- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Bizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kombiyi zar zor 50 dereceye çıkartırabildim.. Apart olduğu için benim ısı arttırma gibi bi şansım yok malasef. Oda en fazla 21 derece oluyo.Azcik daha aciver kombiyi?
Benimde ayaklarım büyük problem. Acaba şu adet sancısı için olan ısıtıcı bantları ayallarımıza koysak ısınır mı biraCıkBizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle![]()
Bilmem . yurt sahibi artırmıyo daha fazla kombiyi . 20 derece de üşünmez sen üşüyosun tek falan diyo. Anlamadım bende . ben çok üşüyorum galiba diye düşündüm.20 çok düşük değil mi yahu
Ben de olsam donarım
Doğalgazşa ısınıyorum. Duşa girmek büyük cesaret hele hergün çok zorNeyle ısınıyorsun?
Bizim kombi 70 dercede oda termostatı 22 derecede evin içi sıcak. Doğal gaz kullananlara da burdan tavsiye verelim muhakkak oda termostatı taktırın ve kombiniz en yüksek sıcaklığa ayarlı olsun. Bu hem size tasarruf sağlayacak hem de ısıyı sabit tutacaktır.
Bu arada saçlarını ıslatmadan sıcak bir duş alırsan ısınmana yardımcı olacaktır. Kat kat giyinmek kan dolaşımını yavaşlatacağı için daha çok üşürsün.
Oda sıcaklığı 20 derece. Kombi 50deymiş güya ama 20yi geçmiyo oda sıcaklığı .maksimum 21. Elektrikli battaniye var ama yatakta ders çalışmak zor oluyo işte. Bide insanın çıkası gelmiyo içinden.20 nedir yahu ?
Ben 50 de tutuyorum kombiyi hatta eve gelince ufoyu da açtım iyice ısınsın oda diye.
Pekmez ve arkasından C vitamini içeren (portakal, limon) bişeyler alırsan Pekmezdeki kan yapan şeyler vücuttan atılmıyormuş üşümeye faydası var diye biliyorum.
Elektirikli battaniye var mı?O da süper oluyor ısıtılmış yatağa girersin.
Ben onu bilmiodum eczanelerdemi satılıyor hemen aliyimBenimde ayaklarım büyük problem. Acaba şu adet sancısı için olan ısıtıcı bantları ayallarımıza koysak ısınır mı biraCık![]()
Ben watsons gratislerde falan görmüştümBen onu bilmiodum eczanelerdemi satılıyor hemen aliyim
Off on kere artırtdım ısıyı.pinti adam 2şer derece artırıyo her söylediğimde. Şimdi soğuk yine dersem napar bilemiyorum20de üşünür zaten ya hu.
Allah kolaylık versin.
Kaç derece yakıyorsun kombiyivalla ben de 280 tl doğalgaz faturama rağmen bi türlü ısınamadım![]()
45 -50 arasıKaç derece yakıyorsun kombiyi
Yapıldı onlar. Şu an petek sıcak baya . 10 saniye falan tutunca el yakıyo . ama oda 20 yi gösteriyokombi peteğinin (varsa) havasını alın. daha iyi ısınır.
. Herkes 45 te nasıl ısınamıyosun diyodu. Belkide yalıtımla ilgili problem vardır. 45 ile 50 arası 1 derece fark etti. Normal mi bu45 -50 arası