çok umutsuzum

canımm senı okadar ıyı anlıyorumkı cunku aynı seylerı bende yasıyorumm evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım... O kdaar cok dussun ıstedım sevınemedım bıle bebegıme. Hergun aglıyorumm hıc umrunda degılım. Bebek olmasa bosancam dıorumm kımsyee anlatamıyrummm cok umutsuzumm

bende kimseye anlatamıyorum zaten yok belki ablam kızkardeşim olsyadı bu kadar olmazdı ne bileyim sağlıklı düşünemiyorum bende sevinemedim bebeğe düşsün itemedim ama farkına varamadım bı durumun bu durumları düşünmekten içim bomboş bende sni anlıyorum

Bebiş biraz erken gelmiş ama herşeyde bi hayır vardır bakarsın o düzeltir eşini daha çok yeni evlisiniz eşin daha farkına varamamış evliliğin sorumluluklarının inş tez zamanda aklı başına gelirde sana iyibir eş bebişinede iyibir baba olur..bol bol dua et cnm

inan çok dua ediyorum allaha sınığınıyorum bi imtihandayım diyorum biliyorum herkesin sorunları var ama elde değil çok evlenmek istedim yuvamı kurayım diye çok dua ettim ama seni düşünmeyen bi eş azarlamak beni de bi ana doğurdu

bende kimseye anlatamıyorum zaten yok belki ablam kızkardeşim olsyadı bu kadar olmazdı ne bileyim sağlıklı düşünemiyorum bende sevinemedim bebeğe düşsün itemedim ama farkına varamadım bı durumun bu durumları düşünmekten içim bomboş bende sni anlıyorum

kızkaardesede anlatılmıyor canım yanı ailene anlatamıyorsunn onların uzuldugunu görmek daha kötu uzuyorr. Sonunda belkı ıyı oluruz ama ailenn gozunden o kotu damat ımajını sılemezsınn ınan zor durumm. Benım bı tane arkdasım var onunla konusabılıyrmm sadecee okdar uzulurmkı bebegıme bnm hıssettgımı oda ghıssedıyo

İnsan bazen ne söyleyeceğini bilemiyor.

Şimdi size de eşinizle konuşun , artık bir evladınız olacağını ve sorumluluklarınız artacağını ; bu şekilde kavga gürültü içinde huzursuz bir ev ortamında yaşamak ve çocuk yetiştirmek istemediğinizi kavga etmeden konuşun diyeceğim ama...

Zaten konuşmuş , halledememiş ve konu açmış olma ihtimaliniz çok yüksek.

Keşke demek için de çok geç.

Şöyle bir tavsiyem olabilir;
İddia oynaması , sürekli arkadaşları ile vakit geçirmesi , ortaya çıkan kızlar , küfürlü kavgalar ...ve daha anlatmadığınız bir sürü şikayetlerinizi ard arda sıralamayın.
Bu erkeklerin üzerinden kalkamayacağı offflayıp kapıyı vurup çıkacağı ve hiçbirşeyin halledilemeyeceği bir duruma dönüşür.
Sizi en çok rahatsız edenden başlayın ve sadece ona kanalize olun ve bu mümkünse eşinizin en kolay vazgeçebileceği madde olsun.

Mesela;
Face hesabındaki kız ya da kızlar.
Sadece bu konuda rahatsızlığınızı dile getirin.Bunu konuşurken araya zaten kumarda oynuyorsun , eve geç geliyorsun gibi hiçbirşey eklemeyin.
Sanki tek sorun buymuş gibi onu bundan kökten vazgeçirene kadar devam edin.
Sonra 2. maddeye geçin.
Biraz uzun ve fedakarlık dolu bir yol ama elinizde sihirli bir değnek olmadıkça ya da bir mucize herşeyi birden düzeltmek çok çok zor.
Ha, derseniz ki;uğraşmak zorunda mıyım?
Değilsin tabii , her zaman bir B planı vardır.

