Hayir,sorun eski sevgilim degil.Kendi uslubumda oyle konusmuyorum.Birden oyle diyince kendimden utandim.Tuhaf hissetim kendimi.Niye her konuda sevgilin kötü bilinsin diye mi sen hanım kız çizgini bozduğuna bu kadar taktın?
Ayrıca defol git demekte ne var anlamadim.
Ben kullanırım yani şakasına da ciddisine de.
Hiç utanacağım bi tavıra girmedim anlayamadım ben
Oyle mi dersiniz.Kendime de cok kizginim.Kimseye kullanmayacagim kelimeler bu tip kelimeler.Gundelik hayatta pek o tarz konusmadugum icin tuhafina gitti sanirim ve oyle hissediyorum ki kendimi sanki cirkef yuzumu gostermisim gibi..Bunda utanacak ne var anlamadım , karı gibi trip atan erkekler de son zamanlarda iyice türedi ,bu ne allah askına??
Belliki aranızda bir espri dönüyor ve belliki birbirinize espri yapacak kadar da yakınlığınız var. Sen küfür etmemişsin , hakaret etmemişsin. Evinde de değil “defol git bu evden” gibi kovma içeren bir cümle de değil.
Tamamen o anın refleksiyle söylenmiş bence masum sayılan çok da önemsenmeyecek bir cümle .
Bence kafana takma , fazla abartmış sanırım naz yapıyor.
Valla haklisiniz.Cidden kendi basimi kendim agritiyorumİlginç bir espiri anlayışınız var
Ne gerek var bu şekilde davranmaya ve tepki alıp tepki vermeye
Ya gerçekten bazı insanlar tuaf ötesi
Sanırım samimi bir arkadaşım söylese bozulmam ama “hoşlandığım” kişi söylemiş olsa bozulurdum .böyle bir durum olabilir mi konu sahibi
Ayrıca defol git demekte ne var anlamadim.
Ben kullanırım yani şakasına da ciddisine de.
Hiç utanacağım bi tavıra girmedim anlayamadım ben
Evet , bir yere kadar o da hakli .sonucta aramizda bu tur sakalar hep doner.Hep ben yakalarim resimlerini ona atarim am hic bana oyle tepkiler vermez.Kalkip resmimi de bir yere atmayacagini bildigim halde niye oyle yersiz ani cikistim onu anlamadim.o yuzden cok utandim.Size attığı bi resme niye bu kadar tepki verdiniz? Bende instagrama falan attı sandım. Ayrıca yakın arkadaşsınız madem sinirle defol git demen gayet normal demekki çokta yakın değilsiniz.
Yuzde 0 ihtimal:) Onun sevdigi var benimde ayni sekilde.Aman Allah korusun:))Sanırım samimi bir arkadaşım söylese bozulmam ama “hoşlandığım” kişi söylemiş olsa bozulurdum .böyle bir durum olabilir mi konu sahibi
Allah mutlu etsin her ikinizide :) kusura bakmayın sadece okuduğum kadarıyla yorum yaptımYuzde 0 ihtimal:) Onun sevdigi var benimde ayni sekilde.Aman Allah korusun:))
Amin :) Allah razi olsun.Estagfurullah :)Allah mutlu etsin her ikinizide :) kusura bakmayın sadece okuduğum kadarıyla yorum yaptım
Amaaan alış canım. Biz bu tür kelimeleri kullananlar olarak hepimiz eskiden ailemizin saf, temiz, hanımefendi prensesleriydik. Hayatta öyle şeyler görüyor, öyle çileden çıkıyor ki insan; bu tür laflar istemsizce çıkıyor ağzından. Senin de istemsiz çıkmış işte. Daha beterlerini kullanacağın anlar, kişiler olacak diyeceğim ama umarım olmaz, yaşamazsın böyle şeyler. Gerçek hayat böyle değil canım. (Küfür ve kaba sözlerden nefret ederim bu arada; ama öyle bir an geliyor ki tutamıyorsun, kendiliğinden dökülüyor ağzından!)Oyle mi dersiniz.Kendime de cok kizginim.Kimseye kullanmayacagim kelimeler bu tip kelimeler.Gundelik hayatta pek o tarz konusmadugum icin tuhafina gitti sanirim ve oyle hissediyorum ki kendimi sanki cirkef yuzumu gostermisim gibi..
Evet,haklisiniz.Lâkin karsidaki kisiye ben oyle resimlerini yakaladigim zaman bir gun olsin ani cikismadi bana...Bende resmimi bir yerlere atmayacagini bildigim halde haksiz yere ani cikistim.Bozuldu bana.Bende olsam bende bozulurdum ne yalan soyliyim.Birde biz samimiydik falan ama hic aramizda salak bile demezdik birbirmize.Bir seviye vardi yani aramizda.Ama iste siz dediniz ya bazen insan kendini tutamiyor.Aciklamayi yapiyorum hala tripli.Anlamiyorum bu insanlari ya.Empati niye yapmiyorlar.Olamaz mi yani kotu bir animdaydim belki ve belirttim de bunu ona.Israrla uzatmak nedir yaniAmaaan alış canım. Biz bu tür kelimeleri kullananlar olarak hepimiz eskiden ailemizin saf, temiz, hanımefendi prensesleriydik. Hayatta öyle şeyler görüyor, öyle çileden çıkıyor ki insan; bu tür laflar istemsizce çıkıyor ağzından. Senin de istemsiz çıkmış işte. Daha beterlerini kullanacağın anlar, kişiler olacak diyeceğim ama umarım olmaz, yaşamazsın böyle şeyler. Gerçek hayat böyle değil canım. (Küfür ve kaba sözlerden nefret ederim bu arada; ama öyle bir an geliyor ki tutamıyorsun, kendiliğinden dökülüyor ağzından!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?