Çok utandım

adamın tuhafına gitmiştir ne gerek var ki diye bakmıştır çünkü bana da saçma geldi kafaya taktığınız şey ya da ben olayı anlamadım.

Konuyu görünce mutfaktan gidip sakız aldım canım çekti baya bir şimdi yorumunu yapayım :*
Üzülme boşver sen parasını odemissin sonuçta , o an acelem vardı kusura bakmayın da diyebilirdin , demediysen adam anlamamistir tavrını ondandır öyle bakışı

Aman boşver buna canını sıkma. Çoluk çocuk o sakızlardan günde kaçını hiç ediyordur.

Cimri biri değilse, 10 kuruşluk (!) sakıza takılmaz zaten. Hem bekleyen arkadaşınmış, 2 dakika fazla beklese ölmezmiş. Neyse bir dahaki sefere daha dikkatli olursun, olmadı evden 5 dakika evvel çıkarsın.

Vallahi daha beterini yaşadım.Yemeği yiyip hesap ödemeden gitmişliğim var...Tanıdıkla karşılaşınca sohbet arasında kaynamıştı. Sonra geri gelip ödedim. Utanılacak bi şey değil. Insanlık hâli...

Utanacak hicbisey yok.Cok da kisisel almayin.Adam belki zor anlayip tepki verememistir.Belki kafasi doludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…