayfayı hergün sabah erkenden gelip yazamaz mısın serçecik ben de biraz önce tartıldım 62.2 iki gün önce 63 çıkmıştım onun şişkinlik olduğunun farkındaydım regli dönemindeyim de bugün bitti artık hızla başlayabiliriz ben şimdi yeşil çayımla sirekeli ballı suyumu içecem:)))

Günaydın kızlar, bende 60 kiloya dayanmıştım şimdi 51 kilo oldum..Aç karnına 50 kilo olunca rahatlıcam..

Günde iki kupa yeşil çay olmazsa olmazım,hayat boyu. yeşil çayın kilo alımını yavaşlattığı ispatlandı...bir de şöyle güzelliği var, arada bir fazla kaçırdığımda,dışarıda yediğimde kilo almıyorum..

yemeklerimin porsiyonlarını küçülttüm..evde olduğum için gün içinde çok acıkınca midemi bastıracak kadar yedim,bir süre sonra mide küçülüyor,çok yemek rahatsızlık veriyor zaten..Benim fazlaca tatlı zaafım var,yemeği az yerim tatlıya yer bırakırım :)) tatlımı kısamam akşam yemeğinden sonra çok acıkırsam sadece meyve yerim..

Diyeti her bünye kendine göre ayarlamalı,ben de böyle verdim

günaydın kızlar her sabah yazmaya çalışacagım.bugün haftasonu oldugu için ve bizim tek kahvaltımız haftasonları oldugu için eşime sucuklu kaşarlı yumurta pişirdim ancak her zmaanki gibi kusana kadar değil sadece 2 çatal aldım o da yumurtasından,çok az peynir yedim 1 bardak ayran 1 bardak şekersiz çay içtim biraz sonra elma yemeyi düşünüyoprum çünkü tezgahın üstünde bana cok güzel bakıyor.

yesıl cay içen arkadaısm peki yeşil çayı markette satılanlardanmı alıyorsun yoksa aktarlarda açıkları var ondanmı alıyorsun merak ettim.bitki çaylarını cok severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…