Çok üşengecim yada depresyon..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Bugün tatilim arefe oldugu için.. Sevgilimden yeni ayrıldıgım için zaten bi bosluk var o yokken de vardı.. Suan gel bulusalım diyecek bir arkadasım yok.. Olan da biri yazlığa gitti biri sevgilisi ile. Yatakta ölece yatıyorum bos bos bişey yapasım gelmiyor kalkıp bişe de hazırlayıp yemedim.. Ev zaten güneş görmüyor hep karanlık o da etkiliyor.. Sürekli uykum var ise giderken de sabah aksam.. Napıcamı bilmiyorum

odanı havalandır. güneş görmüyosa da iyi bi ışıklandırma yap. bulunduğun ortam enerjini sömürüyor olabilir.

depresyon filan değil bu.

Güneş insanı canlandırır. En azından bir saat yürüyün dışarıda. Sabah erken kalktığınız için uykunuzu alamıyorsunuzdur. Yeterli uyuduğunuz halde yorgun kalkıyorsanız şekeri kesin, unlu gıdalar tüketmeyin bir süre, sigara içiyorsanız azaltın ya da bırakın. Bir de öyle deneyin. Hala yorgunluk hali devam ederse tahlil yaptırın, doktora görünün.

Sevgilinizden ayrılmak elbette ki etkilemiştir ama tatil günü işte değerlendirin. Yatın istediğiniz kadar ne olacak. Açın bir dizi izleyin, film izleyin. Kendinize sandviç, tost gibi bir şey yapın. Ne bileyim iş gününden sonra tatil cennet gibi bir şey, kullanın bunu.

odanı havalandır. güneş görmüyosa da iyi bi ışıklandırma yap. bulunduğun ortam enerjini sömürüyor olabilir.

depresyon filan değil bu.

Bu boktan evde birşey yapasım gelmiyor.. Annem zaten acayip negatif bir insan yasayan bir ölü gibi babam işine gelince calısır aksam eve gelince de oturur pc basında içer iletişim yok bu evde.. Kardesim de kendi dünyasında napsın bir kız arkadası var onla takılır o daha cok pozitif bakabilen biri en azından.. Ev eski bina 2 oda salonda yatıyorum üst komsu yüzünden suan tavan akıyor mutfakta annemin yüzü 5 karıs kalkıp tatlı yapayım dedim yarın bayram diye.. Yok mutfak simdi alıo nası yapcan etcen hiç yapmadan o tatlıyı kötü olursa yine sıctı morelim.. Cidden yatıp ölesim geliyor. Bir sevgilim vardı herseyimi anlatmıştım durumumuzu filan ama onla da olmadı işte bir ara takmıştım evlenip kurtulmayı kafama sevmeyince o da mutlu etmez anladım ayrıldık. Neyse ya valla siz yorum yapmak için yormayın bile kendinizi senelerdir ben care bulamadım kim bulacak içimi döküyorum işte

Haklısın ama bu ev enerjimi sömürüyor bıktım bu evden

Ay anlattiginiz bu evde sanırım bende aynı olurdum.Okurken bunaldim

evliliği bişeylerden kaçış olarak görmemelisin.

biraz daha pozitif bak. evdekilerden soyutla kendini. aç camı sokağı izle, kitap oku, çık dolaş. hayatın o evden ibaret olmasın.

evliliği bişeylerden kaçış olarak görmemelisin.

biraz daha pozitif bak. evdekilerden soyutla kendini. aç camı sokağı izle, kitap oku, çık dolaş. hayatın o evden ibaret olmasın.
Camdan gördüğüm tek manzara karsı bina aramız da 2 metre

Başkalarının hayatida farklı değil aşağı yukarı aynı şeyler.evlenince daha iyi olacak düşüncesi yanlış bir düşünce :) biraz yürüyüş yap,resim yap,özellikle kitap oku

Seni anliyorum canim daha bir iyi yasam istiyorsun sen calisiyormsun ev kendinizinmi

Aaa böyle olmaz. Kalk kalk çabuk önce güzel ılık bi duş al sonra sevdiğin şeyleri hazırla ve ye. Sonra biraz evdekilere takıl şakalaş tepki alsan bile vazgeçme evin neşesi yoksa sen ol. Yarın için plan yap mesela anneni yemeğe çıkar onun için de değişiklik olsun senin sıkıldığın evde o akşama kadar oturuyo kendine yeni arkadaşlar edin tatil günlerinde kursa falan git. Herzaman neşeli olmaya çalış hayat çok kısa senin içinde çevrendekiler içinde

Seni anliyorum canim daha bir iyi yasam istiyorsun sen calisiyormsun ev kendinizinmi

Yok canım nerdee kendimizin olcak öle olsa yine tamir filan yaptırırdm annemler yasıcak derdim.. Babam sorumsuz biri emekli bile olamıcak ssk sı yok hiç yaşı 50 annem ev hanımı. Bn calısıyorum gelirim iyi 2 bucuk alıyorum kendime birikim yapıyorum babama para var desem aklı fikri arabada borc götünden akıyor adam araba derdinde.. Baska eve de cıkmaz bn üstlensem o da büyük yük işten cıkcam nolcak özel sektördeyim.. Yani böyle bir kaos eve bir arkadas getiremiyorum inan.. Düzensiz bir düzen

Kalktım bişeler yiorm dus alcam sonra.. Yarın bayram anane dede ziyareti olur sonraki 2 gün boş annemle biyere gidince de cok mutlu olmuyorm malesef kursa gitcem inşallah arkadaş edinme için

Deli misin kız.Ne güzel körpe yılını, gününü, saatlerini sevgiliye acıyarak harcayarak harcayamam.İlk önce kendine aci.Kalk, çalış. Bir araba al.Gez toz.Benim şu an almak istediğim tek şey.İlk fırsatta alacağım.Kendini özgür hissediyorsun.

Tabi canım bir arabam eksik hayatımda

Annenede uzuldum canim baban dusuncesiz sen evlenir gidersin o kadina kolaylik versin Allah birikim yapman iyi olmus canim.rabbim ins yuzunu guldurur uzulme bugunlerin gecicek

canım ben de öyle inan. hiç dışarı adım atasım yok arkadaşlarım çagırsa bile bahane bulup gitmiyorum. depresyonla alakası yok. dönemsel olur öyle şeyler. tabi sevvgilinzden ayrılmışssınız onun da etkisi vardır. çıkın alışveriş yapın kuaföre gidin kafa dagıtın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…