• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Utandığım Bir Konu :(

ya saçmalama sakın sevgilim var deme,böyle ağız aramalar falanda çok banel ya liselimi bunlar bide arkadaşı gelmiş demiş. Bence birz rahat takıl kulağına gitse bile sen eğer bunu belli etmiyorsan emin olamaz. Dünyanın sonumu dert ettiğin şeye bak seneye sende bu derdine gülümsersin emin ol

İyi olmuş bence
Sakin sevgilim var deme iyice karışır her şey
Belki o da seviyordur:)

Tabiki rezil olmazsın ya saçmalama..
Ne düşünürse düşünsün hiç önemli değil. Sevgilim var falan da deme sakın belki çocuk da senden hoşlandı küstüğün arkadaşlarının art niyeti sana sevdiceğini getirir belki.
Kendine güven ve senin hakkındaki olumsuz şeylere kendin gerçeklik payı vermiyorsan hic kulak asma.
Hepsini sonunu bağladığımız cümleyi de ekleyeyim "kendi kaybeder
xenforo-smilies-kk63.gif
"

Öncelikle hemen üni. 3.sınıf öğrencisi olduğumu söyleyeyim de liseli sanmayın, konu içeriği biraz liselileşebilir zira :KK48: Biraz da uzun oldu ama okuyup teselli verirseniz sevinirim.

Yaklaşık 1.5-2 yıldır sınıf arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyorum, bu konuda bir takıntım vardır eğer bu hisler karşılıksızsa ve o kişinin kulağına giderse ben bundan çok utanıyorum, sanki dünyanın sonuymuş gibi. Sanki o çocuk bana ''bu kıza mı bakıcam ben o kadar kız varken'' diyecekmiş gibi geliyor.

Neyse, okulun başlarında bu durumu 4-5 tane o zamanlar yakın olduğum arkadaşlarıma anlatmıştım, sonra samimyetim bozuldu bu kişilerle. Muhtemelen başkalarına söylemişlerdir o kapasitede insanlar çünkü, böyle böyle hoşlandığım çocuğun kulağına gitmiştir. Emin gözüyle bakıyorum ondan hoşlandığımı bildiğine. Ve çok utanıyorum bu durumdan. Çok kafama takmaya başladım, keşke hemen okul bitse de bu ortamdan çıksam diye düşünüyorum. Hep rezil olmuşum hissi var kafamda.

Not: henüz başlardayken, ben kimseye söylememişken baya baya bakışmalarımız oluyordu, sürekli bana bakarken yakalıyordum arkadaşlarım da öyle. Hatta senden hoşlanıyor diyen arkadaşlarım da var. Ama kaç zaman geçti hoşlanıyor olsa bir erkek nolursa olsun ufacık da olsa bir adım atar diye düşünüyorum o yüzden bu tür ümitlere kendimi kapattım. Geçenlerde yakın bir arkadaşı resmen ağzımı aradı, sevdiğin biri var mı diye,hayır dedim var var ben anlarım dedi, sonra direk sınıftan mı diye sordu. Ben de hayır başka bölümden falan dedim. Bu olaydan sonra ben direk kesin biliyorlar ondan hoşlandığımı o yüzden ağzımı aradılar diye düşündüm.

Ya cidden çok çekiniyorum bu durumdan. Hatta anlamaması için sevgilim var diye yalan atmayı bile düşünüyorum :KK43: Çok çekingen ve korkağım bu konularda. Biraz teselli verin, aman dünyanın sonu değil ya deyin, rezil olmadın deyin :KK43:

Yok öyle bir şey kasma kendini o senin ona verdiğin özveri ilgi alaka öyle hissettiriyor onunla konuşsan arkadaşlığını ilerletsen emin ol hiç böyle bir düşünceye gitmezsin belki sen dersin bunamı aşık olmuşum diye korkularını yemelisin onu kaf dağına çıkaran sensin senin duyguların o yüzden kasma kendini

Ya ne olacak ne rezil olması allah aşkına yav, bu kadar takılır mı bu konu, kocamı resmen arkadaş aracılığı ile ben ayarladım.
O kadar çekingendi ki asla ve asla yanıma gelmezdi, zaten ilk çıktığı kişiyim, iyi ki belli etmişim hoşlandığımı, yoksa olmazdı bu iş. Sonuç 15 senedir beraberiz :)

İlk önce kendıne özgüvenın olsun
Sonrada ilk adımı hep erkeklerden bekleme
Eğer çok sevıyorsan bence git söyle
Hiçte rezil falan olmassın bence

Ayrıca şuda var
Sevdiğim için rezil olmuşum çok mu?

Öncelikle hemen üni. 3.sınıf öğrencisi olduğumu söyleyeyim de liseli sanmayın, konu içeriği biraz liselileşebilir zira :KK48: Biraz da uzun oldu ama okuyup teselli verirseniz sevinirim.

