çok umutsuzum

evet çok büyük şeyler yaşadık sizinki kadar basit de değildi üstelik. biz felaketler zinciri yaşadık evliliğimizin 1. yılı dolmadan. Ama Allah size bir bebek hediye etmiş. Bunun için canını verecek insanlar vardır dünyada. o yüzden eşini zaman bırak düzelmiyorsa. boşanmamışsın da seviyorsun. çocuk sahibi bile olmuşsunuz. onu düşün. o öyle bir kıymetli hediye ki. onun için güçlü olacaksın. onun için savaşacaksın. Allahım öyle büyük ki. Bizlere henüz bahşetmediği meleği vermiş sana. O çok kıymetli. Sen bazı şeyleri gözrmezden gelip, bebeğin sağlığını düşüneceksin artık. Allah korusun bu huzursuzluk san ayansıyıp bebeğinde hastalığa rahatsızlığa dönüşürse daha büyüük sorunlar yaşarsın hem de vijdan azabı. Allahın sana emanet ettiği o ruha yazık edersen dünyevi sorunlardan dolayı, diğer tarafta nasıl hesap vereceksin bunları düşün.. Bebeğine sarıllll

o kadar güzel ve doğru yazmışsın ki duygulandım okuyunca bende zamana bıraktım oluruna hala katlanmadığım şeyler sorunlar olmuyo değil ama beni hayata bağlayan tek bi sebeb var içimdeki can onun sağlığı ona bişey olursa vicdan hesabından ölürüm allahta sana en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı bu duyguyu tatmanı nasip etsin inan bunu tüm kalbimle diliyorum

Back