çok umutsuzum

anladım eskidende böyle duurmlarını fark etmedn mi peki

eskiden böyle değildi dışarı çıkardık gezer dolaşır evlerimeze dönerdik aynı evin içine girince bi farklı olduk o bunları yaptıkça ben daha tahammülsüz oldum üniversiten beri birlikteyiz tahmin edemedim böylesini kavgalarımız olurdu ama işten maddi durumdan evlenemediğimzden

bu internetti face di çok yuva yıkacak anlaşılan neden hiç bişeyi doğru dürüst kullanmayı başaramıyoruz anlamıyorum.ne güzel mücadele etmiş evlenmişsiniz hemen hamile kalmışsın nedir bu huzursuzluk eşinle konuş bence bağrış çağrışı bırakın çocuğumuzu huzurlu ortamda büyütmek istiyorum de.

internet iddaa evredeki insanlar gerçi en önemlisi kendisi bunu kabul etmesi bende konuşmaktan yanaym bağırmam zaten içime atarım ama dün patladım sonuçta böle oldu

6 aylık evlısınız ve 2 aylık hamilesiniz aceleniz neydi?Evlılığe tam adapte olmadan,sorunlarınız varken neden korunmayıp hamile kalıyorsunuz?Eşiniz evli olduğunu henüz idrak edememişken,evliliğinizi tam anlamıyla yasamadan, sorunlarla boğusurken hem cocuğa yazık hem de size.Söylenecek cok bişey yok ya esınızle sorunlarınızı çözeceksiniz böyle yaşamaya devam edeceksiniz,ya da sorunlarınız büyürse malesef ayrılıp bebeğinizle yola devam edeceksiniz..

böle düşünmemiştim ki kaç yıldır beraberiz gezdik tozduk yaşıcağmızı yaşadık o yüzden bebek oldu bu sorunlar vardı bi iyi bi kötüydük ama ben düzelir derken hergün daha kötüye gitti

internet iddaa evredeki insanlar gerçi en önemlisi kendisi bunu kabul etmesi bende konuşmaktan yanaym bağırmam zaten içime atarım ama dün patladım sonuçta böle oldu
kendini üzme hamilesin sakin ol öncelikle ne içine at ne bağır sakin sakin konuş 7 senede zorluklarla evlenmişsniz kavuşmuşsunuz evlat sahibi olmuşsunuz kıymetini bilin eşimle kavga ettiğimizde diyorumki evlenmeden önce bizim için 1 saat bile önemliydi beraber uyumak hayal gibiydi hepsine kavuştuk bu zamanları kavgayla tüketmeyelim.....

ben ewlenmeden önce bir arkadasım sürekli derdiki en cok tartısmalar ewliliğin ilk zamanları yasanır demişti inanmamstm gercekten öyleymişş

7yıldır birliktesinde 6ayda mı değişti adam anlamadım???

7 yıldır birlikteyizde aynı evin içide dğildik iddaa oynadığımı bu kadar bilmiyodum bişey olduğunda bu kadar bağırıp çağıcağını bilmiyodum arkadaşlarıyla çok olurdu kavgalarızda biraz öle çıkardı ama evlendikten sonra değişir dedim o da

Herzamanda alttan almayin.. ama birdende patlamayin her ikiside yanlis.. evlilikte zor zamanalrda bir o taraf bide o taraf alttan almali siraca yani..
Bence bir süre ilgisiz olun hobby ler edinin yada cocuk gelisimi icin kurslara gidin arada bir alisveris yapin kendinize özen gösterin sizi yipratmaya hakkini yok..

Bide bir kac haftaligina annenizin yanina gidebilirsiniz ama birsey söylemeyin tabi hamilelik stresi diyin kendilerine esiniz sizi özlicektir.
Bu sürede kendini gelistirmesini düzelmesini söyleyin zaman verin vede asla kötü laf etmeyin kendisi ne desede siz sayginizi kaybetmeyin.

