Çok umutsuzum kızlar,yardımcı olurmusunuz şu garibe?

ben yeşil çayı aktardan aldığımızla da yaptım ama genelde poşet içiyorum farkını göremedim iki çocuk olunca sabahları onları okula hazırlıyorum demlemek zor oluyor poşet tercih ediyorum ama kesinlikle çok faydası var yeşil çay içtiğim günlerde çok fazla idrara çıkıyorum ödem atıyorum resmen bol su içiyorum form çaylarıyla da destekliyorum

biraz önce elma sirkeli kürü yaptım yeşilçayımı içtim bir yumurta haşladım kendime ekmeksiz yiyecem diye karar vermişken komşu yumurtalı kızarmış ekmek göndermiş offf yaaa ondan 1.5 dilim yedim kızartmalara karşı zaafım var neyse başka zaman olsa 4-5 dilim yerdim bu da bişi dimi akşam ne yemek yapacağıma karar veremedim hafif bişiler olsun ama doyursun istiyorum kızlar ne önerirsiniz....

Canım, en son aktardan aldım. Ama çay-kurun teneke kutuda yeşil çayıda güzel ilk onu almıştım bir daha burada bulamadım için aktardan aldım..bir kupa sıcak suya 5-6 top atıp demliyorum..

Canim kardesim anliyorum seni ben 58 kiloyum 165 boyum var ama oncden 55 kiloydum bak sana bi yontem soyluyum ben 2 haftada 3 kilo verdim ama evleneli 1 ay oldu yapamadim ve evlendim diye de birazcik kilo aldim ama kafinlr kulubunde yine 99 bitki var onu al ama bak kesinlikle tek tek al bitkileri cok işe yariyor kuzum ama sabah kalkar kalkmaz hic bisi yemeden ic sabah öğlen aksam bide yatarken ic hemde hic karnin acikmiyo hic aclik hissetmiyorsun emin ol ama duzenli kullan

nerde canım bu 99 bitki link verebilirmisin.onud deneyeyim ne cıkar:)

zira bende şaşırdım bu kadar bitkinin tadı nasıl olurki diyorum:)

bu arada yarın benim için asıl dönüm noktası bundan sonra hamur işi hiçbirşey ve aburcubur yok.belki haftanın bir günü ödül olabilir.umarım başarırım.bu halimden nefret ediyorumn

serçecik başladın m ben birazdan kepek ekmekli yağsız tostumu yiyeceğim:))

kalkar kalkmaz elmasirkeli kürümü içtim yeşilçayımı içtim şimdide bir bardak su içecem arkasından güzel bir kahvaltı öbür kızımda okula gidince spor yapmayı düşünüyorum 20 dak. yla başlayıp yavaş yavaş artırayım diyorum:))

günaydın canım
sabah kalkar kalmaz 1 bardak su 2 bardak ayran içtim
işe gelince yarım haşlanmış yumurta ve 2 bardak şekersiz çay yarım lt su içtim
arkadaş bursadan kestane şekeri getirmişti çok sevdiğim halde 1 tane tadına baktım kutuyla duruyor öyle normalde o kutuyu yarılamıstım benim için iyi bir şey yani.şimdilik iyi gidiyor.bugün hamur işi yemedim sabah bu da benim için bi başlangıç

bende haftanın 3 günü yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum akşamüstü kızımı kreşten almadan önce.biraz vakit sıkıntım var.

bende haftanın 3 günü yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum akşamüstü kızımı kreşten almadan önce.biraz vakit sıkıntım var.

çok güzel böyle gidelim ilk başta amaç yemeyi azaltmak normal yediklerimizi minimuma indirmek diyet bir sonraki aşama üç gün yürüyüş çok iyi bende yürüyüş yapmak istiyorum bakalım benim vakit sıkıntım yok ama üşengecim dışarıya çıkmaya üşeniyorum:))

birde burda olmuyor sanki diyet yöntemlerimize bir topic açalımmı çok güzel bir başlık buldum eğer açalım derseniz ben açayım oraya geçelim belki bir kaç kişi daha katılırsa aramıza motivasyonumuz artar ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…