konuşmaya çok çalıştım bu insanlar gelip geçici önmeli olan biziz sen böle değildin yapma etme diye küstüm olmadı kızdım olmadı ılımlı yaklaştım olmadı o doğru onda yanlış şeyler yok yapmıyo kabul etmiyo allah herkesş yuvasında mutlu etsin para pul o kadar da önemli ama huzur olmayınca o ev cehennem oluyo kendi ellerinle döşediğin eve yabancı oluyosun

leylamer sankı benkı anlatıyorsunn.. Bebgımın hareketleını hıssedıyrmm gelıp bakmıyo dokunmuyoo umrunda degıl

anlayamıyorum neden böle bu kadar üzülmeyi haketmiyoruz hamielyiz ailemi bizi düşünürken kocamız neden böle asla kabul etmiyo hatasını herhangi bi konuda bile sen haklısın doğru söylüyosun dediğini daha duymadım

anlayamıyorum neden böle bu kadar üzülmeyi haketmiyoruz hamielyiz ailemi bizi düşünürken kocamız neden böle asla kabul etmiyo hatasını herhangi bi konuda bile sen haklısın doğru söylüyosun dediğini daha duymadım

6 aylık hamıleyımm ve uzuldugum anda agzıma tek lokma koyamıyrmm gunlerce benı dusunmuyoo bebgınıde dusunmuyo barı hamılıyken uzmuyumm demıyorr o kadar anlayıssızkı canım hıc böyle hayal etmemıstımm ne safmısımm dıorumm..böyle bırıyle nasıl evlendım aklım almıyor

hemde hıc haketmıyozz canım arkadaslarımdanda hamıleler var nasıl mutlular eslerı gözlerınn ıcıne bakıyorr ben nerde kaldın dıe arasamm hemen kavga baslıyor.. Arkadsımn bırınn esı bebege sımdıden oyuncak almaya baslamıss oyuncaklarını sevıyoruzz dıoo okdara özendımkı anlatamam... Bnm esım daha 1 corap almadı

hemde hıc haketmıyozz canım arkadaslarımdanda hamıleler var nasıl mutlular eslerı gözlerınn ıcıne bakıyorr ben nerde kaldın dıe arasamm hemen kavga baslıyor.. Arkadsımn bırınn esı bebege sımdıden oyuncak almaya baslamıss oyuncaklarını sevıyoruzz dıoo okdara özendımkı anlatamam... Bnm esım daha 1 corap almadı

bende çok imreniyorum kıskançlık değil hep herkesmutlu olsun diye geçiririm öle güzel anlaşanlar var ki bi onlara bi kendine bakıyosun keşeke yardımcı olabilsem olan bebeklere olcak biz ne hissediyosak onlarda öle olcak

hiç arkadaşım yok eşimin arkadaşlarının eşleri var sadece onlarada bişey anlatılmıyo pek aileme bişey anlatamıyorum çok üzülürler çok dua ettim düzelsin diye takmamaya çalıştım ama insanın elinde değil

elinde olsun canım,
bende senin gibi aileme anlatmazdım, arkadaşlarada güvenip anlatmadım, buraya yazdım derdimi,
burda bana yön gösteren, derdimi dinleyen, beni anlayan, oldu, kendime yön çizdim, şimdi gerçekten çok mutluyum,
iyiki burası var diyorum.....:kkk:

ne desem bilemedim..
dua ediyorum olmuyo demişssin ya sen dualarına devam et,Allah sonucunu verecektir canım yaa..
şaka gibi daha çok yeni evlisniz..nişanlıyken falan farketmedn mi bu tarz hareketlerini
yaş kaç acaba canım

Son düzenleme:
canım ben bişeyi merak ettim 6 aylık evliyim demişsin ama 3 yıl öncedebir konu açmışsın test yaptım hamilelikten şüpheleniyorum vs. gibi bişeyler demişsin anlamadım ben ne zamandır evlisin sen?