Bunlarin hepsi olmazsa dogumdan önce bosanmak istediginizi söyleyin tabi böyle bir isteginiz varsa.. Beni üzdügün gibi cocugunuda üzmek istemiyorsan ayrilirim bu evden diyin
bunuda kabul etcegini sanmiyorum .. ugraslarda olcaktir sonra bir baba adayi olarak..

anlattığınız şeyleri bende evliliğimin ilk yılları yaşamıştım iddaa oynar at yarışları oynar az oynuyorum der maçları hiç kaçırmaz sabahlara kadar izlerdi..
bu az oynamalar gün geçtikce fazlalaşıyor yada zaten fazlaydı da bana hep az oynuyorum derdi bilemiyorum şimdi ama
size diyecegim dikkatli olun bu kumar işi ne zaman ne olacagı belli olmuyor inanın
aklıma çok şey geliyor ama size yazmaya elim varmıyor..
iyiylikle konuşun alttan alın size ne yaptıgını anlatsın sizde bilin belki konuşarak sizinki düzelir
belki anlar hatasını iyi davranır sorumluluğunun farkına varır
kavgayla inatlaşmayla hem kendinizden sogutursunuz hemde onu kumara daha çok itersiniz..
Allahım sizinde bebeğinizinde yardımcısı olsun inş..

anlattığınız şeyleri bende evliliğimin ilk yılları yaşamıştım iddaa oynar at yarışları oynar az oynuyorum der maçları hiç kaçırmaz sabahlara kadar izlerdi..
bu az oynamalar gün geçtikce fazlalaşıyor yada zaten fazlaydı da bana hep az oynuyorum derdi bilemiyorum şimdi ama
size diyecegim dikkatli olun bu kumar işi ne zaman ne olacagı belli olmuyor inanın
aklıma çok şey geliyor ama size yazmaya elim varmıyor..
iyiylikle konuşun alttan alın size ne yaptıgını anlatsın sizde bilin belki konuşarak sizinki düzelir
belki anlar hatasını iyi davranır sorumluluğunun farkına varır
kavgayla inatlaşmayla hem kendinizden sogutursunuz hemde onu kumara daha çok itersiniz..
Allahım sizinde bebeğinizinde yardımcısı olsun inş..

iyilikle konuştum kızdım bağırdım ama olmadı küçük küçük diyip beni kandırıyo ama bilyorum küçük değil ama söylemeden edemiyorum sen böle söyleyince daha çok yapıyorum diyo ama bırakıncada zaten isteği gibi davranıyo bunun yanında da kötü davranması herşeyin bitişi gibi oldu

Herzamanda alttan almayin.. ama birdende patlamayin her ikiside yanlis.. evlilikte zor zamanalrda bir o taraf bide o taraf alttan almali siraca yani..
Bence bir süre ilgisiz olun hobby ler edinin yada cocuk gelisimi icin kurslara gidin arada bir alisveris yapin kendinize özen gösterin sizi yipratmaya hakkini yok..

Bide bir kac haftaligina annenizin yanina gidebilirsiniz ama birsey söylemeyin tabi hamilelik stresi diyin kendilerine esiniz sizi özlicektir.
Bu sürede kendini gelistirmesini düzelmesini söyleyin zaman verin vede asla kötü laf etmeyin kendisi ne desede siz sayginizi kaybetmeyin.

Bunlarin hepsi olmazsa dogumdan önce bosanmak istediginizi söyleyin tabi böyle bir isteginiz varsa.. Beni üzdügün gibi cocugunuda üzmek istemiyorsan ayrilirim bu evden diyin
bunuda kabul etcegini sanmiyorum .. ugraslarda olcaktir sonra bir baba adayi olarak..[/Q

zaten ilk defa kötü konuştum aklımı değişik şeylerle meşgul etmeye bebeğe odaklamaya çalışıyorum sonumuz ne olcak allah bilir

ben ewlenmeden önce bir arkadasım sürekli derdiki en cok tartısmalar ewliliğin ilk zamanları yasanır demişti inanmamstm gercekten öyleymişş

ben iki aylık evliyim..çıkmaya başladığımız günden beri bir kez tartıştık oda yüzeysel..
yani sonraki zamnlarda bizide mi tartışmalar bekliyor..
umarım bu görüş istisnadır :50:

böle düşünmemiştim ki kaç yıldır beraberiz gezdik tozduk yaşıcağmızı yaşadık o yüzden bebek oldu bu sorunlar vardı bi iyi bi kötüydük ama ben düzelir derken hergün daha kötüye gitti

Evet öyle de evlilik farklı oluyor,bekarken sevgiliyken gezdiğin tozduğun gibi değil,flört etmek farklı aynı evde yasamak sorumluluk almak cok farklı.Sorunlar varken riske girmişsiniz.Tek taraflı fedakarlık yetmiyor ilişkilerde,yıpranan fedakarlık eden oluyor...

