Çok utandım şuan napsam

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kızlar benim bulunduğum şehire bir akrabam gelecekti sabah uçağıyla bende gelin kahvaltıyı bizde yapın dedim..

Bakarız, dediler sonrada dönmediler.
Ben akşam aradım başkasıyla görüşüyordu ve sonrada dönmedi. Eraldr gelmicekler ondan dönmediler dedim..

Uyudum telefonumda sesszdeydi.
Sabah aramış. Çok utandım ne yapsam şimdi arasam mı.
İşin kötü tarafı gelmicekler diye hazırlık da yapmadım hatalımıyım

Tabiki hatalı değilsin gelecek olan insan haber verir.

kendi sorumsuzlukları hiçte ayıp olacak bir durum yok.
isterseniz arayıp davet edebilirsiniz. pratik birşeyler de hazırlarsınız tamamdır

Akşam neden haber vermediler madem gelicekler.arayın durumu açıklayın.hızlıca kek falan yaparsınız.

Hayır, siz niye hatalı olasınız ki dönmemişler size. Utanmanıza gerek yok bence de arayın siz dönmeyince gelmeyeceksiniz diye düşündüm dersiniz. Açıklarsınız durumu sonuçta sizin hazırlık yapmanız için haber verilmesi gerekir.

Ne münasabet okey dememiş haber vermemiş. Hazır kıta duruşta onu mu bekleyecektiniz. Öğleden sonra arayın söylerse de geri dönüş yapmadın ben de gelmeyeceksin sandım deyin olsun bitsin.

Siz niye utanıorsnuz yahu?
Sehir dısından glecek insan aksmdan haber verir,o utanmalı.

Hem davet edeceğim hem dönüş yapmayacaklar hem mahçup olacağım. Alnını karışlarım öyle misafirin. Gittikleri yerde simit kemirsinler.

hayır değilsin. çünkü sen aramışsın akşam dönmemişler.
ama yinede dönüp isterseniz gelin diyebilirsin. ama senlik bişey yok. telapati kurup sabah gelicekler mi gelmicekler mi öğrenemezdin.

Niye hatali olasin? Adamlar net konusmadilar. Kahvalti istiyorlarsa bunu net ifade etmeleri gerekiyordu. Geri arayipta bunu söylemelisin. "Sizden birseyler duymayinca, kahvaltinin iptal oldugunu düsünmüstüm. Tabiki kapim halen açik ancak pek hazirlik yapamadim, yinede isterseniz gelebilirsiniz" diyebilirsin. Normal bir ses tonu ile, ezile bezile degil yani.

Ve ille hazirlik olacak birsey degil. Peynir, ekmek yumurta bunlar yeterli zaten. Evin restoran degil.

Ben olsam öğleden sonra ararım, uyumuşum zaten gelecek gibi konuşmadınız derim ki bence zaten gelmeyecekler. Pek istekli değil gibiler. Belki ayıp olmasın diye bi kahve içerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…