elinde olsun canım,
bende senin gibi aileme anlatmazdım, arkadaşlarada güvenip anlatmadım, buraya yazdım derdimi,
burda bana yön gösteren, derdimi dinleyen, beni anlayan, oldu, kendime yön çizdim, şimdi gerçekten çok mutluyum,
iyiki burası var diyorum.....:kkk:

benim arkadaşım yok zaten etrafta güvenilcek kimse yok aileme anlatamıyorum abalm olsyadı bi arkadaşım olsaydı diye ağladım günler bile oldu işallah banada burası iyi gelir

ne desem bilemedim..
dua ediyorum olmuyo demişssin ya sen dualarına devam et,Allah sonucunu verecektir canım yaa..
şaka gibi daha çok yeni evlisniz..nişanlıyken falan farketmedn mi bu tarz hareketlerini
yaş kaç acaba canım

27 yaşındayım 18 ay nişanlı kaldık 7 yıldır birlikteyiz

canım ben bişeyi merak ettim 6 aylık evliyim demişsin ama 3 yıl öncedebir konu açmışsın test yaptım hamilelikten şüpheleniyorum vs. gibi bişeyler demişsin anlamadım ben ne zamandır evlisin sen?

7 yıldır birlikteyiz biz 6 ay önce evlenebildik daha ilk başlarda yazdım mücadelerle oldu diye benim ailem ilk başlarda istemedi 18 ayda nişanlı kaldık maddi durumları anca toparladık o zaman bi kaza oldu birlikte olduk bende adetim gelmeyince şüphelenmiştim kimsye soramam diye konu açmıştım eğer bunu diyosan sana ters gelmiş olabilir haklısın

7 yıldır birlikteyiz biz 6 ay önce evlenebildik daha ilk başlarda yazdım mücadelerle oldu diye benim ailem ilk başlarda istemedi 18 ayda nişanlı kaldık maddi durumları anca toparladık o zaman bi kaza oldu birlikte olduk bende adetim gelmeyince şüphelenmiştim kimsye soramam diye konu açmıştım eğer bunu diyosan sana ters gelmiş olabilir haklısın

ters gelip gelmediğinden değil bunun ikinci evliliğin olduğu gelmişti aklıma. daha önce başka evlilik yaptığını sandım belki eşin bunu sorun edip huzursuzluk çıkarıyordur diye düşündüm. evinizin huzuru inş. olur bundan sonra bol bol dua et ben kendimle beraber herkes için ediyorum. inş. eşin düzelir

bu internetti face di çok yuva yıkacak anlaşılan neden hiç bişeyi doğru dürüst kullanmayı başaramıyoruz anlamıyorum.ne güzel mücadele etmiş evlenmişsiniz hemen hamile kalmışsın nedir bu huzursuzluk eşinle konuş bence bağrış çağrışı bırakın çocuğumuzu huzurlu ortamda büyütmek istiyorum de.

Son düzenleme:
artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum

Küfür mü ediyor?

evlemeden önce yokmuydu bu huyu?

gamsizin teki demek ki,cünkü hic mi demiyor bu bebege bisey olursa

cikip 11 demi geliyor?

bence simdiden dislerini göster sen bu adam!

yoksa ileride daha beter olur

6 aylık evlısınız ve 2 aylık hamilesiniz aceleniz neydi?Evlılığe tam adapte olmadan,sorunlarınız varken neden korunmayıp hamile kalıyorsunuz?Eşiniz evli olduğunu henüz idrak edememişken,evliliğinizi tam anlamıyla yasamadan, sorunlarla boğusurken hem cocuğa yazık hem de size.Söylenecek cok bişey yok ya esınızle sorunlarınızı çözeceksiniz böyle yaşamaya devam edeceksiniz,ya da sorunlarınız büyürse malesef ayrılıp bebeğinizle yola devam edeceksiniz..

7yıldır birliktesinde 6ayda mı değişti adam anlamadım???

Back
X