Evet öyle de evlilik farklı oluyor,bekarken sevgiliyken gezdiğin tozduğun gibi değil,flört etmek farklı aynı evde yasamak sorumluluk almak cok farklı.Sorunlar varken riske girmişsiniz.Tek taraflı fedakarlık yetmiyor ilişkilerde,yıpranan fedakarlık eden oluyor...

doğru söylüyosun

ben iki aylık evliyim..çıkmaya başladığımız günden beri bir kez tartıştık oda yüzeysel..
yani sonraki zamnlarda bizide mi tartışmalar bekliyor..
umarım bu görüş istisnadır :50:

inşallah canım ben 9ay nişanlı kaldım tartısıyorduk bazen ama hep kötüde degildik fakat evlenince daha cok tartısmaya basladık:( tabi istisnadır umarm sen cok mutlu olursun

inşallah canım ben 9ay nişanlı kaldım tartısıyorduk bazen ama hep kötüde degildik fakat evlenince daha cok tartısmaya basladık:( tabi istisnadır umarm sen cok mutlu olursun

amin canım inşallah sende öyle..cümleten..
yeni mi evlisin?

ben bir buçuk yıllık evliyim artık. ilk yıl çok zor geçti. daha aile olmayı başaramamıştık. eşimin bana çok yalanları oldu affettim hep. ama sonra felaketler geldi başımıza o zaman ben onun emanetiyim anladı. o zamandan beri ne yalan ne riya. sadece üzülmeyeyim diye pembe yalanlar söylüyor. onu da anlıyorum bazen :) şimdi hep korumaya ağlatmamaya, mutsuzluğumu görmemeye çalışıyor. bir çocuktu eşim evlendiğimiz de. şimdi tüm sancılarıyla büyüyor. o da ben de. ama sizin durum da tartışmanın sebebi önemli. bir büyüğüm evlilikte ilk iki yıl çok zordur. atlatan çiftler sonraki dalgalara hazırlıklı ve güçlü olurlar demişti. ama ben hiç bir zaman bir cadı olmadım. o da beni anladı zamanla. şimdi susarak verdiğim her cevaptan ders alıyor..

ben bir buçuk yıllık evliyim artık. ilk yıl çok zor geçti. daha aile olmayı başaramamıştık. eşimin bana çok yalanları oldu affettim hep. ama sonra felaketler geldi başımıza o zaman ben onun emanetiyim anladı. o zamandan beri ne yalan ne riya. sadece üzülmeyeyim diye pembe yalanlar söylüyor. onu da anlıyorum bazen :) şimdi hep korumaya ağlatmamaya, mutsuzluğumu görmemeye çalışıyor. bir çocuktu eşim evlendiğimiz de. şimdi tüm sancılarıyla büyüyor. o da ben de. ama sizin durum da tartışmanın sebebi önemli. bir büyüğüm evlilikte ilk iki yıl çok zordur. atlatan çiftler sonraki dalgalara hazırlıklı ve güçlü olurlar demişti. ama ben hiç bir zaman bir cadı olmadım. o da beni anladı zamanla. şimdi susarak verdiğim her cevaptan ders alıyor..

sanırım seninde zor zamanların olmuş benim gibi çok şükür atlatabilmişsin işallah zamanla bende atlatırım inan bende hiç cadı olmadım hep sustum anlamsını benim üzüldüğümü görmesini istedim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama allaha çok dua ediyorum

evet çok büyük şeyler yaşadık sizinki kadar basit de değildi üstelik. biz felaketler zinciri yaşadık evliliğimizin 1. yılı dolmadan. Ama Allah size bir bebek hediye etmiş. Bunun için canını verecek insanlar vardır dünyada. o yüzden eşini zaman bırak düzelmiyorsa. boşanmamışsın da seviyorsun. çocuk sahibi bile olmuşsunuz. onu düşün. o öyle bir kıymetli hediye ki. onun için güçlü olacaksın. onun için savaşacaksın. Allahım öyle büyük ki. Bizlere henüz bahşetmediği meleği vermiş sana. O çok kıymetli. Sen bazı şeyleri gözrmezden gelip, bebeğin sağlığını düşüneceksin artık. Allah korusun bu huzursuzluk san ayansıyıp bebeğinde hastalığa rahatsızlığa dönüşürse daha büyüük sorunlar yaşarsın hem de vijdan azabı. Allahın sana emanet ettiği o ruha yazık edersen dünyevi sorunlardan dolayı, diğer tarafta nasıl hesap vereceksin bunları düşün.. Bebeğine sarıllll

Back
X