Yaklaşık 1.5-2 yıldır sınıf arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyorum, bu konuda bir takıntım vardır eğer bu hisler karşılıksızsa ve o kişinin kulağına giderse ben bundan çok utanıyorum, sanki dünyanın sonuymuş gibi. Sanki o çocuk bana ''bu kıza mı bakıcam ben o kadar kız varken'' diyecekmiş gibi geliyor.

Neyse, okulun başlarında bu durumu 4-5 tane o zamanlar yakın olduğum arkadaşlarıma anlatmıştım, sonra samimyetim bozuldu bu kişilerle. Muhtemelen başkalarına söylemişlerdir o kapasitede insanlar çünkü, böyle böyle hoşlandığım çocuğun kulağına gitmiştir. Emin gözüyle bakıyorum ondan hoşlandığımı bildiğine. Ve çok utanıyorum bu durumdan. Çok kafama takmaya başladım, keşke hemen okul bitse de bu ortamdan çıksam diye düşünüyorum. Hep rezil olmuşum hissi var kafamda.

Not: henüz başlardayken, ben kimseye söylememişken baya baya bakışmalarımız oluyordu, sürekli bana bakarken yakalıyordum arkadaşlarım da öyle. Hatta senden hoşlanıyor diyen arkadaşlarım da var. Ama kaç zaman geçti hoşlanıyor olsa bir erkek nolursa olsun ufacık da olsa bir adım atar diye düşünüyorum o yüzden bu tür ümitlere kendimi kapattım. Geçenlerde yakın bir arkadaşı resmen ağzımı aradı, sevdiğin biri var mı diye,hayır dedim var var ben anlarım dedi, sonra direk sınıftan mı diye sordu. Ben de hayır başka bölümden falan dedim. Bu olaydan sonra ben direk kesin biliyorlar ondan hoşlandığımı o yüzden ağzımı aradılar diye düşündüm.

Ya cidden çok çekiniyorum bu durumdan. Hatta anlamaması için sevgilim var diye yalan atmayı bile düşünüyorum :KK43: Çok çekingen ve korkağım bu konularda. Biraz teselli verin, aman dünyanın sonu değil ya deyin, rezil olmadın deyin :KK43:
Bu durumdan çekinme herşey olacağına varır.

Ben senin yerinde olsam ilgisiz davranırım.Zaten anlamıştır dediğin gibi,o da bir şey hissediyorsa gelsin söylesin madem
Ama niye sevdiğim biri var dedin ki,hem de başka bölümden demişsin?

insan sevgiden utanmaz sevmenin utanılacak bir tarafı yoktur ... soylersiniz sevmezse unutmaya çalışırsınız bu kadar basit ya da sizin ilginizi farkında ise eminseniz açılmıosa sevmiodur ...

Bu da senin yapın ama aslında insan red ettikçe ve red aldıkça kişiliği insan ilişkileri gelişiyor.hayırlısı olsun korkma

Bir insani sevmek asla utanilacak birsey değil bu yuzden asla utanip çekinme. Karsilik gelir ya da gelmez . Bunu asla bir ozguven meselesi haline getirmemelisin. Ayrica hayatinda var olmayan birini varmis gibi gostermeyi düşünmek bana pek uygun degil. Sen ne hissediyorsan onu yasa kendini akisina birak platonik askinin tadini cikarmaya bak :)

Ay sakin sevgilim var falan deme bence cunku cocuk agzini aratiyorsa vazgecer.Evet bu bolumden napacaksin falan de bence ya cok abartma sende utangacligi :)

Arkadaşı ağzınızı aramış işte demek ki cocukta utangaç ve bir şeyleri net ögrenmeden adım atmak istemiyor..
Eee siz sevgilim var derseniz onu da mahvedeceksiniz?
Ne anlamı var o zaman benim kafam karıştı:KK64:

konu sahibi,
begendiğin çocugu elma gibi düşün :KK53:
düşürmek için ya agacı sallayacaksın, yada agaca tırmanacaksın. başka yolu yok.

Son düzenleme:
Susmak başkalarına fırsat vermektir anladıysa, biliyorsa o konuyu açarsa da evet dersin olmaz derse yoluna bak en güzel zamanların sakin platonik takılma:KK56:

Özgüvenin neden bu kadar yerlerde ki bu konu da? Yaptığın ayıp bişey değil bence kasma ne kadar cool görünürsen o kadar dikkatini çekersin :KK59: üni öğrencisiyim bende ordan biliyorum. Mesela yanına gidip selam verip konusabilir sonra bişey olmamış gibi kalkıp gidebilirsin. Sendeki özgüveni görmesini sağla

Back
X