Cok utandim

elektrikkklenme mi var. niye birini bu kadar takar insan, niye biri darilcak naz yapcak yer arar...
Yok.Ben yapi geregi herkesi takarim oyle.Tek bu sahisa ait olan bir sey degil bu.ve dediginiz sey yuzde 0 ihtimal ikimizinde sevdigi var:)

:

:)) gece gece guldurdunuz beni.Insan kalbinde baskasi varken birisini sevebilir mi sizce? Yeri gelir o bana kardesim der yeri gelir ben ona derim:)
O “kardeş”lerin “aşkım”a dönüştüğü çooook görülmüştür. Kalbinizde biri olabilir ama bilinçaltı işte, yapar böyle oyunlar.

Fotoğrafı ona geri at , sevimli bi emoji koy ,özür dile. Dilersen ekran koruyucu yapabilirsin de.
Ben olsam affederim

Sen yaparken iyi ama o yapınca kötü:) neyse özel olarak buluş çocuğa biraz duygusal konuş gönlünü al

eski erkek arkadaşın arkadaşı ile görüşmek neden kaldıki rezil olunacak bir durum yok ortada, bana söylediğiniz laftan değilde o resminizden utanmış gibi geldiniz.Kimseye sınırını aşacak samimiyet kurmazsanız başınız ağrımaz

Siz ya bu çocuktan hoşlanıyorsunuz ya da eski sevgilinizle barışmak istediğiniz için hakkınızda kötü yorum yapacağından korkuyorsunuz.

Bu kadar kafaya takmanız için üçüncü bir ihtimal göremedim. Kullandığınız tabir hoş değil, orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…