• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üşüyorummm :(

Bizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle:KK57:

Bizim ofis hiç isinmiyor resmen dışarda calisio gibi donuyrm ayaklarım akşam 8e kadar hiç isinmiyor kışın hep boyle:KK57:
Benimde ayaklarım büyük problem. Acaba şu adet sancısı için olan ısıtıcı bantları ayallarımıza koysak ısınır mı biraCık o_O

Neyle ısınıyorsun?

Bizim kombi 70 dercede oda termostatı 22 derecede evin içi sıcak. Doğal gaz kullananlara da burdan tavsiye verelim muhakkak oda termostatı taktırın ve kombiniz en yüksek sıcaklığa ayarlı olsun. Bu hem size tasarruf sağlayacak hem de ısıyı sabit tutacaktır.

Bu arada saçlarını ıslatmadan sıcak bir duş alırsan ısınmana yardımcı olacaktır. Kat kat giyinmek kan dolaşımını yavaşlatacağı için daha çok üşürsün.
Doğalgazşa ısınıyorum. Duşa girmek büyük cesaret hele hergün çok zor :KK43:

20 nedir yahu ?
Ben 50 de tutuyorum kombiyi hatta eve gelince ufoyu da açtım iyice ısınsın oda diye.
Pekmez ve arkasından C vitamini içeren (portakal, limon) bişeyler alırsan Pekmezdeki kan yapan şeyler vücuttan atılmıyormuş üşümeye faydası var diye biliyorum.
Elektirikli battaniye var mı?O da süper oluyor ısıtılmış yatağa girersin.

20 nedir yahu ?
Ben 50 de tutuyorum kombiyi hatta eve gelince ufoyu da açtım iyice ısınsın oda diye.
Pekmez ve arkasından C vitamini içeren (portakal, limon) bişeyler alırsan Pekmezdeki kan yapan şeyler vücuttan atılmıyormuş üşümeye faydası var diye biliyorum.
Elektirikli battaniye var mı?O da süper oluyor ısıtılmış yatağa girersin.
Oda sıcaklığı 20 derece. Kombi 50deymiş güya ama 20yi geçmiyo oda sıcaklığı .maksimum 21. Elektrikli battaniye var ama yatakta ders çalışmak zor oluyo işte. Bide insanın çıkası gelmiyo içinden.

Disarida kar ben evde kisa kolluyla geziyorum kombi 40 ta ve asiri kansizim,biraz hareketmi etsen yada sokaga cik gel icerisi sicak gelir :KK53:

normal ben de öyleyim
ayaklarımda çorap varken bile ayaklarımı hissetmiyorum sıcak tutmuyor
panduf giyiyorum sıcacık tutuyor ama
tavsiye ederim

ha sürekli tuvalete çıkma problemi bende de var.. çok sinir bozucu gerçekten

Back
X